@panasss ωραια μεχρι εδω.. που ειναι το θεμα?
-
Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?
@panasss τωρα καταλαβα τι εννοεις.. εγω μπερδευτηκα νομιζα οτι κι αλλος ανεβασε ιδιο θεμα με το δικο μου κ εβαλε φωτογραφια. ναι την ειδα καλλητεχναρα ειναι.. χαχαχαα δωσε τα φωτα σου μεγαλε..αμπλουτισε μας με την ιστορια σου μην τα κρατας μεσα σου...ασχολεισε παλι με χαζα χαμενα και δεν δινεις τις γνωσεις σου
-
Ο/Η @moyia είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
Αυτο ειναι ρολοι ή οχι?
==================================================
Πόσο πιο λιανά να στο πει????Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss Δηλαδή εσύ τωρα πιστεύεις ότι κάποια στιγμή μετά από εκατό φορές που θα του βάλεις την φώτο θα δει το ρολόι???
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@panasss πρέπει να είναι 7 ώρα η 12 μπαμ όπως διακρίνω.Κώστα τώρα αυτό δουλεύετε με πυξίδα;
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@panasss
Μη δίνεις σημασία, άφησε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του.
Έχει χορτάσει από άτομα σα του λόγου μας."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@italos2 Το ρολόι κάποια στιγμή μπορεί να το δει αλλά την ¨εντολή¨ Παρόλου που
είναι ξεκάθαρη δεν θα την καταλάβει ποτέ το πιθανότερο να παρεξηγηθεί?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@Lord Η ωρα είναι 10 και τέταρτο! Ναι δουλεύεται με πυξίδα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss
Αυτό δεν είναι το ρολόι;διακρίνω τους δείκτες,να φανταστώ μαζί με το νύχι κάτι γίνεται και περνεις πορεία.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο/Η @Lord είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@panasss
Αυτό δεν είναι το ρολόι;διακρίνω τους δείκτες,να φανταστώ μαζί με το νύχι κάτι γίνεται και περνεις πορεία.Αυτό είναι κάτι που ανέβασα εγώ μίας και το μέλος @leonight αμφεβαλλε πώς η ανάρτηση του μέλους @panasss είναι ρολόι.
Αλλά λόγο του ότι το μέλος @leonight :Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@italos2 τι εννοείς φιλαράκι να μάθω; Κάτι που δεν είναι ρολόι να το βαφτίσω ρολόι; Ναρκωτικά δεν πίνω όποτε βλέπω την πραγματικότητα. Άνοιξα ένα θέμα να μάθουμε από εμπειριες από διάφορες συζητήσεις την απόκρυψη ρολογιού. Δεν είπα ούτε να ποστάρουμε ρολόγια ούτε να το παίξουμε έξυπνοι.τέλος. Λαμογιες και ξέρω γω κ επειδή εντάξει σε μένα δεν περνάνε αυτά η θα πούμε για κάτι αν ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι όντως ρολόι η δεν γράφουμε για να λέμε ότι γράψαμε κ εμείς κάτι.
Δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί μίας και ακόμη η βάση συζήτησεις δε γίνεται αποδεκτή.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
Εντάξει παιδιά δίκιο έχετε αφού δεν βγαίνει νόημα τέλος.. πείτε τα μεταξύ σας… η εγώ δεν καταλαβαίνω η εδώ προσπαθείτε να με πείσετε για κάτι άλλο..αν θέλει κάποιος να πει αυτό με το χέρι ότι είναι ρολόι ας πει…αυτό κάποτε ήταν ρολόι αλλά με τα χρόνια χάλασε το ρολόι και τώρα δεν φαίνεται πια..τόσο δύσκολο είναι; Ποστάρεις μια εικόνα με μια μούντζα και λες αυτό τώρα δεν είναι ρολόι…ναι με το νου σου ρολόι είναι λέω κ εγώ…μια μουτζούρα φαίνεται και ο άλλος το βαφτίζει ρολόι… όποτε γιατί να ασχοληθώ..τέλος πάντων όλα ρολόγια είναι δίκιο έχετε να στε καλά καλή συνέχεια..υγεία δύναμη και αισιοδοξία και οπτική αντίληψη των πραγμάτων χωρίς ψευδαισθήσεις
-
@leonight και μετά τι έκαναν?
Τι να σου πω ρε φίλε μπήκαν στο δωμάτιο και μετά από λίγο έσβησαν τα φώτα!
Για να πω την αλήθεια προσπάθησα να δω από το παράθυρο αλλά δεν.....
Και τώρα είμαι σε δίλημμα με απατά δεν με απατά? Καταλαβαίνεις πως είναι τώρα αν δεν δεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Αυτός που ζητάει γνώση δωρεάν στο πιάτο, οφείλει κατά τη γνώμη μου να το κάνει ταπεινά και λιγότερο απαιτητικά. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση από κανέναν εδώ. Φιλικά
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
@panasss και να εσβησαν τα φωτα τι εγινε στο κατω κατω ενας εμπειρος μπορει να δει και με σβηστα..αν θελει
-
@fisher καλα τα λες καλημερα. αν δεν υπαρχει υποχρεωση απο κανεναν να μοιραζεται τις γνωσεις του τοτε γιατι υπαρχει η ομαδα? εγω φιλε δεν παρεξηγουμε..ευκολα..να σαι καλα..
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@panasss και να εσβησαν τα φωτα τι εγινε στο κατω κατω ενας εμπειρος μπορει να δει και με σβηστα..αν θελει
Εσύ με την εμπειρία σου τι λες το έκαναν η έπαιξαν την τυφλόμυγα?
@panasss γιατί δεν καταλαβαίνω όλο με γρίφους μιλάς ρε φίλε.. μίλα ξεκάθαρα τι θες να πεις..
-
@leonight Ακόμα πιο ξεκάθαρα? Βλέπω μια αδυναμία στην εμβάθυνση του νοήματος
για κάνε μια προσπάθεια τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης του χεριού???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss ο καλλιτέχνης μαλλον τρομπαριζε πολυ στα βραχια και λεει δεν βαριεσαι ας το ζωγραφισω σε βραχο..
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@panasss ο καλλιτέχνης μαλλον τρομπαριζε πολυ στα βραχια και λεει δεν βαριεσαι ας το ζωγραφισω σε βραχο..
Όχι φιλαράκο έγραψε πολύ απλά πάρτα ρε Μακακα!!!
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!