@Kostas-13
σου έδωσα τροφή για σκέψη. Χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χημεία από εκείνη του λυκείου (αυτό είναι πραγματική απαίτηση και δεν υποδηλώνει τίποτε περισσότερο φίλε).
-
Minelab Gpx
@Chris1 δηλαδή ρε Χρήστο δεν μπορείς να μου πεις με απλά και κατανοητά λόγια την άποψη σου θα πρέπει να κάτσω να διαβάσω χημεία, εδώ την μάθαμε στα σχολικά μας χρόνια θα τη μάθουμε τώρα στα γεράματα 🤣🤣🤣
-
Minelab Gpx
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Minelab Gpx:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@omerta13_12 παράδειγμα αν αυτό το αντικείμενο το έπιανε στο 1,5 μέτρο στον αέρα και δεν μπορούσες στο χώμα να το πιάσεις στους 60 πόντους θα σήμαινε ότι έχεις απώλεια πάνω από 50% οπότε το μηχάνημα θα έκανε μόνο για δοκιμές του αέρα 😁
Εξαρτάτε το μηχάνημα Κωστα στα βλφ κ τα 12βολτα παλμικα είναι όπως τα λες στα 24βολτα δεν έχει μεγάλη διαφορά αερας-χωμα
Τά 24βολτα γκρινιάζουν πολύ.Βασικα πιστεύω στα πάλμικα δεν είναι θέμα βολτ σκέψου ότι το minelab gpx δεν νομίζω νά είναι πάνω από 12v
Όχι φίλε δε γκρινιάζουν εκτός αν είναι βιυλγαρομεμετκα
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 παράδειγμα αν αυτό το αντικείμενο το έπιανε στο 1,5 μέτρο στον αέρα και δεν μπορούσες στο χώμα να το πιάσεις στους 60 πόντους θα σήμαινε ότι έχεις απώλεια πάνω από 50% οπότε το μηχάνημα θα έκανε μόνο για δοκιμές του αέρα 😁
Εξαρτάτε το μηχάνημα Κωστα στα βλφ κ τα 12βολτα παλμικα είναι όπως τα λες στα 24βολτα δεν έχει μεγάλη διαφορά αερας-χωμα
Τά 24βολτα γκρινιάζουν πολύ.Βασικα πιστεύω στα πάλμικα δεν είναι θέμα βολτ σκέψου ότι το minelab gpx δεν νομίζω νά είναι πάνω από 12v
Όχι φίλε δε γκρινιάζουν εκτός αν είναι βιυλγαρομεμετκα
Καλησπέρα παλιού Αντρικού, πού είσαι ρε Γερμανία?
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Αρχίζεις και έρχεσαι στα λόγια μας όταν σου τα λέγαμε 1 χρόνο πριν ..Θέλει υπομονή και επιμονή,και είσαι σε καλό δρόμο..συνέχισε έτσι...
-
Minelab Gpx
@haver Καλημέρα. Μία ρώτησε , μεγάλη διαφορά από βάθος με ίδιο δίσκο έχει GPX 4000 και 5000.
Ότι έπιασε το 5.000 έπιασε και το 4.000 απλά με λίγο πιο αδύναμο ήχο το οποίο ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχει ενισχυτή η μπαταρία του 4.000
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Για πάρε μάτι Youtube Video
Αυτό εγώ δεν το πιάνω ούτε με τελάρο 😄😄! Αυτό πού μου άρεσε ρε φίλε είναι ή σταθερότητα πού έχει ακουμπήσες πηνίο κάτω καί δεν έκανε κιχ στο χώμα!Πες μου λίγο υπάρχει πιθανότητα τό gpx με δίσκο νά μπορείς με κάποιο τρόπο νά απορρίψεις μικρά σχετικά επιφανειακά σκουπίδια ( όσο ένας αναπτήρας παράδειγμα) καί ταυτόχρονα νά πιάνει πχ τό χάλκινο αντικείμενο που σού έδειξα χθές στήν φωτό στους 60cm.Κατι σαν τό delay πού έχουν τά υπόλοιπα πάλμικα αλλά νά μήν χάνει πολύ βάθος Πάντος με τό sniffer καί τό Lorenz x3 σε εδάφος γεμάτο σκουπίδια σε κουράζουν πολύ ρε γαμωτο αφού πολλές φορές τά παρατάω καί περνώ τό tm 808
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Αν σε κουράζουν τα τελάρα αυτό θα σε κουράσει πολύ περισσότερο...
Όσο για το αν έχει ψηλό σκουπιδάκια και από κάτω μεγάλο αντικείμενο θα το δει με μεγάλους δίσκους όπως θα το δουν και τα τελαρα που κατά τη γνώμη μου είναι πιο πρακτικά σε χώρους που υπάρχουν πολλά σκουπιδάκια.....
Αν θέλεις τη γνώμη μου μην ενθουσιάζεσαι το gpx πολλοί το πήραν λίγοι το κράτησαν είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι πού θα βγάλει στόχους που αλλά δεν πρόκειται να τους δουν με την προϋπόθεση όμως ότι η ενασχόληση μαζί του θα πρέπει να είναι εντατική όσο δεν φαντάζεσαι... -
Minelab Gpx
@omerta13_12 Για πάρε μάτι https://youtube.com/shorts/8SK6XvPHUpo?feature=share
Πες μου λίγο υπάρχει πιθανότητα τό gpx με δίσκο νά μπορείς με κάποιο τρόπο νά απορρίψεις μικρά σχετικά επιφανειακά σκουπίδια ( όσο ένας αναπτήρας παράδειγμα) καί ταυτόχρονα νά πιάνει πχ τό χάλκινο αντικείμενο που σού έδειξα χθές στήν φωτόΤο μοναδικό μειονέκτημα του για όποιον θέλει τη συγκεκριμένη χρήση και μόνον. Όχι δεν υπάρχει λύση σε αυτό διότι είναι κατασκευασμένο να μην αφήνει τίποτα, ούτε μικρά και μικρότερα ακόμα απ τον αναπτήρα που λες. Εφόσον τραβάει ψήγμα 0, του γραμμαρίου από αρκετούς πόντους, έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό και ώστε να δουλεύει σε κάθε τύπο εδάφους ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολα αλλα και με φοβερό gb χωρίς να επηρεαζεται σε βάθος.
Για κάποιον με λίγα λόγια που θέλει τη χρήση σαν αυτή που λες δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή, μα αν θες να μην αφήνεις τίποτα μέσα οσον αφορα μεγέθη στοχων στα πλαίσια πάντα της δύναμης του τότε είναι μονόδρομος.PS
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 ωραίος φίλε το εργαλείο γαζωνη..σε βλέπω όπου πας να παίρνεις μαζί σου και το ελπυστριοφορο..Για αποτέλεσμα τα χωρίς ιδρώτα..ακονίσει καλά τα πατοφτυαρα...
-
Minelab Gpx
@dimis22 επειδή το είχα δει σε αγγελία το μηχάνημα το πήρες τζάμπα αρκεί να μην έχει κάποιο θέμα γιατί ανταλλακτικά δεν πρόκειται να βρεις...
Μόνο ο 18αρις κοστίζει 400 ευρώ... -
Minelab Gpx
@Kostas-13 Ναι το ξέρω ,θα γίνει δοκιμή σύντομα μόλις βρω χρόνο ,ελπίζω και εγώ να μην έχει θέμα