@twins και συ Καπετάνιε υγεία ν χουμε
-
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
καλή Μέρα σε όλους. Σε λίγο πάμε για ξιφίες...Σήμερα ευτυχώς το google.gr δεν μας έκοψε. Τα λέμε αυριο πρώτα ο Θεός. και η Google
-
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
@panasss
Καλημέρα , όχι ο χάρτης δεν έφυγε για Γερμανία και ξαναγύρισε.
Ο χάρτης ήταν γραμμένος στο ξύλινο πανωκασι της κεντρικής πόρτας του σπιτιού του στην Μύκονο !
Και το γέρο τον έλεγαν Κάρολο Πιπέρι ! -
@twins ;εκεί που λες, στο Βερόπουλο βρέθηκαν πράγματα αλλά την δεκαετία του '90 με βάση την δική μου πληροφόρηση.
Έρχεται λοιπόν φίλος που υπηρετούσε στα κεντρικά στα Γιάννενα, και μου λέει, "...μ@λάκα σήμερα εκεί που έσκαβαν για τις δεξαμενές καυσίμων στο Βερόπουλο στην Ανατολή βρήκαν κιβώτια με λίρες..."
Από ότι μου είπε, κλασικά, διαφωνούσαν όλοι οι εργάτες και λοιποί ποιος θα πάρει και τι, ώσπου τελικά ήρθε η Αστυνομία.
Η Αστυνομία βρήκε στο χώρο 2 (ή 3 δεν θυμάμαι τι μου ειχε αναφέρει ο φίλος) κιβώτια με χρυσά νομίσματα.
Υποψιάζονταν ότι την τελευταία στιγμή οι εργάτες σταμάτησαν να μαλώνουν και έκρυψαν ένα κιβώτιο.
Επίσης μου είπε ότι δεν μπόρεσε να πάει να τα δει, εκεί που τα είχαν στο κτίριο, αλλά κοίταξε από περιέργεια στο βιβλίο συμβάντων και ήταν κανονικά γραμμένη η (σύντομη) αναφορά. -
@Pytheas Για ποια χρονολογια μιλαμε?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @Pytheas είπε στο ΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??:
1995 αλλά βάλε +/- ένα χρόνο...
Η δική μου έρευνα δεν απέδωσε δεν βρέθηκε κάποια αναφορά η επίσημη είδηση
που να το επιβεβαιώνει!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ εδώ στο FORUM δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου όπως κάνουν πολλοί άλλοι.Τον Σφέτσα που έκανε την δήλωση δίπλα στο Σούπερ του Βερόπουλου στα Γιάννενα εντός του Στρατοπέδου Βελισσαρίου τον έλεγαν Σφέτσα Νικόλαο και έλεγε οτι ήταν εγγόνι του Συνταγματάρχη Σφέτσα Νικόλαου. Επειδή όπως προ είπα η ιστορία ξεκίνησε απο την παρέα του Κουλοχέρη απο τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και απο τον Σούλη με το άσπρο BMW απο την Λάρισα ,μπορώ να ισχυριστώ οτι γνωρίζω την Ιστορία αυτούσια. χωρίς πολλές σάλτσες. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι δεν βρήκαμε αυτή την Γέφυρα με τις τρείς καμάρες ποτέ, ούτε το εκκλησάκι του Αγιώργη 3χ3 με το μεγάλο τρούλο στην Μέση της σκεπής το ψηφιδωτό όσο και αν έψαξα τον ποταμό Άραχθο ,τον Αχελώο, κλπ ποτάμια του τριγώνου των Νομών Ιωαννίνων, Αρτης, Τρικάλων. Και επειδή μερικοί εδώ μέσα με πιάσαν απο τα μούτρα και με απέκλεισαν κιόλας απο το να ανεβάζω post ,τους λέω οτι ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω εστω και με μικρές παραλλαγές. και μιας και μιλάμε θέλω να ρωτήσω ποιανού πρόταση ήταν να με αποκλείσετε απο το forum και με ποιά αιτία έγινε αυτή η κίνηση.του διαχειριστή. ¨η δεν έχετε καθόλου χιούμορ η κάνετε πως δεν με ξέρετε τόσα χρόνια τώρα. Ομως τις ειρωνείες και τις επιθέσεις μέλους σας δεν σας ενόχλησε παρότι το επεσήμανα στα γραφόμενα μου. Αν όμως θίγονται τα συμφέροντα των σπανσωράδων του SITE απο οτι κριτική κάνω στα μηχανήματα .όπως πολλοί εδώ μέσα ξέρουν, οτι δεν εγκρίνω τα τεστ τους με τα τελάρα μαγνητόμετρα και επιμένω στο τέστ της Σταμνάς και οχι του αέρος με ευγενή μέταλλά ,το κάνω μόνο και μόνο για να μην την πατάνε οι αφελείς και νομίζουν οτι αγόρασαν ενα τελάρο που κτυπάει απο εδώ στην Κίνα. Τα τεστ σε συμπαγές έδαφος μέσα πλάγια τρύπα 1,50 μέτρα ,στο 2 μέτρα βάθος αφού περάσει το τελάρο απο πάνω πρίν μπει το υλικο και δεν ακούγετε κιχ... τότε βάλτε το ύλικο στον πάτο της πλάγιας τρύπας μπαζώστε το καλά και αν το πιάσουν τα τελάρα που πουλιούνται στο εμποριο εγώ θα γίνω αστροναύτης απο ναύτης, ΟΣΟ ΓΙα την Ιστορία του ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ (ΣΦΈΤΣΑ ΚΛΠ) ΌΤΑΝ ΈΧΩ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΣΑς ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΈΧΩ για να δείτε πόσο αλάργα είστε. Αν παρόλα αυτά θελετε να με αποκλείσετε οκ κάντε το αλλα δικαιολογήστε το με μ'υνημα. Και όχι αποφασίζωμε και διατάσουμςε .
-
Ο/Η @twins είπε στο ΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??:
ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ εδώ στο FORUM δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου όπως κάνουν πολλοί άλλοι.Τον Σφέτσα που έκανε την δήλωση δίπλα στο Σούπερ του Βερόπουλου στα Γιάννενα εντός του Στρατοπέδου Βελισσαρίου τον έλεγαν Σφέτσα Νικόλαο και έλεγε οτι ήταν εγγόνι του Συνταγματάρχη Σφέτσα Νικόλαου. Επειδή όπως προ είπα η ιστορία ξεκίνησε απο την παρέα του Κουλοχέρη απο τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και απο τον Σούλη με το άσπρο BMW απο την Λάρισα ,μπορώ να ισχυριστώ οτι γνωρίζω την Ιστορία αυτούσια. χωρίς πολλές σάλτσες. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι δεν βρήκαμε αυτή την Γέφυρα με τις τρείς καμάρες ποτέ, ούτε το εκκλησάκι του Αγιώργη 3χ3 με το μεγάλο τρούλο στην Μέση της σκεπής το ψηφιδωτό όσο και αν έψαξα τον ποταμό Άραχθο ,τον Αχελώο, κλπ ποτάμια του τριγώνου των Νομών Ιωαννίνων, Αρτης, Τρικάλων. Και επειδή μερικοί εδώ μέσα με πιάσαν απο τα μούτρα και με απέκλεισαν κιόλας απο το να ανεβάζω post ,τους λέω οτι ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω εστω και με μικρές παραλλαγές. και μιας και μιλάμε θέλω να ρωτήσω ποιανού πρόταση ήταν να με αποκλείσετε απο το forum και με ποιά αιτία έγινε αυτή η κίνηση.του διαχειριστή. ¨η δεν έχετε καθόλου χιούμορ η κάνετε πως δεν με ξέρετε τόσα χρόνια τώρα. Ομως τις ειρωνείες και τις επιθέσεις μέλους σας δεν σας ενόχλησε παρότι το επεσήμανα στα γραφόμενα μου. Αν όμως θίγονται τα συμφέροντα των σπανσωράδων του SITE απο οτι κριτική κάνω στα μηχανήματα .όπως πολλοί εδώ μέσα ξέρουν, οτι δεν εγκρίνω τα τεστ τους με τα τελάρα μαγνητόμετρα και επιμένω στο τέστ της Σταμνάς και οχι του αέρος με ευγενή μέταλλά ,το κάνω μόνο και μόνο για να μην την πατάνε οι αφελείς και νομίζουν οτι αγόρασαν ενα τελάρο που κτυπάει απο εδώ στην Κίνα. Τα τεστ σε συμπαγές έδαφος μέσα πλάγια τρύπα 1,50 μέτρα ,στο 2 μέτρα βάθος αφού περάσει το τελάρο απο πάνω πρίν μπει το υλικο και δεν ακούγετε κιχ... τότε βάλτε το ύλικο στον πάτο της πλάγιας τρύπας μπαζώστε το καλά και αν το πιάσουν τα τελάρα που πουλιούνται στο εμποριο εγώ θα γίνω αστροναύτης απο ναύτης, ΟΣΟ ΓΙα την Ιστορία του ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ (ΣΦΈΤΣΑ ΚΛΠ) ΌΤΑΝ ΈΧΩ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΣΑς ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΈΧΩ για να δείτε πόσο αλάργα είστε. Αν παρόλα αυτά θελετε να με αποκλείσετε οκ κάντε το αλλα δικαιολογήστε το με μ'υνημα. Και όχι αποφασίζωμε και διατάσουμςε .
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
θες να πεις ότι το μέλος ¨Γεώργιος Παπαδόπουλος¨ αν ζητήσει άδεια εκσκαφής θα ψάχνει τα λεφτά του δικτάτορα (κάτ. άλλους)???
Έγραψα ο Σφετσας δεν υπήρξε είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο θα μπορούσε να ήταν και φουφουτος
Ξέρεις σε κόντρα Έλληνα με Άγγλο Γάλο Πορτογάλο κλπ.
Ειπώθηκε το έξεις τι μας λέτε τώρα ?
εμείς στην Ελλάδα σκάψαμε τριακόσια μέτρα βαθιά
Και δεν βρήκαμε καλώδια τηλεφωνίας αρά τι του ηλίου φαεινότερο ακόμα και πίσω στην παλαιολιθική εποχή για την επικοινωνία είχαμε κινητό τηλέφωνο
Αν έψαχνες 3χ3 με μεγάλο τρούλο τότε αυτό είναι πολύ τρανό και απορώ πως δεν το βρήκες?
Είναι σαν να πήγες στα ενδοτέρα της κατοικίας κάποιου πολύ εύπορου και επειδή δεν είδες το χρηματοκιβώτιο σε περίοπτη θέση έφυγες μονολογώντας βρε τον φτωχομπηνε να μην έχει ούτε μια μπιζουτιέρα τι μίζερος άνθρωπος να χεσω τα καράβια του μέσα!
Σημ. την κατοικία φουσκωστη να γινεί τρανή ΙΣΑ με την Ελλάδα!!!
Η πρόταση έγινε από εσένα και την υλοποίησα εγώ!
τώρα θέλω από εδώ και πέρα να είσαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις σου δεν χαϊδεύουμε κανέναν διάβασε και ερεύνα αν το ξανά ισχυριστείς έφυγες όπως και αν ξανά
αναφερθείς στο τεστ της Στάμνας σου τα έχουμε πει πολλές φορές και εγώ σου έγραψα για κουμπαρά που βγήκε! Σκέφτηκες ποτέ ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεως μηχανήματος
αλλά καθαρά χειριστή (λίγο πείραγμα κατσαβίδι στην βίδα)
Για τον Αστέρη που πήρε μεταγραφή και έγινε διεθνής πρόλαβες και διάβασες!
Γιατί εσύ έκανες διακοπές δεν διάβασες έτσι?
Κανόνισε γιατί θα σε δούμε από Σεπτέμβρη!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@twins . Τα τεστ σε συμπαγές έδαφος μέσα πλάγια τρύπα 1,50 μέτρα ,στο 2 μέτρα βάθος αφού περάσει το τελάρο απο πάνω πρίν μπει το υλικο και δεν ακούγετε κιχ... τότε βάλτε το ύλικο στον πάτο της πλάγιας τρύπας μπαζώστε το καλά και αν το πιάσουν τα τελάρα που πουλιούνται στο εμποριο εγώ θα γίνω αστροναύτης απο ναύτης...
Αν το σήμα μπορεί να πιάσει αυτόν τον όγκο σε αυτό το βάθος δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι μέσα σε στάμνα και βαλμένη με τον τρόπο που αναφέρεις..
Θα σου πρότεινα να κάνεις εσύ ένα τεστ για να σου λυθούν οι απορίες περί στάμνας...
βάλε στο βάθος που δεν πιάνουν τα μηχανήματα τον όγκο μετάλλου που θα έβαζες με την στάμνα χωρίς αυτήν και θα δεις ότι αφού δεν το πιάνεις με τη στάμνα δεν θα το πιάσεις και χωρίς αυτήν...
Με λίγα λόγια δεν σου φταίει η στάμνα και ότι είναι πλάγια τοποθετημένο, σου φταίει η συγκεκριμένη ποσότητα και υλικό στόχου καθώς και ο τύπος εδάφους που δοκιμάζεις εκτός αν κάτι κάνεις λάθος με τα μηχανήματα... -
@Kostas-13 Εχουν φάει πολλά μηχανήματα τα μούτρα τους στα δικά μου τεστ. Δεν κάθομαι να γράφω άτσι για το τίποτε. Αν τα μηχανήματα δεν πιάνουν 20 κιλά μπρούτζα και χαλκούς στο 1,30 βάθος μέσα σε μία στάμνα , τότε μάλλον θα πρέπει να στείλω πολλές μαύρες σακούλες να ανακυκλωθούν τα καρκαλέκια.Δεν ξαναγράφω τίποτε γιατί το μυαλό του κάθε ενός έχει κολήσει οτι το δισκάκι του φτάνει σε βάθος 600 μέτρων και πιάνει τα πάντα. Οταν βαράνε τις σιδηρόπετρες ματά κερεμάνε τα αυτιά τους αλλά δεν το βάζουν κάτω ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....
-
Θέλω να πω οτι γνωρίζω απο πρώτο χέρι την ιστορία του ΣΦΕΤΣΑ Λοχαγού του Στρατού και του Συνταγματάρχη ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ. Αλλά δεν θα χαραμίσω αλλο χρόνο για αυτή την μυθολογία. Εγώ έτρεξα πολλά χρόνια σε πολλές Γέφυρες τρικάμαρες κλπ. Χωμένες σε χαράδρες σε βατσούνια , μέσα σε δασωμένες δύσβατες περιοχές. Μάταιος κόπος και χάσιμο πολλών χρημάτων. Ολοι ήξεραν την Γεφυρα και που ο Λοχαγός Σφέτσας σκότωσε τον Συνταγματάρχη Καραπιπέρη. ..αλλά δεν ήξερε που βρισκόταν και μετά τον έπιασαν οι Γερμανοί και τον πήγαν στις φυλακές στην Λάρισα και απο εκεί στο Νταχάου που φιμολογείται οτι πάθανε απο τα βασανιστήρια...ρε παιδιά ρωτούσα και ξαναρωτούσα αυτούς που ήξεραν ...είναι ετσι η γεφυρα και τα σημεία που ζητάμε...ΝΑΙ ΕΕΕΕ ΚΑΠΑΤΑΝΙΕ ...ετσι ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ και ειναι στο ΣΧΕΔΙΟ. Πήγα την εποχή εκείνη 30 χιλιόμετρα ποδαρόδρομο μέσα στην Αλβανία για να δω επιτέλους την τρικάμαρη γέφυρα και είδα μια τεράστια μονοκάμαρηη. Για τον Αλβανό που ήξερε την γέφυρα απο τα σύνορα που είχαν ανοίξει τότε ...ήταν μια ώρα δρόμος. Τότε κατάλαβα ότι η Αλβανική ώρα ήταν 7 ώρες περπάτημα. ΤΕΛΙΚΑ καμιά Γέφυρα δεν ταίριαζε. Μόλις μαθαίναμε οτι κάποιος την ξέρει ΒΟΥΡ επάνω στα βουνά και στα λαγκάδια. 6-7 χρόνια ξεσκιστήκαμε να την ψάχνουμε. άφαντη η Γέφυρα.Στο τέλος ο κουλοχέρης απο την Θεσπρωτία εχασε όλα του τα λευτά στο όνειρο του και τρελάθηκε ...<<εψαχνε λίρες στα σεντόνια του κάθε βραδυ. Δεν ξέρω τι απέγινε Απο την Παρέα ζω εγώ ο Μάκης και ο Παναγιώτης ο ηλεκτρονικός και ο ΗΡΑΚΛΗΣ.. Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ,Ο ΒΡΑΚΑΣ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο Ξ....Ο ΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ την ΛΑΡΙΣΑ .εχουν πάει στον Παράδεισο. Αργότερα ξέσπασε ενας ορυμαγδός Ιστοριών μία ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΑΔΑ ανευ προηγουμένου...που δεν έχουμε πει εμείς με την παρέα μου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΑΡΧΙΚΉ ιστορία ,ουτε με τα σχέδια που έφερε ο Κουλοχέρης απο την Γερμανία.Ημουν νιός και έρασα.αλλα γέφυρα δεν είδα...
-
@twins καπετάνιο όταν ψάχνεις γέφυρα σε βαρκούλα δύσκολα θα βρεις αν κοιτάξεις σε καράβι σιγουρα θα την δεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3622 | Δημοσιεύσεις: 9131 -
@twins εχθές διάβασα σε ένα παλιό post ότι είχες βρει το μηχάνημα που πιάνεις την στάμνα και το τέλειο αποστατικό και τα δύο ιδιοκατασκευή και αναρωτιέμαι,μήπως τελικά παρόλο το τρέξιμο που έχεις όπως λες για διάφορες δουλειές μήπως στο κομμάτι μηχανημάτων δεν έχεις σωστή αντίληψη των πραγμάτων...
-
@panasss αντε γιά
-
@Kostas-13 Νόμιζα οτι έπιανε την στάμνα αλλα δίπλα υπήρχε μία μπετόβεργα και τζάμπα χάρηκα.όσο για το τέλειο αποστατικό έπιανε μασέλες ....ετσι απογοητεύτηκα και τα παράτησα τα μηχανήματα ΚΑΙ αι το άθλημα και απλώς γράφω ΚΑΜΊΑ ΣΕΙΡΆ ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΩ ΘΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΆΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΎΩ ΠΑΠΆΝΤΖΕς ...για να μπαινουν τα πράγματα στην θέση τους.
-
Ο/Η @twins είπε στο ΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??:
@panasss αντε γιά
Τι έγινε καπετάνιο δεν έχουμε αίσθηση του χιούμορ?
Επειδή ξεχνάς στο υπενθυμίζω έγραψες ότι δεν έχουμε αίσθηση του χιούμορ
Πρόσεχε να μην σε χαιρετίσω εγώΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Θέλω να πω οτι γνωρίζω απο πρώτο χέρι την ιστορία του ΣΦΕΤΣΑ Λοχαγού του Στρατού και του Συνταγματάρχη ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ. Αλλά δεν θα χαραμίσω αλλο χρόνο για αυτή την μυθολογία. Εγώ έτρεξα πολλά χρόνια σε πολλές Γέφυρες τρικάμαρες κλπ. Χωμένες σε χαράδρες σε βατσούνια , μέσα σε δασωμένες δύσβατες περιοχές. Μάταιος κόπος και χάσιμο πολλών χρημάτων. Ολοι ήξεραν την Γεφυρα και που ο Λοχαγός Σφέτσας σκότωσε τον Συνταγματάρχη Καραπιπέρη. ..αλλά δεν ήξερε που βρισκόταν και μετά τον έπιασαν οι Γερμανοί και τον πήγαν στις φυλακές στην Λάρισα και απο εκεί στο Νταχάου που φιμολογείται οτι πάθανε απο τα βασανιστήρια...ρε παιδιά ρωτούσα και ξαναρωτούσα αυτούς που ήξεραν ...είναι ετσι η γεφυρα και τα σημεία που ζητάμε...ΝΑΙ ΕΕΕΕ ΚΑΠΑΤΑΝΙΕ ...ετσι ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ και ειναι στο ΣΧΕΔΙΟ. Πήγα την εποχή εκείνη 30 χιλιόμετρα ποδαρόδρομο μέσα στην Αλβανία για να δω επιτέλους την τρικάμαρη γέφυρα και είδα μια τεράστια μονοκάμαρηη. Για τον Αλβανό που ήξερε την γέφυρα απο τα σύνορα που είχαν ανοίξει τότε ...ήταν μια ώρα δρόμος. Τότε κατάλαβα ότι η Αλβανική ώρα ήταν 7 ώρες περπάτημα. ΤΕΛΙΚΑ καμιά Γέφυρα δεν ταίριαζε. Μόλις μαθαίναμε οτι κάποιος την ξέρει ΒΟΥΡ επάνω στα βουνά και στα λαγκάδια. 6-7 χρόνια ξεσκιστήκαμε να την ψάχνουμε. άφαντη η Γέφυρα.Στο τέλος ο κουλοχέρης απο την Θεσπρωτία εχασε όλα του τα λευτά στο όνειρο του και τρελάθηκε ...<<εψαχνε λίρες στα σεντόνια του κάθε βραδυ. Δεν ξέρω τι απέγινε Απο την Παρέα ζω εγώ ο Μάκης και ο Παναγιώτης ο ηλεκτρονικός και ο ΗΡΑΚΛΗΣ.. Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ,Ο ΒΡΑΚΑΣ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο Ξ....Ο ΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ την ΛΑΡΙΣΑ .εχουν πάει στον Παράδεισο. Αργότερα ξέσπασε ενας ορυμαγδός Ιστοριών μία ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΑΔΑ ανευ προηγουμένου...που δεν έχουμε πει εμείς με την παρέα μου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΑΡΧΙΚΉ ιστορία ,ουτε με τα σχέδια που έφερε ο Κουλοχέρης απο την Γερμανία.Ημουν νιός και έρασα.αλλα γέφυρα δεν είδα...
Το ξεκινάς με ψέμα και το κλίνεις με ψέμα από πού προκύπτει ότι γνωρίζεις από πρώτο χέρι
Και εφόσον είστε η παρέα πρώτο χέρι και δεν έχετε μιλήσει (πει εσείς) τότε πως μαθεύτηκε???
Και αφού δεν έχουν καμία σχέση με την αρχική ιστορία τότε γιατί κλαις σαν τον πολύφημο???
Τι σχέση έχει ο λοχαγός Σφετσας με το θέμα ?
Καπτεν εσυ καπτεν και ο μπάρμπα Γιάννης ο Λατσης θα μου πεις!!!
Αν δεν ήξερε που βρισκόταν τότε θα πρέπει να φύτρωσε εκεί η να έπεσε ουρανοκατέβατος
Αλλά κάτι τέτοιο δεν μας προκύπτει αυτό που είναι σίγουρο ότι κανένας δεν την έζησε απλά την άκουσε και έγινα γραφικός με το να λέω ότι η ιστορία λέγεται για να ακουστεί
και όχι για να τα πάρεις!!!
Ρωτούσες και ρωτάς που είναι η γέφυρα, που στο μπούγιο αν ήταν να γνωρίζει το μπούγιο
δεν θα ήταν μπούγιο!
Το ότι περπάτησες 30 μέσα στο αλμπαν το λες ως καύχημα η ως ατόπημα (μαλ) να υποθέσουμε ότι ήταν εκεί υπήρχε περίπτωση να την πάρεις???
Βάλε μερικές πέτρες στην τσέπη γιατί φυσάει και ποτέ δεν ξέρεις!!!
Για τα χρονιά που έχασες για να την ψάχνεις ξεκίνησες πουρνό πουρνό να αδειάσεις
την θάλασσα με τον κουβά και το σούρουπο την βρήκες μισό μέτρο πιο πάνω
από εκεί που ξεκίνησες
αυτά παθαίνεις άμα δεν ξέρεις τι ψάχνεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!