@Chris1 Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη και την έχω εκφράσει παρα πολλές φορες για διαφορα μηχανήματα όπως και για το Gpx. Θα το κάνω άλλη μια.
Όλα κρίνονται βάση του ειδους του στόχου που κυνηγάμε, το βάθος του, την μορφολογία εδάφους, τον τύπο του, τυχόν παρεμβολές emi, συνθήκες που επικρατούν γενικά στο χώρο κτλ.
Δυστυχώς δεν βολεύει παντα ακόμα και να παλεύεις στοχο με δυο διαφορετικά καλά μηχανήματα και αυτό πιστεύω το έχετε διαπιστώσει πολύ από σας που έχετε κάποια χρόνια στη γύρα.
Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα, οι δυσκολίες κάμποσες.
Δεν υπάρχει λοιπόν το ποιο είναι το καλύτερο, υπάρχει αυτό/αυτά που μπορούν να βγάλουν εις πέρας την κάθε έρευνα.
Όσον αφορά το χρόνο που κερδίζεται έχει να κάνει καθαρά με την μορφολογία εδάφους που επικρατεί στο χώρο σε σχέση με τους στοχους όπως είπα και πιο πάνω .. κερδίζεται μεν αλλα και χάνεται δε σε άλλες.
Όσον αφορά για διαφορα μεταλλικά σκουπίδια, πάλι έχω γράψει σχετικά σε προηγούμενα ποστ.
Ναι .. είναι ένα ευαίσθητο μηχάνημα σε μεταλλικούς στοχους και ένας λόγος των πολύ καλών δυνατοτήτων του σε επιδόσεις είναι και αυτος στην όλη τεχνολογία που φέρει.
Καλά θα ήταν σε ένα μηχάνημα να υπήρχαν όλα αυτά που ζητάει ο καθένας μας να του καλύψουν τις όλες απαιτήσεις του.
Δεν είναι όμως έτσι και ο καθένας θα κληθεί να επιλέξει αναλόγως των αναγκών του γενικώς.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
PS
-
@Kostas-13
φίλε μου, δεν υπάρχουν άγρια και ήμερα. Υπάρχει μιά σειρά από παράγοντες, οι οποίοι όταν δεν υπάρχουν, δεν μπορείς να πετύχεις ούτε τον στόχο σε ένα πεδίο δοκιμών.
Θέλεις χρόνο, χρήμα, παρέα και μηχάνημα. ΄Με τη σειρά που στο γράφω. Όταν τα έχεις αυτά, το δοκιμαστήριο ή η πληροφορία είναι απλώς θέμα διαδικασίας. Και αν το θέλεις, το μόνο που μένει είναι να θέλει να σου τα δώσει και εννοώ να μην έχεις φτάσει δεύτερος. -
@Chris1 Ο φιλος οπως ξερεις εννοει σε κανονικες συνθηκες ερευνας οταν λεει αγρια .. στα δοκιμαστηρια υπαρχει η ταση να τσιτώνονται τα μηχανηματα για να πιασουν στοχους σε βαθος μιας και γνωριζουν που βρισκονται θαμμενοι, τσιτωμα το οποιο δεν μπορεις να το κανεις παντου σε ολα τα εδαφη και αλλο να παιρνεις σημα εξασθενημενο το οποιο πρεπει να γνωριζεις εκ των προτερων για το εαν προκειτε για στοχο ή οχι πριν τον πειραξεις.
Κατα τα αλλα πολυ σωστα τα λες.PS
-
@stampa σωστά ρε παιδιά τόσα χρόνια στο βουνό έχω καταλάβει ότι της δοκιμές που κάνουν άλλα νούμερα βγάζουν αν είναι χρόνια στο χώμα άλλα νούμερα εγώ η εμπειρία μου είναι στον ήχο και ευτυχώς δεν έχω πέσει έξω
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa σωστά ρε παιδιά τόσα χρόνια στο βουνό έχω καταλάβει ότι της δοκιμές που κάνουν άλλα νούμερα βγάζουν αν είναι χρόνια στο χώμα άλλα νούμερα εγώ η εμπειρία μου είναι στον ήχο και ευτυχώς δεν έχω πέσει έξω
Σωστα τα λες φιλε ..
PS
-
@stampa αλά βδεν βλέπω να ανεβάζει κανείς κάτι που έχει βγάλει έστω ρε παιδιά κάτι ασήμαντο βάθος να βλέπουμε
-
@ozzy-nik Δε βλεπεις για τους ευνοητους λογους και δικαιολογημενα .. αν ηταν αλλιως τα πραγματα αλλαζε. Αφου ξερεις πως εχουν τα πραγματα
PS
-
@ozzy-nik αυτά βρήκα το ένα είναι αγγλικό γράφει Μπέρμιγχαμ.
Πολύ ωραία τα ευρήματα φίλε μου μπράβο.
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Βρε μπας και εκει κοντα εβαλαν τιποτα και βρηκες τα "αποδεικτικά στοιχεια''? .. το ψαξες καλα το μερος εκει γυρω φανταζομαι ετσι?
PS
-
@stampa
Παναγιώτη υποσχέθηκα να πάω τη σύντροφό μου στο βουνό για ψάξιμο (την έχει εκπαίδευση από μικρή ο μπαμπάς της) και με το white δε τη παλεύει. Αλλά ότι θα έβρισκα γυναίκα να έρχεται μαζί μου στο βουνό δε το περίμενα, θησαυρός!"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ο/Η @moyia είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa
Παναγιώτη υποσχέθηκα να πάω τη σύντροφό μου στο βουνό για ψάξιμο (την έχει εκπαίδευση από μικρή ο μπαμπάς της) και με το white δε τη παλεύει. Αλλά ότι θα έβρισκα γυναίκα να έρχεται μαζί μου στο βουνό δε το περίμενα, θησαυρός!Αν σου πω οτι ζηλευω με τον καλο το λογο παντα. Ειλικρινά χαιρομαι φιλε! .. εμενα ουτε θελει να ακουσει χαχαχα αν και ξερει το ποσο τρελαμενος ειμαι.
Με το που στρωσουμε απο θεμα μετακινήσεων θα ρθω να πιουμε καφε
PS
-
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).