Καλησπερα. Όποιος θέλει ας μας πει λίγα λόγια για απόκρυψη ρολογιού αντάρτικη..(μιλάμε για αντάρτικη χαραγμενο σε βράχο) έτσι για να μιλήσουμε λίγο γενικά.. και παλιά έχουν γίνει συζητήσεις αλλά ξέρω και ξέρετε ότι δεν έχουν καταλήξει κάπου.. εκτός κ αν τα λένε σε πμ μεταξύ τους κ εμείς οι υπόλοιποι περνούμε τα κυδώνια μας..στο να μαθαίνουμε αν έχουν κάτι μα πούνε… αλλά απ ότι έχω καταλάβει τέτοια σημαδια πρέπει να έχουν καλό βάθος σαν απόκρυψη..εσεις τι πιστεύετε??
-
Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?
@JIMTELIS εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ ρολόι αυτό.. λείπουν οι αριθμοί και οι δείκτες.. εκτός κ αν με τα χρόνια σβήστηκαν όπως σε πολλά σημαδια το έχω δει ότι γινεται. Με βάση της φωτογραφίας πιο πολυ μου κάνει για φυσικό..γνώμη μου
-
@leonight Καταρχάς ξανακοιταξε την φώτο ποιο προσεκτικά και αν δεν βλέπεις μεγάλωσε την και μην βιάζεσαι να γελάσεις. Άνοιξες ένα θέμα χωρίς να γνωρίζεις τι είναι αυτό που ρωτάς. Κοίτα και άκουσε μήπως μάθεις μερικά πράγματα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 τι εννοείς φιλαράκι να μάθω; Κάτι που δεν είναι ρολόι να το βαφτίσω ρολόι; Ναρκωτικά δεν πίνω όποτε βλέπω την πραγματικότητα. Άνοιξα ένα θέμα να μάθουμε από εμπειριες από διάφορες συζητήσεις την απόκρυψη ρολογιού. Δεν είπα ούτε να ποστάρουμε ρολόγια ούτε να το παίξουμε έξυπνοι.τέλος. Λαμογιες και ξέρω γω κ επειδή εντάξει σε μένα δεν περνάνε αυτά η θα πούμε για κάτι αν ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι όντως ρολόι η δεν γράφουμε για να λέμε ότι γράψαμε κ εμείς κάτι.
-
@leonight Ότι πεις φίλε μου. Έχεις δίκιο.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 να σαι καλά.. πες μας την γνώμη σου αν θες φίλε
-
@soulis1 Πάρα πέντε Σούλι. Θα βγει ο κούκος σε λίγο. Χαχαχα.....
-
Θα ανεβάσω μετά εγώ ένα ρολόι να σας φύγει η απορία. Μοίρες μέτρα και διάφορα άλλα δείχνει στο χώρο. Να δω πιος θα έχει αμφιβολία μετά.
και αυτό που σας ανέβασε ο @panasss ρολόι είναι."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
Με βάση της φωτογραφίας πιο πολυ μου κάνει για φυσικό..γνώμη μου
Φυσική είναι και η κουταμάρα που διακατέχει κάποιους που θέλουν να το παίζουν έξυπνοι!
Είναι πολύ σπαστικό το να μην μπορούν να διακρίνουν τις γνώσεις και συνεισφορά
και να πουλούνε τρελιτσα σε μέλη που ασχολούνται σχεδόν μισό αιώνα με το χόμπι!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
@panasss φίλε δεν αντιλέγω ότι ασχολείσαι μισό αιώνα και μπράβο σου αλλά όταν πετάς μια φωτογραφία μ ένα στρογγυλό πράμα χωρίς τίποτα άλλο τι πρέπει να σου πω ότι είναι ρολόι; Πολύ ειρωνία ρε φίλε για το τίποτα… έτσι ήσουν πάντα η το χόμπι σ έκανε έτσι; Χαλάρωσε λίγο.. με τα χρόνια γερνάνε και τα σημαδια εσυ αυτό που λες ρολόι και πιστεύεις ότι είναι ρολόι γιατί μόνο εσυ το ξέρεις μπορεί πριν δέκα χρόνια να ήταν ρολόι κ με τα χρόνια να έχει φθαρεί..ναι όμως ο άλλος που μα το ξέρει… εγώ ούτε να μαλώσω προσπαθώ αλλά να λέμε τα πράγματα με μια λογική και να υπάρχει διάλογος. Διάβασε το ποστ το αρχικό..δεν είπα πετάξτε ο καθένας τα ρολόγια σας εδώ.. αλλά να βρούμε μια λύσει στο θέμα αποκρύψης ρολογιού.Ποσο ξεκάθαρα…😎
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@panasss φίλε δεν αντιλέγω ότι ασχολείσαι μισό αιώνα και μπράβο σου αλλά όταν πετάς μια φωτογραφία μ ένα στρογγυλό πράμα χωρίς τίποτα άλλο τι πρέπει να σου πω ότι είναι ρολόι; Πολύ ειρωνία ρε φίλε για το τίποτα… έτσι ήσουν πάντα η το χόμπι σ έκανε έτσι; Χαλάρωσε λίγο.. με τα χρόνια γερνάνε και τα σημαδια εσυ αυτό που λες ρολόι και πιστεύεις ότι είναι ρολόι γιατί μόνο εσυ το ξέρεις μπορεί πριν δέκα χρόνια να ήταν ρολόι κ με τα χρόνια να έχει φθαρεί..ναι όμως ο άλλος που μα το ξέρει… εγώ ούτε να μαλώσω προσπαθώ αλλά να λέμε τα πράγματα με μια λογική και να υπάρχει διάλογος. Διάβασε το ποστ το αρχικό..δεν είπα πετάξτε ο καθένας τα ρολόγια σας εδώ.. αλλά να βρούμε μια λύσει στο θέμα αποκρύψης ρολογιού.Ποσο ξεκάθαρα…😎
Τώρα τον πετυχαίνεις στα καλύτερα τ και πιο φιλικά τ παλιά ήταν χειρότερο τομαρ
-
@leonight Εδώ την ωρα την διαβάζεις?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@leonight Άραγε δεν είναι η ειρωνεία το να αμφισβητείς ένα ιστορικό μέλος που έχει δείξει με τα γραπτά την εμπειρία του? Το ότι εμφανίζεται μια φωτογραφία χωρίς διευκρινήσεις
Είναι τροφή για να ξεκινήσει μια συζήτηση αλλά όταν υπάρχει αμφισβητήσει τότε
χάνετε κάθε ενδιαφέρον για ανάπτυξη θέματος!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss απαλο δερμα πετιτ.. μπορει να ειναι και καμια φουσκωτη κουκλα να βγαινουν τα χοντρα χαχαχαα τελος παντων...
-
@panasss τι να σου πω ρε φιλε πανω απ ολα υγεια.. δεν καταλαβαινω τι λες..αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ ακρη δεν βγαζω...τι να σου πω εσυ ξερεις καλυτερα..