@panasss Σίγουρα και ο γερμανικός στόλος υποβρυχίων στην Μάγχη δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για εγγλέζικες νηοπομπές. Το έργο Das Boot ήταν από τις πιο αληθινές εξιστορήσεις . Εν πάση περιπτώσει εγώ σίγουρος δεν είμαι για τίποτα παρά εκφράζω προσωπικές σκέψεις !
-
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
@mangojingo Για να φτάσουν εδώ πάλη δεν είχαν τον φόβο των υποβρυχίων?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??
@panasss Βεβαίως υπήρχε αλλά όχι τόσο όσο στην ανοιχτή θάλασσα του Ατλαντικού. Στόχος των Γερμανών με τα υποβρύχια ήταν ο ναυτικός αποκλεισμός τόσο στην Ευρώπη όσο και από την Αμερική. Έχουν γίνει παράτολμες επιχειρήσεις και πάντα υπήρχε το ρίσκο. Και οι ντακοτες που έκαναν τις ρίψεις πάλι τις έκαναν με ρίσκο αλλά τις έκαναν. Τέλος πάντων μπαίνουμε σε μια διαδικασία που ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και να τις πιστεύει με το δικό του σκεπτικό. Τώρα αν η απόκρυψη με την ονομασία "γέφυρα Καραπιπέρη" έχει και άρωμα εγγλέζικο αυτό μένει να αποδειχθεί !
-
To 1990 ήρθε στην Θεσπρωτία ενας Έλληνας απο την Γερμανία με το ένα χέρι κομμένο. Είχε πάθει ατύχημα και πήρε μεγάλη αποζημίωση απο την Γερμανία. Ο κουλοχέρης όπως τον λέγαμε έιχε ένα αυτοκίνητο άουντι Κουάτρο που οδηγούσε η γυναίκα του. Αυτός έφερε ένα σορό σχέδια απο εναν Έλληνα που ζούσε στην Ανατολική Γερμανία και κατάφερε να διαφύγει στην Δυτική τότε Γερμανία αλλά τον πυροβόλησαν οι στα σύνορα οι Ανατολιογερμανοί κουμουνιστες τότε... και του έκοψαν και τα δύο πόδια. Στο Νοσοκομείο βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον κουλοχέρη που είχε πάθει εργατικό ατύχημα που του περιέδωσε του κουλοχέρη αργότερα τα σχέδια αφού τον φιλοξενούσε για χρόνια στο σπίτι του. Εμένα μου τους γνώρισε ο ΒΡΑΚΑΣ απο την θεσπρωτία .Ηρθαν σε επαφή με τον ΣΟΥΛΗ απο την ΛΑΡΙΣΑ με τον Παναγιώτη τον Ηλεκτρονικό απο την Αθήνα ,τον Ηρακλή .τον Κώστα τον Στρατηγό .και με μερικούς αλλους που ήταν παλιοί και έιχαν γυρίσει την Ελλάδα ψάχνοντας .για να βρούμε το μέρος. Τα σχέδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ειναι όλα ψεύτικα ,και όσοι λένε οτι ξέρουν λένε φούμαρα. Κανείς δεν ξέρει ...σας το εγγυούμαι ...γιατί αν εμείς που ξέρουμε την ιστορία απο πρώτο χέρι του κουλοχέρη που απο αυτόν ξεκίνησε Ιστορία αυτή ποιος την ξέρει. Κατόπιν γράφτηκαν πολλά ακούστηκαν περισσότερα. Όλοι έβαζαν και ένα λιθαράκι στην Ιστορία και κατάντησε η οδύσσεια των χρυσοθύρων. Εγώ με τον Κουλοχέρη δαπανήσαμε πολλά λευτά. Ο Κουλοχέρης (Τον λέω κουλοχέρη γιατί το όνομά του το πραγματικό δεν μας το είπε ποτέ) και εγώ δαπανήσαμε μεγάλα ποσά. Ο κουλοχέρης πέθανε στην ψάθα και εγώ εφυγα για τα φαλαινοθηρικά στην Ιαπωνία. Τότε δεν είχα κληρονομήσει τον πατέρα μου και είχα μείνει ρέστος. ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ. κάθε φορά που ακουγόταν κάτι το επεξεργαζόμουν όπως και με τον τύπο που λεγόταν Σφέτσας και έκανε δήλωση στο Στρατόπεδο Βελισαρίου στα Γιάννενα. ' Ενα θα πω για μένα είναι μύθος και τίποτε αλλο.
-
@twins Γιατί να πιστέψει την εκδοχή την δική σου και να μην πιστέψει τον
Φουκαρά τον πεθερό του που του τον έκανε προικοσύμφωνο?
Είδε και αποείδε ο γαμπρός και έφυγε για Γερμανία ε μετά από πολλά κύματα ο χάρτης επαναπατρίστηκε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3622 | Δημοσιεύσεις: 9131 -
@petros1976 Είχε και ένα σταυρό στο δεξί χερι αυτόν λες
-
@twins γεια σου καπετάνιο ...Ηρακλής ο δικός μας ο αετός ;;
-
Ο/Η @twins είπε στο ΄Δηλαδη ξερει κανεις απο που ξεκινησε ο ΄΄ Σφετσας ΄΄ ?? ξερει κανεις πως λεγεται ο ανθρωπος που τον σκοτωσε ?? ολοι κατι ξερουν αλλα δεν μιλανε ??:
Χάνω τα λόγια μου...οσοι θέλετε παραμυθάκια συνεχίστε...την καραπιπεριάδα.
Πόσο δίκιο είχε ο Λαμπρούκος που τον είχε ταράξει στην σφαλιάρα τον τζανετακο
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@ΑΝΔΡΕΑΣ Γιά σου Ανδρέα...θέλεις να σου στείλω καμια βαλίτσα χάρτες με τον Σφέτσα να τρελαθείς στον ποδαρόδρομο.///
-
@twins έφυγα κ γω Καπετάνιε γ δουλειά δυστυχώς
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τι να κάνουμε αφού βρήκαμε με τους χάρτες του κουλοχέρη τους 10 τόνους χρυσό που είναι στα βουνά των Ιωαννίνων -Τρικάλων -Θεσπρωτίας ,τώρα πάμε για δουλεία απο χόμπι...
-
@twins γμσ τα ..φύγαμε από τ τόπο μας γαμω τ μεροκάματο
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ εσύ είσαι καλός ηλεκτρονικός ...βρήκες κάτι ανάλογο...
-
@twins όχι βρε Καπετάνιε άλλη ειδικότητα έχω από ηλεκτρονική 5 πράματα έμαθα λόγω ενασχόλησης με το χόμπυ ..Λέγε να ρθω καλοκαίρι θα βρουμε καμμία λίρα;
-
@mangojingo Αυτός που έβαλε την αρνητική ψήφο ας βγει να μου απαντήσει τεκμηριωμένα που διαφωνεί, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ούτε νομίζω ότι αλλάζει κάτι με αυτή.
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Το καλοκαίρι θα είμαι στην Μαδαγασκάρη .αν έρθω στο Νησί θα χαρώ να έρθεις να περάσουμε καλά να ψάξουμε και κανένα πειρατικό θησαυρό στις βραχονησίδες.
-
@twins του χρόνου καπετάνιο
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ να είσαι καλά φίλε και να περνάς καλά ...τα υπόλοιπα θα έρθουν...