@mangojingo να Σάι καλά φίλε..κ αν θες τελάρο σφύρα
-
Πιθανοτητα
@panasss Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να έχουν παιχτεί πολλά σενάρια. Όταν πήγε ο μπάρμπας στο χωριό δεν ήμουν εκεί και όπως είπα δεν ασχολιομουν με αυτά. Αυτός που ξανοιχτηκε και μου το είπε το είπε αφού ψαχτηκε το μέρος δηλαδή κατόπιν εορτής . Απ' ότι μου είπε ο γέρος ήταν πάνω από 80 ετών οπότε αν στο αντάρτικο ήταν πιτσιρικάς μπορεί να ήταν μέσα στο κόλπο . Μπορεί και συγγενείς του αντάρτη η των ανταρτών. Το θέμα είναι εάν και κατά πόσο ήταν σωστά πληροφορημένος για το σημείο και το κιβώτιο. Βρέθηκαν υπολείμματα κιβωτίου.. Αν ήταν γεμάτο δεν θα το έπαιρναν όλο χωρις να αφήσουν υπολείμματα. Ο γέρος έκανε λόγω για 160 κιλά δηλ. 20.000 εγγλεζες. Δεν τους έπεσε καμιά ; Και εάν υπήρξε και δεύτερη απόκρυψη την γνώριζε ;
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @mangojingo είπε στο Πιθανοτητα:
@panasss Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να έχουν παιχτεί πολλά σενάρια. Όταν πήγε ο μπάρμπας στο χωριό δεν ήμουν εκεί και όπως είπα δεν ασχολιομουν με αυτά. Αυτός που ξανοιχτηκε και μου το είπε το είπε αφού ψαχτηκε το μέρος δηλαδή κατόπιν εορτής . Απ' ότι μου είπε ο γέρος ήταν πάνω από 80 ετών οπότε αν στο αντάρτικο ήταν πιτσιρικάς μπορεί να ήταν μέσα στο κόλπο . Μπορεί και συγγενείς του αντάρτη η των ανταρτών. Το θέμα είναι εάν και κατά πόσο ήταν σωστά πληροφορημένος για το σημείο και το κιβώτιο. Βρέθηκαν υπολείμματα κιβωτίου.. Αν ήταν γεμάτο δεν θα το έπαιρναν όλο χωρις να αφήσουν υπολείμματα. Ο γέρος έκανε λόγω για 160 κιλά δηλ. 20.000 εγγλεζες. Δεν τους έπεσε καμιά ; Και εάν υπήρξε και δεύτερη απόκρυψη την γνώριζε ;
Βρέθηκαν όντος υπολείμματα κιβωτίου??Πως είσαι σίγουρος γιαυτό??
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Φίλε μου το τελάρο αν έχει δέντρα εκεί σφυραει καλά ; Είναι καλλιέργεια οπότε δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών .
-
Πιθανοτητα
@mangojingo έχω και δίσκους γ τελάρο κ vlf και αποστατικα κ πλάκες για υ γκαρετ κάνε εσύ τις ενέργειες που μπορείς και δε βγάλεις άκρη κ θες μιλαμε
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Αυτός που μου το είπε είναι αξιόπιστος καθώς ήταν στο σημείο με τον μπάρμπα και αλλους. Τώρα τι να υποθέσω ;
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ και πάλι σ' ευχαριστώ ! Την ιστορία την γνωρίζω τέσσερα χρόνια απλά υπέθεσα ότι πλέον δεν υπάρχουν η τα είχαν βγάλει προ 10 ετιας περίπου. Απλά είναι η ραβδοσκοπικη ένδειξη που αναζοπύρωσε το ενδιαφέρον μου. Αν είχα και άλλες πληροφορίες θα ήμουν πιο σίγουρος στο τι παίζει εκεί .
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 φίλε αν χρειαστεί βοήθεια γτ όχι να συνεργαστούμε καλύτερα είναι να τ φαι τ χώμα
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Πιθανοτητα:
@omerta13_12 φίλε αν χρειαστεί βοήθεια γτ όχι να συνεργαστούμε καλύτερα είναι να τ φαι τ χώμα
Ετσι μπράβο γιαυτό σε πάω!@mangojingo Μόνο με Αντρικό θα δεις άσπρη μέρα μόνος σου νομίζω ότι δεν το ρισκάρεις 😉
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Μακάρι να γνώριζα φίλε μου και αν υπάρχει καλή διάθεση και πάνω απ' όλα εμπιστοσύνη όλα γίνονται. Αν ήταν σε σημείο εύκολο μπορεί και να είχαν βγει ποιος δεν θέλει ;
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας ίσον κανένας . Το θέμα είναι να μη στραβωσει μόνο και βάλουμε παρέα και αντί να βρούμε κίτρινα μας κάνουν δώρο βραχιολακια οι ρουφιάνοι .....
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας ίσον κανένας . Το θέμα είναι να μη στραβωσει μόνο και βάλουμε παρέα και αντί να βρούμε κίτρινα μας κάνουν δώρο βραχιολακια οι ρουφιάνοι .....
Μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι και καλά κάνεις η εμπιστοσύνη πάνω από όλα,τωρα ίσως εδώ στο φόρουμ δεν νομίζω να θέλει κανείς του κακό σου όπως και το δικό μου, όλοι την ίδια κουλτουρα έχουμε πιστεύω!
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Έχεις δίκιο . Δεν αναφέρομαι στα μέλη . Αναφέρομαι έξω . Ο κόσμος είναι αυτός που είναι δηλαδή καχύποπτος. Αυτό δεν αλλάζει. Στην Αθήνα ο.χ. μπορεί να βγεις ξεβρακωτος που λένε και να μη σε προσέξει κανείς. Στην επαρχία είναι αλλιώς τα πραγματα. Σκεφθηκα να έρθω σε επικοινωνία με τον αγρότη εκεί αλλά ούτε στο εκατομμύριο να βγάλω άκρη. Κανείς δεν μοιράζεται κάτι που πιθανόν να είναι στο χωράφι του και μάλιστα τέτοιο . Μόνο αν είχε κανένα ασκαστο βλήμα θα ειδοποιούσε για εγγλεζες δεν νομίζω.
-
Πιθανοτητα
@mangojingo αν έρθεις σε επικινωνισε τον αγρότη το πουλακι το χασες...αυτή είναι τελευταία λύση απελπισίας με πιθανότητα να σε πουλήσουν 99%
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Εννοείται ότι δεν ..... Θα βρεις και τον μπελ@ σου χωρίς να έχεις κερδίσει κάτι . Προτιμώ να κάνω χάρτη απόκρυψης και να τον ρίξω στον δρόμο να τον φαν τα σκυλιά τα αδέσποτα παρά να του ανοίξω τα μάτια του .....Είπαμε μας κόβει και λίγο ....
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Εννοείται ότι δεν ..... Θα βρεις και τον μπελ@ σου χωρίς να έχεις κερδίσει κάτι . Προτιμώ να κάνω χάρτη απόκρυψης και να τον ρίξω στον δρόμο να τον φαν τα σκυλιά τα αδέσποτα παρά να του ανοίξω τα μάτια του .....Είπαμε μας κόβει και λίγο ....
Εγω πιστεύω ότι κάτι φοβάσαι εκεί και δεν συνεχίζεις την έρευνα