Bismarck" 36 "bundle wund"
Youtube Video
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Bismarck" 36 "bundle wund"
Youtube VideoΠου να αφήσεις τώρα συ τίποτα για κάναν άλλον .. πάει!
PS
-
Minelab Gpx
@stampa Που να αφήσεις τώρα συ τίποτα για κάναν άλλον .. πάει
Ένα θα σου πω ξεκίνησα γυμναστήριο για να είμαι σε φόρμα και δεύτερον πήγα και καθάρισα τα αυτιά για να ακούω καμπάνα 😜😜😜
-
Minelab Gpx
Ένα θα σου πω ξεκίνησα γυμναστήριο για να είμαι σε φόρμα και δεύτερον πήγα και καθάρισα τα αυτιά για να ακούω καμπάνα 😜😜😜
Στο εξής θα είσαι παντα σε φόρμα αφου το πήρες απόφαση και μπήκες στο club Gpx
PS
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 εμβόλιο για τον covvid 19 έκανα και κατευθείαν πήρα το gpx βόλτα στα καπάκια...Μελωδία και άγιος ο θεός...Περδικι ήμουν μόνο που έπιαναν το gpx..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@Kostas-13 εμβόλιο για τον covvid 19 έκανα και κατευθείαν πήρα το gpx βόλτα στα καπάκια...Μελωδία και άγιος ο θεός...Περδικι ήμουν μόνο που έπιαναν το gpx..
Δεν έχεις ανάγκη εσυ!
PS
-
Minelab Gpx
@stampa Ξέρεις καλά φιλαράκι...Τρέλα με κορδέλα παντός καιρού...Δεν λέει να βρέξει σε εμάς βόρεια..Πρέπει να αρχίσουμε τις λιτανείες...
-
Minelab Gpx
@stampa Ξέρεις καλά φιλαράκι...Τρέλα με κορδέλα παντός καιρού...Δεν λέει να βρέξει σε εμάς βόρεια..Πρέπει να αρχίσουμε τις λιτανείες...
Θα αρχίσει που θα πάει
PS
-
Minelab Gpx
@stampa Άντε να βρέξει λίγο και να μασω και πευκόμελο...Τα κορίτσια μου δεν κρατιούνται θα φάνε τον τόπο...Ποιος τον πιάνει τώρα το φιλαράκι με το καινούργιο το Νουνού...Θα φάει τον τόπο όλο...Και εάν έρθει ο 25 ο μονος τον βλέπω να κοιμάται και αυτός αγκαλιά...
-
Minelab Gpx
Φίλε οποίος κάνει τ εμβόλιο χάνει 30%, βάθος
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δεν κατάλαβα τίποτα φίλε..Θα φανεί αργότερα στην πορεία αυτό..Πάντως από τα πολλά τσιμπήματα από τις μέλισσες έχω καλό ανοσοποιητικό...
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Φίλε οποίος κάνει τ εμβόλιο χάνει 30%, βάθος..
Θα ανεβάσει λίγο τα gain και θα ξανά έρθει στα ίσια
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Φίλε οποίος κάνει τ εμβόλιο χάνει 30%, βάθος..
Θα ανεβάσει λίγο τα gain και θα ξανά έρθει στα ίσια
Μάγος είσαι! Χαχαχ
PS
-
Minelab Gpx
@stampa νόμιζε το ζαγάρι ότι θα πτοήσει τον φίλο μας τον παοκτζή,αλλά πού να ξερε ότι το Νουνού δεν μασάει από αυτά 😂😂😂
-
Minelab Gpx
@stampa νόμιζε το ζαγάρι ότι θα πτοήσει τον φίλο μας τον παοκτζή,αλλά πού να ξερε ότι το Νουνού δεν μασάει από αυτά 😂😂😂
Αυτό έλειπε να μασήσει ο παοκτσης από τέτοια ..
PS
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Δηλ με τα μεμετια ο Ανδρικος αν έκανε το εμβόλιο -30% βάθος ποσο κατεβαίνει? .. 5 πόντους?
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
@Kostas-13 Δόξα τον Θεό έως τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα..Έως με -10 έχω βγει για έρευνα και με χιόνια..Μακάρι να είμαστε καλά όλοι μας και υγείης..Στην ξέρα με 37 βαθμόυς πήγαινα και εας ήταν τσιμέντο η γη..Δεν ένιωθα τίποτα...
-
Minelab Gpx
@stampa Δηλ με τα μεμετια ο Ανδρικος αν έκανε το εμβόλιο -30% βάθος ποσο κατεβαίνει? .. 5 πόντους
Για αυτό πήγε και κόλλησε εξεπίτηδες για να έχει φυσική ανοσία αλλιώς την είχε βαμμένη 😂😂😂
-
Minelab Gpx
@stampa Δηλ με τα μεμετια ο Ανδρικος αν έκανε το εμβόλιο -30% βάθος ποσο κατεβαίνει? .. 5 πόντους
Για αυτό πήγε και κόλλησε εξεπίτηδες για να έχει φυσική ανοσία αλλιώς την είχε βαμμένη 😂😂😂
Χαχαχα
PS
-
Minelab Gpx
@stampa
τέρμα το ..μακρυπόδαρος για τον ζαγαράκο. Από 'δω και πέρα, κοντοπόδαρος. (Αυτό φοβήθηκε και ο παοκτσής, κι έτρεξε να κάνει το εμβόλιο. )
Ζαγαράκο, να σου βάλω ένα ταπωμένο πηγάδι, να δείς τί κάνουν τα εργαλεία, ή προτιμ'ας να πιπιλίζεις και σύ μελάκι και νουνού σαν τον παοκτσή?