Γεια σου Λεωνιδα αλανι με τα ψιλα ρεβερ...
Youtube Video
-
Minelab Gpx
@Λεων Κελαηδουσε φιλε με ψιλα το gain αλλα γαζωνε ταυτοχρονα..Ωραιος και δυνατος δισκος και ολα γινονται με πολυ αγαπη και μερακι...Ολους τους στοχους που περασες τους ειχε πολυ καλα οπου για αλλα μηχανηματα ειναι φαντασματα...
-
Minelab Gpx
Να ενας μαχημος που βγαζει και τα σιδερα με 18 δισκο dd...Μαλλον θα τα πουλαει...Χαρα στο κουραγιο του...
Youtube Video -
Minelab Gpx
https://www.youtube.com/watch?v=Qhx73RCgdawΣυντομα θα το εχω και αυτο στο οπλοστασιο μου...ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο...
-
Minelab Gpx
Τι ειδανε τα ματια μου σε σελιδα του fb για ανιχνευτες μεταλλων..
Ενας ψαχνει ανιχνευτη δισκο γιατι το μερος ειναι δυσβατο και δεν μπορει να μπει τελαρο για ερευνα και θελει δυνατο δισκο...
Ενας του λεει μονο gpx,και ενας αλλος του λεει ειναι για σβωλους χρυσο το gpx και δεν κανει γιατι τα μηχανηματα για χρυσου δεν εχουνε πολυ βαθος γιατι δουλευουνε σε υψηλα khz.....
To ειδανε και αυτο τα ματια μου και δεν ειπα τιποτα για το gpx σε αυτον τον καλλιτεχνη που τα ξερη ολα και μιλαει για μηχανηματα... -
Minelab Gpx
@paoktsis Καλά τα είπε το παιδί για τα khz.. μόνο που δεν ήξερε ότι το gpx είναι παλμικο.
Δε βαριέσαι .. δεν ασχολείσαι, το αφήνεις και περνάει στο ντούκου.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ο μόνος που χει αυτή την άποψη, την έχουν κι άλλοι που ξέρουν έστω και σε πια κατηγορία ανήκει.
Ο καθενας με τις εμπειριες του ..PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX 4000:
@paoktsis Καλά τα είπε το παιδί για τα khz.. μόνο που δεν ήξερε ότι το gpx είναι παλμικο.
Δε βαριέσαι .. δεν ασχολείσαι, το αφήνεις και περνάει στο ντούκου.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ο μόνος είναι που χει αυτή την άποψη, την έχουν κι άλλοι που ξέρουν έστω και σε πια κατηγορία ανήκει.
Ο καθενας με τις εμπειριες του ..
Αυτο ειπα και εγω φιλαρακι δεν βαριεσαι,γιατι να χαλασω την ζαχαριενια μου βραδυατικα...Ακου το gpx να δουλευει σε υψηλα khz...
Eδω αλλοι λενε το xp orx kερδιζει εδαφος με τα hf coils στην αυσταλια για σβωλους χρυσου...Που στην αυστραλια οπου εχει τα πιο δυσκολα μεταλοφορα εδαφη της γης...Πιο ενα απλο vlf χωρις δυνατο gb οπου δουλευει εκει το gpx οπου εχει το καλυτερο gb στον κοσμο και δουλευει πολλες φορες με διαφορα soil timing λογου του δυσκολου εδαφους.... -
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX 4000:
Ακου φιλε stampa μελωδια...
Youtube VideoΟι τυφλωποντικες γεμισανε ολον τον τοπο τρυπες...ευτυχως τις κλεινουνε καλα αλλιως θα γινοτανε χαμος απο τον νοικοκυρη του χωραφιου...