Με αυτο https://www.youtube.com/watch?v=rn0ehPoj_xgκοιμαμαι μαζι αγκαλια καθε μεσημερι....
-
Minelab Gpx
@paoktsis θα μου πεις την αλήθεια Το βύσμα από το καλώδιο του δίσκου σου έχει χαλάσει καμιά φορά 😂
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Μου κοπηκε το καλωδιο απο τον δισκο στην εγκοπη του βυσματος μια φορα στον 11dd...
-
Minelab Gpx
Έλα για τους φαν του gpx πάρτε το δικό σας @paoktsis @stampa @Λεων @Kostas-13
Στο cosmote tv επεσα σε ντοκιμαντέρ με χρυσωρυχους στη φάση που λέει είναι καλός ο ήχος αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ο Παοκτσης!😁😁😁😁 -
Minelab Gpx
@omerta13_12 καθε μερα το βλεπω φιλε...AYSSIE GOLD HANDERS..
Καθε μερα τους βλεπω και ακουω μελωδια απο τα booster...
Χθες το απογευμα στον υπολογιστη εβλεπα τον ΠΑΟΚ,και στην tv εβλεπα αυτους ταυτοχρονα...Μας εφαγε η καραντινα ολο μεσα στο σπιτι... -
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX 4000:
Coiltek mono 22" .. μιλάμε κιλερ
πωπωπω ρε φιλε τι ειναι ετουτος???
-
Minelab Gpx
Coiltek mono 22
ο πο μεγαλος δισκος ποιος ειναι εβλεπα κατι τουρκους με μεγαλυτερο αλλα δεν μπορω να το βρω
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο MINELAB GPX 4000:
Coiltek mono 22
ο πο μεγαλος δισκος ποιος ειναι εβλεπα κατι τουρκους με μεγαλυτερο αλλα δεν μπορω να το βρω
Ο μεγαλυτερος της coiltek ειναι αυτος ο 22αρης και ο .. 40χ20, εαν μπορεις να τον πεις δισκο βεβαια!
Ο μεγαλυτερος της ΝF ειναι ο 25αρης ..
Ολοι τους σε DD και Μονο.
Υπαρχουν και Βουλγαρικοι αλλα δε λεω τιποτα, ολα τα αλλα που βλεπεις ειναι ιδιοκατασκευες πηνια και δε σημαινει οτι θα δουλευουν οπως θα πρεπε κιολας .. αυτα!PS
-
Minelab Gpx
@stampa ευχαριστουμε για την ενημερωση,
εψαξα για τον NF25 DD, και δεν μπορω να βρω καποιον να το στελνει εδω, που θα βρουμε τωρα εναν τετοιο??? -
Minelab Gpx
Καλημέρα @stampa ,ο 40χ20 για τι χρήση τον έχουν βγάλει;
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...