@stampa θα τους κανω να μην μπορουνε να φανε μεσημερι βραδυ,και να το σκεφτονται ολη την ημερα επι ενα 24ωρο και να μην μπορουνε να ηρεμησουνε...Ετσι εκανα κατι μαγκακια πρι μια 5 ετια και βαρεσανε προσοχη επι τοπου...Δυσκολο πραγμα να μην μπορεις να φας για κανενα 6μηνο και να περνεις τα βουνα και τα λαγκαδια...Σημειο 0 οβερ....
-
Minelab Gpx
Στη θέση σου θα είχα φουλ έξτρα συν ένα new ακόμη στο κουτί του
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
@stampa ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩ
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
Minelab Gpx
Καλησπέρα παίδες,
Επειδή έχω πειστεί ότι τα gpx είναι τα καλύτερα μηχανήματα και με βλέπω να γίνομαι κάτοχος του 5000 και επειδή κατέχετε πολύ το θέμα minelab και πηνίων, θέλω να μάθω τι διαφορά έχουν οι δίσκοι monocoil και DD. Εκτός από τεχνικές διαφορές που και αυτές δεν τις ξέρω, με ενδιαφέρει επί της ουσίας τι μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έχει ο ένας έναντι του άλλου.
Επίσης για να κατέβει κάποιος 2 μέτρα χρειάζεται 22'' δίσκο;
-
Minelab Gpx
Ο/Η @VERGA είπε στο MINELAB GPX:
Καλησπέρα παίδες,
Επειδή έχω πειστεί ότι τα gpx είναι τα καλύτερα μηχανήματα και με βλέπω να γίνομαι κάτοχος του 5000 και επειδή κατέχετε πολύ το θέμα minelab και πηνίων, θέλω να μάθω τι διαφορά έχουν οι δίσκοι monocoil και DD. Εκτός από τεχνικές διαφορές που και αυτές δεν τις ξέρω, με ενδιαφέρει επί της ουσίας τι μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έχει ο ένας έναντι του άλλου.
Αν παίρνεις δίσκο γ έρευνα στ δύο μέτρα λάθος ξεκινάς ..είναι ένα μηχάνημα για συγκεκριμένη χρήση κ το παίρνεις αφού έχεις ήδη καλό βλφ κ παλμικό
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο MINELAB GPX:
Ο/Η @VERGA είπε στο MINELAB GPX:
Καλησπέρα παίδες,
Αν παίρνεις δίσκο γ έρευνα στ δύο μέτρα λάθος ξεκινάς ..είναι ένα μηχάνημα για συγκεκριμένη χρήση κ το παίρνεις αφού έχεις ήδη καλό βλφ κ παλμικό
Γνώμη μου έτσι αυτά που γραφω
-
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX:
Ποια είναι η συγκεκριμένη χρήση των Gpx?
Έλα ζαγαρ με βρήκις αρρώστου κ ουρμας;;;οχι πάντως για αρχαριο χωρίς άλλα μηχανήματα που ψάχνει κιβωτια
-
Minelab Gpx
@stampa καν ρε φίλε αλλά για έμπειρους που ξέρουν πως κ που να ψάξεις..αν το πάρει κ αρχίσει να ανεβοκατεβαίνει ραχουλες κ χαραδρουλες τον βλέπω να τ σπάει ..Είναι μηχάνημα γ έμπειρους π έχουν ήδη ένα καλό βλφ κ ένα τελάρο γνώμη μου πάλι λέω
-
Minelab Gpx
@stampa
Πάνο, ο ζαγαράκος είναι σε φάση παραμιλητού, στην ίδια φράση βλάχικα και ακανέδικα μαζί.ΒΝα πούμε στο κολλητάρι του τον παοκτσή να του στείλει ένα νουνού για να συνέλθει. (Ετσι κι αλλοιώς ο παοκτσή μόνο για μπιμπελο΄το έχει ) -
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο MINELAB GPX:
@stampa
Πάνο, ο ζαγαράκος είναι σε φάση παραμιλητού, στην ίδια φράση βλάχικα και ακανέδικα μαζί.ΒΝα πούμε στο κολλητάρι του τον παοκτσή να του στείλει ένα νουνού για να συνέλθει. (Ετσι κι αλλοιώς ο παοκτσή μόνο για μπιμπελο΄το έχει )Το παιδί που ρωτάει τουμαρια είναι αρχάριος π ψάχνει κιβωτια αν εσείς του προτείνεται gpx μάλλον σεις δεν είστε καλά κ σας τσακουσε βνοιος
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο MINELAB GPX:
@stampa
Να πούμε στο κολλητάρι του τον παοκτσή να του στείλει ένα νουνού για να συνέλθει. (Ετσι κι αλλοιώς ο παοκτσή μόνο για μπιμπελο΄το έχει )Ο παοκτσης ψάχνει να βρει τι βίντεο να βάλει πλέον μετά τη βόμβα.. δύσκολοι καιροί βλέπεις
PS
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο MINELAB GPX:
Μεγάλες κουφάλες είστε αλλά δυστυχώς χειροτερεύουν τ συμπτώματα Μ
κορονοιο???????