ενισχυτης εννοω
-
DDS Γεννήτρια από το Play Store....;;;;!!!!
@taxma1981 Να' σαι καλα φιλαρακι... Θα το δοκιμασω και πολυ συντομα και θα γραψω εντυπωσεις... Αν θυμαμαι καλα, εσυ δεν εισαι που ειχες μετατρεψει το κινητο σε μαγνητομετρο με ενα προγραμματακι και γαζωνε....;;;; Με το voxler αν θυμαμαι καλα.... Και ανεβαζες κατι σκαναρισματα γαματα....;;;; Ελπιζω να μην με γελαει η μνημη μου.....
-
@taxma1981 Ωραιος....Ευτυχως δεν με εχει εγκαταλειψει ακομα η μνημη μου..... Να τολμησω να σε ρωτησω εαν υπαρχει ακομα αυτο το προγραμμα και εαν δουλευει ακομα το ιδιο καλα οπως τοτε....;;;; Εννοω εαν υπαρχει ακομα διαθεσιμο καπου για κατεβασμα και εαν εχει ακομα εφαρμογη σε tablet η σε smartphone.....
-
@taxma1981 Να' σαι καλα και παλι.... Δυσκολο να βρεθει καποιος να με βοηθησει απο κοντα ειδικα πανω σε αυτο το κομματι.... Καποιοι που ισως να προσφερονταν για βοηθεια μπορει και να μας χωριζει μεγαλη αποσταση.... Τελος παντων.... Δε βαριεσαι.... Θα το προσπαθησω μονος μου οσο μπορω και θα ρωταω κι εδω μεσα καποια πραγματα χωρις να γινω κουραστικος.... Θα ριξω και κανενα ματι στο youtube.... Ολο και κατι θα υπαρχει..... Νομιζω οτι αυτα τα προγραμματα για να λειτουργησουν σε κινητο και ταμπλετ θα πρεπει οι συσκευες να εχουν γυροσκοπικο αισθητηρα και αισθητηρα ψηφιακης πυξιδας...;;;; Διορθωσε με αν κανω λαθος.... Αν θυμαμαι καλα καπου το ειχα διαβασει πιο παλια γιατι μου αρεσε παρα πολυ το project σου με τα σκαναρισματα που ειχες ανεβασει και ειχα σκεφτει να ασχοληθω κι εγω λιγακι αλλα το εγκατελειψα λογω ελλειψης χρονου....