Λαμία σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Για την οργή θα δείξει!!!!
Banana
Ληπον πολη καλα εκανε ο γιωργος. Κανενας δεν μπορει να αποκαλη ετση καπιον και επιδη ειναι παλιος να νομιζη οτι θα την βγαζη στον αφρο
Ιουλιε για διευκρινησε πια ειναι τα μαλ….... Εκτος απο τον απογονο? Περιμενο απαντιση μια και θα στο σφιριξουμ στο τηλ μου
Τακη αστο ρε φιλε δεν αξιζη
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1
Banana
Δημήτρη τα ονόματα τα βγάζουν οι ip και όχι τα nikname σε ένα φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι αλλουνου δουλεια να ασχοληθει με αυτα και ηδη το κανει
εγω ξερω και λεω οτι οταν εχω κατι να πω το λεω στα ισια
τωρα ορισμοι τυπου ΚΛΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ με …...................... για μενα ειναι μισολογα
ξερεις κατι που νομιζεις οτι πρεπει να το μαθει το φορουμ το αναρτεις και αν προκειται για μελη τα ονοματιζεις με ολα τα επιχειρηματα σου
ξερεις κατι που δεν γουσταρεις να το αναρτησεις για τους χ λογους σου
το κρατας για την παρτυ σου και ουτε γατα ουτε ζημια
τα ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ οχι μονο δεν μπορουν να προσφερουν την αληθεια αλλα ειναι και ευκαιρια για μερικους να βγαζουν τα αποθημενα τους με τα γνωστα αποτελεσματα
Banana
δεν προλαβαινε, ειχε παει σ αλλο θεμα με τον μετταλ και τον ντραχταρ
Δεν το παρακολουθησα και δεν το είδα καν Παναή, μάλλον τότε δεν είχε πρόβλημα μόνο μαζί μου!!!!
το πρόβλημά του ίσως είναι η ορθή λειτουργία αυτού του φόρουμ!!!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
Banana
ειναι αλλουνου δουλεια να ασχοληθει με αυτα και ηδη το κανει
εγω ξερω και λεω οτι οταν εχω κατι να πω το λεω στα ισια
τωρα ορισμοι τυπου ΚΛΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ με …...................... για μενα ειναι μισολογα
ξερεις κατι που νομιζεις οτι πρεπει να το μαθει το φορουμ το αναρτεις και αν προκειται για μελη τα ονοματιζεις με ολα τα επιχειρηματα σου
ξερεις κατι που δεν γουσταρεις να το αναρτησεις για τους χ λογους σου
το κρατας για την παρτυ σου και ουτε γατα ουτε ζημια
τα ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ οχι μονο δεν μπορουν να προσφερουν την αληθεια αλλα ειναι και ευκαιρια για μερικους να βγαζουν τα αποθημενα τους με τα γνωστα αποτελεσματα
Δεν είσαι σωστά ενήμερος κανένας δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα ΙΡ εκτός από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο εισαγγελέας δίνει την ΙΡ που την πέρνει από τον νόμιμο εκπρόσωπο του φόρουμ και την δίνει εκεί, αυτοί βρίσκουν και που ακούμπισες τον υπολογιστή σου, και αυτόν και με όποιον άλλον μπήκες και όποιο άλλο nikname είχες κτλ κτλ κτλ
αν κάτι σε πείραξε σε όσα είπα ξαναδιαβασέτα !!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
Δεν είσαι σωστά ενήμερος κανένας δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα ΙΡ εκτός από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο εισαγγελέας δίνει την ΙΡ που την πέρνει από τον νόμιμο εκπρόσωπο του φόρουμ και την δίνει εκεί, αυτοί βρίσκουν και που ακούμπισες τον υπολογιστή σου, και αυτόν και με όποιον άλλον μπήκες και όποιο άλλο nikname είχες κτλ κτλ κτλ
αν κάτι σε πείραξε σε όσα είπα ξαναδιαβασέτα !!!
το μονο που με πειραζει και δεν αφορα εσενα μονο αλλα ολους μας ειναι να στιγματιζεται ενα φορουμ οτι αποτελειται απο κλικες απο γιαφκες απο παπαγαλακια απο ψευτοκατασκευαστες και απο διαφορα αλλα κουμασια και στο τελος να μην βγαινει κανεις στον αερα παρα καθε φορα να γινεται ενα μπαχαλο
εχουμε να πουμε κατι με στοιχεια ομως για μελη που κατα την γνωμη μας εκμεταλουονται την φιλοξενια του φορουμ αποπροσανατολιζοντας τα υπολοιπα μελη αγανταροντας καποιους προς ιδιον οφελος βγαινουμε και το ΓΡΑΦΟΥΜΕ στα ΙΣΙΑ
δεν μας ενδιαφερει εστω και αν το ξερουμε
απλα δεν γραφουμε
αυτο ενοουσα
Banana
κακός τον μπανάρισες Γιώργο περίμενα απάντηση, θα το βοηθήσει στην απολογία του, αύριο θα ζητήσω την ιρ του με εισαγγελική εντολή από την ιδιοκτήτρια του φόρουμ και η αγωγή θα ακολουθήσει τον δρόμο της!!!
συγνωμη που επεμβενω αλλα πραγματικα εχω την απορεια επιδη το εχω ξαναδιαβαση στο φορουμ 3-4 φορες.
γινετε να μυνισης καπιον για διαδικτιακη εξηβρυση? αντε για απιλες- εκβιασμους το ειδα και στης ειδησοις.
υπαρχη τετιος νομος? ασχολιτε η ηλεκτρονικη διοξη με το πιος εβρισε πιον? αν ναι τοτε ειμαστε πολυ μπροστα δεν το εχω ξανακουση σαν γεγονος.
Banana
συγνωμη που επεμβενω αλλα πραγματικα εχω την απορεια επιδη το εχω ξαναδιαβαση στο φορουμ 3-4 φορες.
γινετε να μυνισης καπιον για διαδικτιακη εξηβρυση? αντε για απιλες- εκβιασμους το ειδα και στης ειδησοις.
υπαρχη τετιος νομος? ασχολιτε η ηλεκτρονικη διοξη με το πιος εβρισε πιον? αν ναι τοτε ειμαστε πολυ μπροστα δεν το εχω ξανακουση σαν γεγονος.
Αστο αυτοφορο αυταπαγγελτο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1
Banana
http://www.ebay.com/itm/290992801125?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
προς ενημέρωση μετά από 40σελίδες ψάξιμο στο εβαυ βρήκα φτηνές κιόλας, και η digikey είχε αλλά από αμέρικα και μετά από κανένα μήνα και 34 €
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη