αν δεν βρεις , παρε το θυληκο για σασσι, αυτο που ξεβιδωνει και αφαιρεται το μπροστα πλαστικο, βαλε μεσα την ακρη του αρσενικου και κολησε την.
-
Banana
Ο ιουλιος πηγε χριστουγεννιατικες διακοπες απο τωρα .
Θα τον δουμε μετα τις εορτες ελπιζω χωρις υβρεολογιοκακός τον μπανάρισες Γιώργο περίμενα απάντηση, θα το βοηθήσει στην απολογία του, αύριο θα ζητήσω την ιρ του με εισαγγελική εντολή από την ιδιοκτήτρια του φόρουμ και η αγωγή θα ακολουθήσει τον δρόμο της!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Banana
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τόσα μέλη σταμάτησαν να γράφουν εδώ μέσα. Τρεις και ο κούκος θα παραμείνουν να γράφουν αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να ρωτήσουμε κάτι, μια απορία που έχουμε, γιατί κάποιος θα πεταχτεί και θα ειρωνευτεί ή θα βρίσει.
Δε συμφωνώ 100% με τις κατασκευές που κάνει ο Απόγονος. Σε κάποιες του έχω εκφράσει τις επιφυλάξεις ή τις αντιρήσεις μου. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να τον πω και μ…....α και όσους διαβάζουν τις κατασκευές του μ.......α? Τί είναι αυτά ρε παιδιά? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος, για ένα βύσμα. Άντε μετά να ρωτήσω εγώ δημόσια τόσες ηλεκτρονικές απορίες που έχω...Τολμάω? Και μετά υποστηρίζεται από κάποια μέλη και να κοπούν τα προσωπικά μηνύματα. Ευτυχώς που υπάρχουν κι' αυτά και βρίσκουμε απάντηση στους προβληματισμούς μας από άτομα που είναι αξιόλογα και ξέρουμε ότι δε θα μας πάρουν με τις πέτρες. -
Banana
@egeo:
Τακη βαλε rca θυληκα και αντιστροφα στο αλλο. Ετσι το κανω εγω και δεν παιξει το κουτι ειναι σταθερο…(πχ. g.g)
Mπορεί Αντρέα και αυτό ίσως μου κάνει
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
Ο Πλατανιάς έχει δίκιο παιδιά…το να κάνεις μια ερώτηση που μπορεί ο άλλος να την θεωρη μ.....κια και να πετάγεται σε κάνει να μην θες να ξαναγράψει,ακόμα το χειρότερο είναι σε καινούργια μελοι πού μπαίνουν και βλέπουν αυτά πως τους έρχεται ?.Εαν δείτε από πότε έκανα εγράφη μπαίνω καθημερινά μέσα διαβάζω τα περισσότερα εδώ μέσα από καινούργια και παλιά θέματα,άλλα δεν άγραφα σχεδόν καθόλου για αυτό το θέμα..όπως έγινε με το σημερινό
-
Banana
Αν δεν τον μπαναριζα αμεσως μολις το διαβασα θα ειχαμε παλι κατηγοριες οπως πριν μερες .
Ειπαμε μπορεις να αντιπαθεις καποιον , παρτον και βρισε τον απο κοντα , οχι εδω !
Καλυτερα τρεις και ο κουκος αν συνεχιστει ετσι το πραγμα να χτιστει το φορουμ απο την αρχη με σωστες συμπεριφορες.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Banana
Αν δεν τον μπαναριζα αμεσως μολις το διαβασα θα ειχαμε παλι κατηγοριες οπως πριν μερες .
Ειπαμε μπορεις να αντιπαθεις καποιον , παρτον και βρισε τον απο κοντα , οχι εδω !
Καλυτερα τρεις και ο κουκος αν συνεχιστει ετσι το πραγμα να χτιστει το φορουμ απο την αρχη με σωστες συμπεριφορες.Παντως,με συνχωρεις για προχθες. Ο τροπος μου δεν ηταν ωραιος. Οφειλω να το πω
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Banana
είναι λόγος αποτροπής της συμμετοχής ανθρώπων στο φόρουμ όλη αυτή η εσκεμμένη συμπεριφορά από κάποια μέλη, ο Geo την είχε πει κλίκα http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=13298&highlight=%EA%EB%E9%EA%E1
εγώ θα την πω ΓΙΑΦΚΑ!!!!!
και η διαφορά είναι ότι η κλίκα είναι μια παρέα, ενώ η γιάφκα μια κρυφή οργάνωση επικίνδυνη και χωρίς ενδιασμούςΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
Καλυτερα τρεις και ο κουκος αν συνεχιστει ετσι το πραγμα να χτιστει το φορουμ απο την αρχη με σωστες συμπεριφορες.έχεις δίκιο Γιώργο εσύ κάνεις την δουλειά σου απρόκοπα!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
είναι λόγος αποτροπής της συμμετοχής ανθρώπων στο φόρουμ όλη αυτή η εσκεμμένη συμπεριφορά από κάποια μέλη, ο Geo την είχε πει κλίκα http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=13298&highlight=%EA%EB%E9%EA%E1
εγώ θα την πω ΓΙΑΦΚΑ!!!!!
και η διαφορά είναι ότι η κλίκα είναι μια παρέα, ενώ η γιάφκα μια κρυφή οργάνωση επικίνδυνη και χωρίς ενδιασμούςαπο κλικα-ες που εγινε ολοκληρο σουσουρο μετα απο νημα του geo στο τελος δεν αποκαλυφθηκε καμοια τουλαχιστον με ονοματα
τωρα εμφανιστηκανε οι γιαφκες
στο τελος θα εμφανιστουν και τζιχαντιστες
αν εχετε κατι να πειτε πεστε το ευθεως ειδαλως μην τοαναφερετε καθολου γιατι κατ αυτον τον τροπο μονο συγκρουσεις μπορουν να επελθουν
ΝΥΣΑΦΙ πια τα υπονοουμενα -
Banana
απο κλικα-ες που εγινε ολοκληρο σουσουρο μετα απο νημα του geo στο τελος δεν αποκαλυφθηκε καμοια τουλαχιστον με ονοματα
τωρα εμφανιστηκανε οι γιαφκες
στο τελος θα εμφανιστουν και τζιχαντιστες
αν εχετε κατι να πειτε πεστε το ευθεως ειδαλως μην τοαναφερετε καθολου γιατι κατ αυτον τον τροπο μονο συγκρουσεις μπορουν να επελθουν
ΝΥΣΑΦΙ πια τα υπονοουμεναΔημήτρη τα ονόματα τα βγάζουν οι ip και όχι τα nikname σε ένα φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
τακη, δεν νομιζω να ειχε καμμια σχεση ο ιουλιος με τα αλλα που σου εχουν συμβει.
πιθανον να ηρθε <<κεφατος >> απο το μεσημερι και να τα πηρε ισιωμα ολα.
αν ειδες πηρε ακομη ενα θεμα παραμασχαλα.
τελος παντων συνεχισε με την κατασκευη σου και το σκεπτκο σου.ποτέ δεν ξέρεις!!!!!!!! ίσως και να έχεις δίκιο ! πάντως για ώρα πριν μπαναριστεί εκκρεμούσε το << αν τα λέει μόνος ή του είπαν τα τα πει>> και έκανε τον κινέζο δεν απαντουσε!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Banana
Απόγονε δώσε τόπο στήν οργή ,
Η όποια συμπεριφορά (καλή ή κακή )πρωτίστως χαρακτηρίζει τόν εκφραστή της.
Δές τά τέσσαρα επόμενα links:
Όπως θά δής τα τρία πρώτα εμπορεύονται τόν ίδιο κατασκευαστή τό δέ τέταρτο είναι από Hong kong καί είναι τό πλέον οικονομικό…..!http://abra-electronics.com/test-clips-leads-banana-posts/pomona/banana-plugs/3263-panel-mount-banana-plug-with-threaded-stud-and-solder-lug-male-3263.html
http://www.newark.com/pomona/3263/banana-plug-15a-solder-lug/dp/89F361
http://www.digikey.com/product-detail/en/72918/501-1200-ND/1196334
http://www.aliexpress.com/item/4mm-Gold-Plated-Bullet-Banana-Plug-Connectors-Panel-Mount-Style/1436826865.html