@VAN Ενδιαφέρουσα η άποψή σου Θα με ενδιέφερε να τεκμηριώσεις γιατί προτείνεις τη λύση του vlf για καθαρά εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ευχαριστώ.
-
Η συνεχεια θα δειξει...!!!
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Η συνεχεια θα δειξει...!!!:
@VAN Ενδιαφέρουσα η άποψή σου Θα με ενδιέφερε να τεκμηριώσεις γιατί προτείνεις τη λύση του vlf για καθαρά εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ευχαριστώ.
α ρε ΚΩΤΣΟ
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ α ρε ΚΩΤΣΟ...
Α ρε Αντρίκο...
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουμε από μία,το θέμα είναι να μπορούμε να τις τεκμηριώνουμε ή να προσπαθούμε να τις προσεγγίζουμε όταν τις καταθέτουμε.. -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Η συνεχεια θα δειξει...!!!:
@ΑΝΔΡΕΑΣ α ρε ΚΩΤΣΟ...
Α ρε Αντρίκο...
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουμε από μία,το θέμα είναι να μπορούμε να τις τεκμηριώνουμε ή να προσπαθούμε να τις προσεγγίζουμε όταν τις καταθέτουμε..ουαν υπαρχουν δεδομενα αδερφε οι αποψεις περριτευουν
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε
Λεωνίδα καλησπέρα ένα καζάνι 30*35 γεμάτο κίτρινα ένα gpx 5000 με μεγάλο μονοκοιλ δίσκο σε τι βάθος το έχει καθαρά κατά τη γνώμη σου ;;
30-40 cm ζαγαράκο. Δοκιμασμένο.
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Η συνεχεια θα δειξει...!!!:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε
Λεωνίδα καλησπέρα ένα καζάνι 30*35 γεμάτο κίτρινα ένα gpx 5000 με μεγάλο μονοκοιλ δίσκο σε τι βάθος το έχει καθαρά κατά τη γνώμη σου ;;
30-40 cm ζαγαράκο. Δοκιμασμένο.
Το Νουνού σε θαμενο Καζάν;;;θερμουκρασια μέτρησε;;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
α ρε ζαγαράκο, θα τρώει ο ενθουσιασμός και δεν βάζεις την κεφάλα σου να σκεφθεί. Ακόμη και με γνώσεις λυκείου θα το καταλάβεις το γιατί. -
@Kostas-13 ας μην μπει και βλφ, ας βάλει κάτι. Όχι να το αφήσει. Με βάση ότι είδα και διάβασα, αυτή την ερμηνεία έδωσα. Να γράφω να εξηγήσω, δεν έχω καμία διάθεση τη στιγμή που το γράψιμο το θεωρείς κολοτρυπιδα. Μην κάνεις τίποτε απ' ότι γράφω, μην δίνεις καμία σημασία..
-
@VAN Άντε ρε Βαγγέλη που μας βγαίνεις και πουριτανός και θες μόνο εύηχες λέξεις
και εκείνες δεν έχουν την τιμητική τους?
Μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@Λεων δηλαδή εγώ που ψάχνω καζάνι με τελάρο παλμικό δεν θα το βρω ποτέ ε; Στο σπίτι πάντως έχω δύο..και τα δύο στον αέρα τα χτυπάει κανονικά σίγουρα όμως με μια πτώση στο βάθος λόγω μεταλλεύματος - κενού μεταλλεύματος αλλά και του είδους του μετάλλου. Για το χώμα δεν ξέρω..
-
@Ο-Ρώσος Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα σε συγκριση με το να εψαχνες κιβωτια σιδερενια, ο βαθμος δυσκολιας ειναι πολυ μεγαλυτερος για τα καζανια. Παρολα αυτα συνεχισε τις ερευνες σου για τα καζανια αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος με οτι μηχανημα τοπικο και αν περασες στην περιοχη που ψαχνεις, εγω για τετοια περιπτωση, αν και εχω και σε αυτα επιφυλαξεις, θα προτιμουσα αν ειχες καναν γνωστος μου να το τσεκαριζα με κανα GPR. Το καλο με τα καζανια ειναι οτι ειναι μεγαλυτερα απο τα κιβωτια και ειναι στρογγυλα
-
@loukilouk Σε πληροφορώ ότι τα pinpointer όταν έρευνας τοίχους παλιών κτιρίων πολλές φορές είναι αποτελεσματικότερα από τους κλασικούς ανιχνευτές 😁
-
@Λεων αυτό το ξέρουμε ότι υστερεί και λόγω μη μαγνητισμού. όχι δεν υπάρχει εδώ πάνω σε μένα..
-
@Kostas-13 και αυτά έχουν την χρησιμότητα τους δεν αντιλέγω αλλά όταν πάμε για τα μέγιστα βάθη σίγουρα δεν κάνουν για αυτή την δουλειά..
Ο επιμένων νικά!!!
-
@Λεων Τι ήθελα και είπα την λέξη καζάνι..Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολος στόχος με τα κράματα που έχει το καζάνι το τουρκικό..Άνοιξε ολόκληρο θέμα με το καζάνι..Την επόμενη φορά να τα βρεις σε δερμάτινο σακο καλύτερα και να είναι όλα αστέρια και κούκλες λαμπερές...
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Η συνεχεια θα δειξει...!!!:
@Λεων Τι ήθελα και είπα την λέξη καζάνι..Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολος στόχος με τα κράματα που έχει το καζάνι το τουρκικό..Άνοιξε ολόκληρο θέμα με το καζάνι..Την επόμενη φορά να τα βρεις σε δερμάτινο σακο καλύτερα και να είναι όλα αστέρια και κούκλες λαμπερές...
Τι γιαννης τι γιαννακης...χαλασε ο κοσμος να μου ευχηθεις κανα κιβωτιο σιδερενιο..τι το θες το δερματινο!!! επισης δυσκολο..
-
@Λεων ..τι το θες το δερματινο!!! επισης δυσκολο..
Όταν είναι μέσα σε δερμάτινο θεωρητικά είναι σαν να είναι χύμα οπότε καθόλου δύσκολος στόχος και αν έχεις αμφιβολίες ξανά τσέκαρε τα βιντεάκια στο κινητό σου🤣🤣🤣🤣
-
@Kostas-13 ..εννοω σε πολυ βαθος...εχει βγει αρκετα ποιο παλια πηλινη Λαίνα με πεντολιρα μεσα στο 1.5 μετρο με 18αρι, ηταν λιγο φαρδια και βοηθησε.. με gpx 4000