@mangojingo περιοχή όχι ακριβώς πες Μακεδονία πελλοπηνησο κλπ έχω λόγο π ρωτάω
-
Πιθανοτητα
Οπως λεει κι ομερτα πιο πανω να τους προσέχετε.. είναι όλοι πονηροί. Έχετε υπόψιν ότι τα λένε μισα και σπάνια θα σας πάνε ακριβώς στο σημείο, θα σας φερνουν κοντά αλλά όχι από πάνω. Προτιμούν να προσεγγίζουν τύπους με αποστάσεως και τοπικά τύπου ραντάρ κτλ. Κρατάτε τους σε απόσταση όταν δουλεύετε να μη βλέπουν και πολλά.
Επίσης να γνωρίζετε ότι πριν από σας πήγαν εκεί κι αλλουςPS
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @panasss είπε στο Πιθανοτητα:
@mangojingo το έχω πει πάρα πολλές φορές στην κάθε ιστορία υπάρχουν λέξεις κλειδιά ανάλογα το ποιος θα την ακούσει θα πράξει αν είναι γνώστης της περιοχής!!!
Επίσης παίζει σπουδαίο ρόλο και ο τοπικός ιδιοματισμος η συγκεκριμένη λέξη το πώς προφέρεται στα βλάχικα, σαρακατσαναιηκα, αρβανίτικα κλπ για αυτό λέμε πως το διατύπωσε!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Πιθανοτητα
@subaru Φίλε μου καλά τα λες .Όμως όταν λέμε ατομική απόκρυψη ποιος μας λέει ότι έγινε από ένα άτομο μόνο ; Μουλάρια να φαν και οι κότες . Επίσης η βρύση υπήρχε από παλαιότερα όπως και οι γραμμές . Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι να προσπαθήσω να πείσω κανέναν από τους αναγνώστες για το εάν υπήρξε απόκρυψη . Τα στοιχεία που έχω είναι ότι σίγουρα υπήρξε. Το θέμα είναι αν τα υπολείμματα του κιβωτίου που βγήκε είχαν μέσα εγγλεζες η ήταν παραπλάνηση ... Εκεί παίζεται όλη η ιστορία. Και όπως έγραψα υπάρχει και η περίπτωση και δεύτερης απόκρυψης ;;
-
Πιθανοτητα
@panasss Από αυτά που γνωρίζω ο γέρος πήγε στο πλησιέστερο χωριό με μια Μερσεντές από Σαλόνικα μερια μόνος του και έψαχνε τη βρύση . Μετά έκανε τα κονέ του ..... Αυτό έχει τέσσερα χρόνια περίπου ....
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @mangojingo είπε στο Πιθανοτητα:
@omerta13_12 Έτσι είναι ....Δεν μου λες κάτι άλλο. Έχω περίπτωση σε ζώνη ρίψης για εγγλεζες και δύο φορές που έχω πάει ως εκ θαύματος σκάει μύτη ένας ηλικιωμένος εκεί . Τι να τον κάνω ; Παρακολουθεί κάθε κίνησή ....,άρα κάτι υπάρχει εκεί....
Κοίτα είναι πολλά γερόντια που όντος ξέρουν πραγματικούς θυσαυρους όπως και στην περίπτωση σου σίγουρα κάτι παίζει εκεί άνετα,το θέμα είναι ότι όλοι αυτή η γενιά του τοτε σημερα όμως σόρυ και για την έκφραση είναι μουλοι προτιμούν να τα φάει το χώμα πάρα να τα βρεις εσυ η ο Omerta ή ακόμα και τα εγγόνια του,κατά βάθος έχουν κακία μέσα τους και στο λέω από εμπειρία αυτό. Επισης το είπε και ο stampa μπορεί να ξέρουν πολλά αλλα θέλουν μεγάλη προσοχή
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Έτσι είναι . Γι' αυτό και εγώ τους αποφεύγω. Απλά η περίπτωση είναι όπως την άκουσα και την περιεγραψα . Δεν πήγε εκεί τυχαία ο γέρος ....
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @mangojingo είπε στο Πιθανοτητα:
@omerta13_12 Έτσι είναι . Γι' αυτό και εγώ τους αποφεύγω. Απλά η περίπτωση είναι όπως την άκουσα και την περιεγραψα . Δεν πήγε εκεί τυχαία ο γέρος ....
Από όλα τα σημάδια το καλύτερο σημάδι είναι ο γέρος τελικά για να είναι μπαστακας εκεί άρα παίζονται λίρες γιαυτό μην το το κούνας απ επαε αν δεν πάρεις της λίρες 😀😀😀
-
Πιθανοτητα
@stampa σαν να περιγράφεις του τελευταίους που συνεργάστηκα κ φυσικά με πούλησαν κ έσκαψαν όχι ότι είχε κάτι αλλά η πουστια αρκει
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Εκτός από αυτόν τη δεύτερη φοράεσα σε λίγα λεπτά σκάει μύτη και ένα αγροτικό με δύο μέσα που είχαν και ενδοεπικοινωνια . Τώρα μπορεί να ήταν και από το μαντρί που έχει εκεί κοντά αλλά πολλές συμπτώσεις βρε αδερφέ.... Μήπως επιβλέπουν εκτός το μαντρί και κάτι άλλο ;;
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Καλά από πουστι@ς άλλο τίποτα στο "χόμπι" . Που να τα βγάλουν κιόλας .....Αλλά το έξυπνο πουλί ξέρεις από που πιάνεται ...
-
Πιθανοτητα
συναδελφε αν μπορεις ψαξε στις γραμμες του τραινου, κατω απο τις τραβερσες. ιδανικο σημειο, χωρις σκαψιματα και ιχνη. ξελακωνανε τις πετρες, εβαζαν το ζητουμενο, το σκεπαζαν παλι με τις πετρες και ουτε γατα ουτε ζημια. θελει δουλεια ομως, τοπικο μικρης ισχυος να μην πιανει τις ραγιες. καλη επιτυχια σου ευχομαι, αλλο δεν μπορω να βοηθησω.
-
Πιθανοτητα
@mangojingo ωραία τότε συνέχισε να τ ψάχνεις έχεις βάση...αν είναι νόμο Σερρών ακόμα περισσότερο ...αν δε βγάλεις άκρη κ θες συνεργασία πες μου