Υπάρχει περίπτωση να υπήρξε αντάρτικη ατομική απόκρυψη κιβωτίου ξύλινου η μεταλλικού σε πεδινη περιοχή και απόσταση περίπου 350 - 400 μέτρα από παλιά βρύση ; (ως αρχή μετρησης και πλησίον σιδ. γραμμής τραίνου). Η πρόσοψη της κοιτούσε στην μεριά ενδιαφέροντος στην ανωτέρω απόσταση . Σημάδια πιθανόν να μην υπήρχαν στη βρύση η οποία έχει πλέον καταστραφεί. Ακούω γνώμες οποίος θα ήθελε να σχολιάσει.
-
Πιθανοτητα
@stampa Καλησπέρα φίλε μου. Αν υπήρχε χαρτί που να περιέγραφε απόκρυψη δεν θα το είχα εγώ. Το μόνο σίγουρο. Η περίπτωση μαθεύτηκε κατόπιν επίσκεψης στο σημείο από ηλικιωμένο άτομο προ αρκετων ετών το οποίο έψαχνε τη βρύση. Έκανε λόγο για κιβώτιο τώρα ξύλινο ή μεταλλικό δεν γνωρίζω. Έσκαψαν στη βρύση από κάτω και από δίπλα χωρίς αποτέλεσμα. Ο γέρος είπε ότι τους πρόλαβαν άλλοι . Πιθανόν να είχε χαρτί, μπορεί και όχι. Μετά από ραβδοσκοπικη υπόδειξη υπάρχει η πιθανότητα να μην υπήρξε ποτέ η απόκρυψη εκεί δηλαδή πλησίον της βρύσης αλλά πιο μακριά δηλαδή στα 350 - 400 μέτρα.
-
Πιθανοτητα
@mangojingo υπό προϋποθέσεις με άλλα σταθερά μετρησεις ναι πολύ πιθανό!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Πιθανοτητα
@mangojingo Αν και λιγο μακρινή η απόσταση για να λάβεις υπόψιν σαν σταθερα το σταθμο και τη βρυση για τη μέτρηση, δε μπορεί να είσαι και σίγουρος πάλι. Μάθε αν υπήρχε κάτι άλλο στο χώρο πχ κάνα μεγάλο δέντρο ή δε ξέρω τι άλλο το οποίο θα ήταν πιο κοντά στο σημείο ενδιαφέροντος ώστε να ληφθεί υπόψιν και πιο σοβαρά σαν ένδειξη.
Αλλιώς αν σας "αφήνει" το μέρος να το δουλεψετε στρωσε τοπικο κατω και δείτε τι γίνεται. Αν δεν αφήνει δουλέψτε το την κατάλληλη στιγμή χωρίς χρονοτριβιες .. σε πρώτη φάση.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Πιθανοτητα
@panasss Καλησπέρα και σε εσάς !! Τελικά το χούι του ψαξιματος δεν φεύγει εύκολα. Μια μικρή λεπτομέρεια αν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν έγινε η επέμβαση στη βρύση βρέθηκαν υπολείμματα σάπιου κιβωτίου πιθανόν ξύλινου, φυσικά κενό περιεχομένου. Υπάρχει η πιθανότητα με το δικό μου σκεπτικό να παίχτηκε απόκρυψη κενή περιεχομένου για να φανεί ότι έγινε και το κιβώτιο να μπήκε πιο πέρα. Τώρα αν μπήκε σε αυτή την απόσταση που έγραψα μένει να απαντηθεί. Εκτός και αν υπήρξε και δεύτερη απόκρυψη. Σταθερό υπάρχει και αλλο σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από τη βρύση. Σαν σταθερό μπορώ να υποθέσω και μόνο τις σιδ. γραμμές .
-
Πιθανοτητα
Αν είναι καθαρος ο χώρος χωρίς βλάστηση και μπορείς να δουλέψεις τελάρο σκανάρε το να είσαι σίγουρος,μόνο έτσι θα βγάλεις καθαρό συμπέρασμα με απόστατικα και και κουβέντες του καφενείου δεν πρόκειται να σταύρωσης άκρη ποτέ.Το ηλικιωμένο άτομο έχει μπεσα?Η είναι όπως όλα τα κλασικά γερόντια να χουνε να λενε μια ιστορία θυσαυρου?
-
Πιθανοτητα
@stampa Από φωτό παλιά κτηματολογίου διακρίνεται ένα δέντρο το οποίο πλέον δεν υπάρχει . Υπάρχει κάτι αλλο. Αυτές οι φωτό δεν έχουν πολύ αναλυση. Το μέρος είναι αγρός οπότε δύσκολο το βλέπω...! Βάσει της φωτό του κτηματολογίου το σημείο ήταν χέρσο, μετά εγινε αγροτεμάχιο.
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Φίλε μου το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η επίσκεψη του ηλικιωμένου έγινε σίγουρα όπως και τα λοιπά που έγραψα. Δεν είναι απλά ένα άκουσμα από αυτά που ακούγονται. Είναι γκαραντι. Τώρα αν ο γέρος εκείνος το φαντάστηκε είναι άλλο καπέλο. Κάτι θα είχε υποψην του για να ξεκινήσει να πάει ....
-
Πιθανοτητα
@mangojingo λαβε υπόψιν σου το δέντρο που λες φίλε και μάθε ότι μπορείς αλλο, μετά στρωστε τοπικο
PS
-
Πιθανοτητα
@stampa Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σημείο ας πούμε δυο τετραγωνικών είναι κάτι λίγα στρέμματα.....οπότε καταλαβαίνεις.
-
Πιθανοτητα
@mangojingo πάρα πολλές φορές έγινε αυτό?
μα πως είναι δυνατόν εγώ έσκαψαν τότε που τα βάλαμεναι μα ήταν γαλετες!!!
Πιθανοτητα
@mangojingo πολύ πιθανό επίσης στις μετέπειτα αναζητήσεις πιθανόν από μέλη της οικογένειάς ποτέ δεν ζητούσαν το δέντρο αλλά την βρύση που ήταν κοντά για να βεβαιωθούν ότι είναι στον χώρο!!!
Πιθανοτητα
Ο/Η @mangojingo είπε στο Πιθανοτητα:
@stampa Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σημείο ας πούμε δυο τετραγωνικών είναι κάτι λίγα στρέμματα.....οπότε καταλαβαίνεις.
Τότε δύσκολα φίλε μου θα βγάλεις άκρη.Μόνο με καλό ραβδοσκοπο ίσως να σε φέρει κάπως κοντά και μετά βουρ τοπικό
-
Πιθανοτητα
@panasss Στην περιοχή και στα πλησίον χωριά υπήρξαν πολλά άτομα της τότε εποχής που έλαβαν μέρος και στον ελας και στον εδες οπότε πολύ πιθανόν να έχει βάση η όλη ιστορία και ας μην υπάρχουν χαρτιά που να τα έχω υποψην μου. Θέλει εκτός από τα αλλά και πολύ τύχη....
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Ναι φίλε μου αυτό λέω και εγώ. Για να ήμαστε ρεαλιστές μόνο με γατονι ραβδοσκοπο.....
-
Πιθανοτητα
συναδελφοι καλησπερα, ατομικη αποκρυψη κιβωτιο δεν γινεται. πρωτον με τι το μετεφερε? δοκιμαστε μισο σακι τσιμεντο (25 κιλα) να το κουβαλατε 350-400 μετρα. δευτερον απο ηρθε και γιατι εκανε αποκρυψη σε χερσο χωρο? τριτον υπηρχε βρυση σε χερσο χωρο και ποιους εξυπηρετουσε? και το βασικωτερο ποιες δραστηριοτητες ανταρτων στην περιοχη? γιατι μην πουμε οτι περπατησε καποια χιλιομετρα να ερθει σε χερσο χωρο να βαλει το κιβωτιο. Αξιολογηστε την υποθεση. και αφου ο συναδελφος λεει πως στην βρυση βρεθηκαν υπολειματα ξυλινου κιβωτιου, τοτε τι ψαχνετε? φιλικα subar
-
Πιθανοτητα
@mangojingo το έχω πει πάρα πολλές φορές στην κάθε ιστορία υπάρχουν λέξεις κλειδιά ανάλογα το ποιος θα την ακούσει θα πράξει αν είναι γνώστης της περιοχής!!!
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Έτσι είναι ....Δεν μου λες κάτι άλλο. Έχω περίπτωση σε ζώνη ρίψης για εγγλεζες και δύο φορές που έχω πάει ως εκ θαύματος σκάει μύτη ένας ηλικιωμένος εκεί . Τι να τον κάνω ; Παρακολουθεί κάθε κίνησή ....,άρα κάτι υπάρχει εκεί....