@Lord Σε ευχαριστώ φίλε....
Τέτοιο εργαλείο μόνο με ερπυστριοφόρα συνοδεύεται 😜🤣🤣🤣
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 καλορίζικο φίλε και καλές επιτυχίες με το εργαλείο..Τώρα θα δεις δύναμη και βάθος στο εργαλείο...Μπαγασα τον εσκαφεα τον έχεις έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο...Τυχερός να είναι και τώρα θα κάνεις καλή γυμναστική... Νουνού και άγιος ο Θεός...
-
Minelab Gpx
@paoktsis Σε ευχαριστώ φιλαράκι...
Κάτι πρόχειρες δοκιμές που έκανα φαίνεται απίστευτα δυνατός και το βασικότερο δείχνει να είναι πολύ σταθερός ακόμη και σε υψηλά gain... -
Minelab Gpx
@Kostas-13 ετοιμάσου να χάσεις τώρα 10 κιλά σε 10μερες...Καλό ενισχυμένο φτυάρι και είσαι μπόμπα...Εάν έχει τόσο καλή σταθερότητα είσαι αρχηγός και με ανεβασμένο gain..Να ευχαριστιεσαι να ακούς Μελωδία...Εάν θες βοήθεια σφυρα κλέφτικα και εκεί θα είμαι..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@Kostas-13 ετοιμάσου να χάσεις τώρα 10 κιλά σε 10μερες...Καλό ενισχυμένο φτυάρι και είσαι μπόμπα...Εάν έχει τόσο καλή σταθερότητα είσαι αρχηγός και με ανεβασμένο gain..Να ευχαριστιεσαι να ακούς Μελωδία...Εάν θες βοήθεια σφυρα κλέφτικα και εκεί θα είμαι..
Θα ρεψ του τουμαρ κ θα στραβωσ μεδουδατ
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
Θα ρεψ του τουμαρ κ θα στραβωσ μεσουδατ
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 καλορίζικο και εύχομαι μόνο ξανθιές να βγάζει...
Ένα γραμμάριο δράσης
ισούται μ'ένα τόνο θεωρίας! -
Minelab Gpx
@try Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και να είσαι σίγουρος ότι άμα περάσει από ψηλά δεν γλιτώνουν 😁
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Σήμερα είχαμε μάχη με τον δικαστή...
Μαζί με @Pytheas @Λεων 😁Ωραία πράγματα! … ακούμε εντυπώσεις
PS
-
Minelab Gpx
@stampa τα GPX σταθερή αξία το GPR έφυγε με τα αφτιά κατεβασμένα 🤣🤣🤣
Τίποτα στο αμπρί να φανταστώ δλδ το gpr. Ο 25αρης πως τα πήγε? Φαντάζομαι ζωγράφισε
PS
-
Minelab Gpx
@stampa όχι το gpr δεν είδε τίποτα και ούτε πρόκειται να δει κανένα gpr το υπογράφω...O 25άρης καλα τα πήγε Παναγιώτη....
-
Minelab Gpx
@stampa όχι το gpr δεν είδε τίποτα και ούτε πρόκειται να δει κανένα gpr το υπογράφω...O 25άρης καλα τα πήγε Παναγιώτη....
Είναι πολύ αυστηρός αυτός ο δικαστής, γι αυτό τον τρέμουν μερικοί μερικοι
PS
-
Minelab Gpx
@stampa πιστεύω ότι όπως θα τα πήγαινες εσύ με τον 22άρι το ίδιο πήγα και εγώ με τον 25άρι δεν θεωρώ ότι έχουν διαφορές,
-
Minelab Gpx
@stampa πιστεύω ότι όπως θα τα πήγαινες εσύ με τον 22άρι το ίδιο πήγα και εγώ με τον 25άρι δεν θεωρώ ότι έχουν διαφορές,
Κάποια μικρή διαφορα σίγουρα θα χει, μικρή ομως προς το καλύτερο ο 25αρης σου
PS
-
Minelab Gpx
@stampa Είναι πολύ αυστηρός αυτός ο δικαστής, γι αυτό τον τρέμουν μερικοί μερικοι...
Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δοκιμαστήριο και το πιο δύσκολο όσο αφορά τη σύσταση του εδάφους και τους στόχους που είναι τοποθετημένοι και με τον τρόπο που είναι...
Όποιο μηχάνημα καταφέρει να δουλέψει ήσυχα και να πιάσει στόχους νομίζω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο βουνό...