@omerta13_12 εξωφρενικο ειναι να δινεις 2-3 χιλιαρικα και το μηχανημα να χτυπαει στον γαμο του καραγκιοζη και μετα απο αυτο να ψαχνεις παλι να βρεις μηχανημα.
-
Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές
Όταν είχα πάρει το πρώτο το τοπικό πίστευα ότι δεν χτύπαγε ούτε σε πετρώματα ούτε σε υγρασιες. Όμως τα έπιανε μέχρι που έμαθα να ξεχωρίζω τους ήχους. Το απόλυτο μηχάνημα που δεν βαράει στο γάμο του Καραγκιόζη είναι τα παλμικα της μινελαμπ. Έχουν αλλού τα μείον τους όμως. άρα αν δεν ξέρεις το μηχάνημα θα κερνάς στον γάμο του Καραγκιόζη.
-
Ο/Η @VAN είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Και όταν του λείπει ένας πυκνωτής του κατασκευαστή βάζει έναν άλλον και την διαφορά την ονοματίζει βελτίωση. Μακριά........ αρκετά. Δεν έχω καμιά διάθεση να πληρώνω τις σκέψεις και τους πειραματισμούς του καθενός. Όποιος θέλει ας πάει....
Η βελτίωση δεν γίνεται από αντικατάσταση υλικών(πυκνωτών).... αλλά από αντικατάσταση σχεδίου....!!!
Σου απάντησα πάνω σε αυτό που είπες παραπάνω.
Δεν χρειαζόταν καν...... διότι πάνε αρκετά καλά οι πωλήσεις , αλλά μιλάτε για να μιλάτε και προσβαλετε χωρίς να σας απαντάνε(αναφέρεσαι για εμένα γιατί)!!! Έρεε λοιπόν απάντησε και εσύ στην ερώτηση μου. Πες μας για το Hellenic pulse που σε ρώτησαν πάνω και άσε να ξέρουμε καλύτερα,τι λέμε ή τι σχεδιάζουμε. Προσωπικά χρησιμοποιώ μηχάνημα παλμικό που κάνει 200€ και πάω κόντρα τα παραπάνω . Το Λόρενς το 3 το έχω για να ξεσκονιζω. Στο βουνό,όχι στα δοκιμαστηρια. Όσο για τα άλλα Λόρενς βλέπεις δεν μιλάω.Καλη η γνώμη σου, αλλά τελείως λάθος!!! Ασχολησου με τα δισκάκια....Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @VAN είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Ο άνθρωπος μαθαίνει με δύο τρόπους.....με το πάθημα και με το μάθημα. Το έχω περάσει αυτό το στάδιο. Ο καθένας να κρίνει και να αποφασίσει. Απλά τα πράγματα
Και έτσι καταλήγουμε ότι το Λόρενς είναι κορυφή!Το Hellenic είναι υπερεκτιμημένο. .. και ακριβό όπως το Λόρενς. Τα snifer ή Delta ή clone pi η surf pi ,pichini ή ότι άλλο κυκλοφόρησε σε ανοιχτό.... δουλεύει για 1 μέτρο εας πούμε,ενώ άλλα δεν δουλεύουν λόγο αστάθειας. Που 100€ ,που 3000€ ,που 5000€ για την Ferrari. Τελικά έχετε παρεξηγήσει τον Ομερτά... καλά τα λέει
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@omerta13_12 ναι και εγώ τα θεωρώ πολλά τα πέντε χιλιάρικα άλλος τα θεωρεί νορμάλ. Αυτό εχει να κάνει και με το πόσο εύκολα βγάζει ο καθένας χρήματα από την δουλειά του πέρα από την τρέλα που έχει για το χόμπι. Και οι εποχές είναι δύσκολες για πεντοχίλιαρα. Βέβαια όπως είπε και @μερακλης είναι μονοπώλειο σαν όνομα στο εμπόριο δηλαδή δεν έχει κάποιο ισάξιο σε αυτά τα λεφτά για να χτυπηθούν οι τιμές. Τώρα το αν αξίζει να δώσει κάποιος πάνω απο τα διπλά για να δει μια διαφορά της τάξεως 15 % για εμένα είναι υπερβολή. Σαν μεταχειρισμένο όμως στην μισή τιμή δεν θα έλεγα όχι, στην τιμή που κάνει καινούργιο λέω όχι. Από gpr δεν έχω γνώσεις και εμπειρία προσωπική και δεν θα πω τίποτα γι αυτά.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@omerta13_12 Ποιες ειναι οι επιλογες που υπαρχουν για gpr των 5000, θα μπορουσες να μας πεις λιγα λογια γι αυτα?
PS
-
Ο/Η @Teacher είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@omerta13_12 εξωφρενικο ειναι να δινεις 2-3 χιλιαρικα και το μηχανημα να χτυπαει στον γαμο του καραγκιοζη και μετα απο αυτο να ψαχνεις παλι να βρεις μηχανημα.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αλλα ευτυχώς στης 100 τρύπες που έκανα με το sniffer (κόστος κατασκευής 50€) και η 100 είχαν μέταλλο από κάτω!Αρα είμαι υπέρ κερδισμένος!Οταν καταλάβεις κάποια στιγμή πως στο χομπι μας δεν παίζει κανένα ρόλο η φιγούρα και η λεπτομέρια του κάθε μηχανήματος πχ αν εσύ με τα lorenz έχεις ενα 10-15% βάθος παραπάνω το στόχο πίστεψε θα τον βρούμε και η δύο στο 1,5 μέτρο και μην αρχίσεις τωρα πάλι της σταθερότητες κτλπ κτπλ αυτά τα ακούω βερεσέ!Το σημαντικότερο θέμα είναι η ύπαρξη του στόχου ας ύπαρξη ο στόχος και ας το βρει και γρινιαρικα το δικό μου μηχάνημα χαλάλι του...
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Ο/Η @loukilouk είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@ΑΝΔΡΕΑΣ συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες. Το να έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή δεν θα το έκανα ποτέ και ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Τώρα αυτο που κάνει 5 χιλιάρικα μπορέσω και το βρω μεταχειρισμένο κοντά στην μισή τιμή τότε ναι. Έχει να κάνει με το ποσο καλυμμένος είσαι με αυτά που έχεις. Προςωπικά αν έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή θα απατούσα οπωσδήποτε να μου δείχνει τουλάχιστον σε live το βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο που χτυπάει.
Αν είσαι ψαγμένος πάνω στα μηχανηματα θέλω να μου απάντησης αντικειμενικά,πες ότι γούσταρες να δώσεις 5 χιλιάρικα για ενα μηχανημα θα πήγαινες να έπαιρνες ενα παλμικο lorenz που η διαφορά που έχει σε σχέση με παλμικα τον 1000€ και 2000€ είναι ενα 10-15% ανωτερο η θα πήγαινες να έπαιρνες ενα gpr???Μονο εγω είμαι αυτός που βλέπει τρελό να δίνει κάποιος ενα πεντοχιλιαρο για ενα παλμικο???ασχετος αν αυτό λέγετε lorenz η μπακλαβάς,δεν είναι εξωφρενικά αυτά τα λεφτά για ενα τέτοιο μηχάνημα????
Ναι!!! Είναι όμως μονοπώλιο στην κατηγορία του. Γι αυτό και η τιμή
Σε αυτό σύμφωνο!
-
Οι σοβαρες δουλειες απαιτουν σειρα σοβαρων μηχανηματων (μπορει τωρα καποιοι να μην καταλαβαινουν τι εννοω μα θα καταλαβουν στην πορεια και εαν συνεχισουν την ενασχοληση). Αν το βλεπει για χομπι καθαρα καποιος ολα καλα ειναι τοτε .. ακομα και το δισκακι των 45 ευρω.
Οσον αφορα το Lorenz κρα κανουν να το αντιγραψουν αλλα δεν .. τεσπα .. πολλα ειπα παλι .. αυτα τα λιγα ειναι αρκετα προς το παρονPS
-
@omerta13_12 αφου συμφωνεις οτι ειναι μονοπωλιο στην κατηγορια του γι αυτο και η τιμη του τοτε για πιο λογο δεν συμφωνεις οτι ειναι και κορυφη στην κατηγορια αυτη ασχετα με την τιμη που ο καθενας αποφασιζει ποσα θελει να επενδυσει.Ειναι σαν να λες οτι αν σου χαριζαν ενα λορενζ ή ενα σνιφερ ή ενα χελενικ για σενα θα ηταν το ιδιο οποιο και να επερνες?Οσο για το 1,5 μετρο που λες για το βουνο ειναι ενα τιποτα εκτος αν ψαχνεις στον καμπο που και εκει με τα μπαζωματα που εχουν γινει επισης ειναι ενα τιποτα.
-
Ο/Η @stampa είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Οι σοβαρες δουλειες απαιτουν σειρα σοβαρων μηχανηματων (μπορει τωρα καποιοι να μην καταλαβαινουν τι εννοω μα θα καταλαβουν στην πορεια και εαν συνεχισουν την ενασχοληση). Αν το βλεπει για χομπι καθαρα καποιος ολα καλα ειναι τοτε .. ακομα και το δισκακι των 45 ευρω.
Οσον αφορα το Lorenz κρα κανουν να το αντιγραψουν αλλα δεν .. τεσπα .. πολλα ειπα παλι .. αυτα τα λιγα ειναι αρκετα προς το παρονTα ιδια γινονται με τα Mineoro. Oλοι λενε οτι δεν δουλευουν αλλα το 90% των αποστατικων που φτιαχνονται εχουνε βαση την θεωρια την δικη τους.
Ο κοσμος νομιζει οτι ολα ειναι θεμα βαθους ενω υπαρχουν χιλια δυο αλλα που πληρωνει κανεις. Σταθεροτητα σε διαφορετικα εδαφη, διαρκεια μπαταριας και χωρις σκαμπανεβασματα στην πτωση, ποιοτητα κατασκευης, εμφανιση, λειτουργικοτητα, αντοχη στον χρονο που στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει κανενα πλην του Lorenz, μεταπωληση το οποιο ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας γιατι ολοι οσοι ασχολουνται χρονια αγοραζουνε κατα καιρους πολλα μηχανηματα, service και γενικοτερα υποστηριξη μετα την αγορα απο τον επισημο αντιπροσωπο που εδω δεν χωραει κουβεντα γιατι πιστευω ολοι γνωριζουν και εχουν να πουνε μονο θετικα και αλλα αρκετα που μου διαφευγουν τωρα.
Lorenz δεν εχω ακουσει ακομη να χαλασε και αυτο τα λεει ολα. Τα υπολοιπα ειτε θα θες καθε λιγο μπαταρια ειτε ξαφνικα θα ακους τιποτα μεσα στο κουτι να κουνιεται ειτε θα βγαινεις θα μετρας και θα ανακαλυπτεις μετα οτι το μηχανημα οταν μετραγες ισως και να μην δουλευε καθως πρεπει.
Καποιος ισως να πει οτι διαφημιζω τα Lorenz αλλα τον εχω γραμμενο εκ των προτερων
Απλως εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου και τιποτε αλλο -
@omerta13_12 αφου συμφωνεις οτι ειναι μονοπωλιο στην κατηγορια του γι αυτο και η τιμη του τοτε για πιο λογο δεν συμφωνεις οτι ειναι και κορυφη στην κατηγορια αυτη ασχετα με την τιμη που ο καθενας αποφασιζει ποσα θελει να επενδυσει.Ειναι σαν να λες οτι αν σου χαριζαν ενα λορενζ ή ενα σνιφερ ή ενα χελενικ για σενα θα ηταν το ιδιο οποιο και να επερνες?Οσο για το 1,5 μετρο που λες για το βουνο ειναι ενα τιποτα εκτος αν ψαχνεις στον καμπο που και εκει με τα μπαζωματα που εχουν γινει επισης ειναι ενα τιποτα.
Στο ξανά λέω είναι ενα απο τα καλύτερα παλμικα αλλά δεν συμφωνώ με την τιμή του που είναι '' τρελή'' για ενα παλμικο γιαυτό και συμφωνώ με τον @μερακλης λογο ότι αυτό η lorenz μιας και απέκτησε όνομα λογικό είναι να το εκμεταλλευτει αυτό και να πάει την τιμή στον Θεό.... Διαφωνούμε στη τιμή,στην λειτουργία του ναι το παραδέχομαι ότι είναι αξιόπιστο μηχάνημα αλλα όχι 5-6 χιλιάρικα που ζητάνε όμως
-
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Ο/Η @stampa είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Οσον αφορα το Lorenz κρα κανουν να το αντιγραψουν αλλα δεν .. τεσπα .. πολλα ειπα παλι .. αυτα τα λιγα ειναι αρκετα προς το παρονTα ιδια γινονται με τα Mineoro. Oλοι λενε οτι δεν δουλευουν αλλα το 90% των αποστατικων που φτιαχνονται εχουνε βαση την θεωρια την δικη τους.
Ο κοσμος νομιζει οτι ολα ειναι θεμα βαθους ενω υπαρχουν χιλια δυο αλλα που πληρωνει κανεις. Σταθεροτητα σε διαφορετικα εδαφη, διαρκεια μπαταριας και χωρις σκαμπανεβασματα στην πτωση, ποιοτητα κατασκευης, εμφανιση, λειτουργικοτητα, αντοχη στον χρονο που στην προκειμενη περιπτωση δεν εχει κανενα πλην του Lorenz, μεταπωληση το οποιο ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας γιατι ολοι οσοι ασχολουνται χρονια αγοραζουνε κατα καιρους πολλα μηχανηματα, service και γενικοτερα υποστηριξη μετα την αγορα απο τον επισημο αντιπροσωπο που εδω δεν χωραει κουβεντα γιατι πιστευω ολοι γνωριζουν και εχουν να πουνε μονο θετικα και αλλα αρκετα που μου διαφευγουν τωρα.
Lorenz δεν εχω ακουσει ακομη να χαλασε και αυτο τα λεει ολα. Τα υπολοιπα ειτε θα θες καθε λιγο μπαταρια ειτε ξαφνικα θα ακους τιποτα μεσα στο κουτι να κουνιεται ειτε θα βγαινεις θα μετρας και θα ανακαλυπτεις μετα οτι το μηχανημα οταν μετραγες ισως και να μην δουλευε καθως πρεπει.
Καποιος ισως να πει οτι διαφημιζω τα Lorenz αλλα τον εχω γραμμενο εκ των προτερων
Απλως εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου και τιποτε αλλοΣωστα τα λες φιλε!
PS
-
@omerta13_12 τωρα μπορω να πω οτι συμφωνουμε η τιμη ειναι αλλο θεμα που ο καθενας το βλεπει οπως θελει οπως και η minelab κραταει την τιμη της παροτι προκειται για δισκο αλλα γνωριζει πως ειναι κορυφη στα παλμικα με δισκο.
-
@omerta13_12 τωρα μπορω να πω οτι συμφωνουμε η τιμη ειναι αλλο θεμα που ο καθενας το βλεπει οπως θελει οπως και η minelab κραταει την τιμη της παροτι προκειται για δισκο αλλα γνωριζει πως ειναι κορυφη στα παλμικα με δισκο.
Η minelab (προσωπική μου άποψη η κορυφαία εταιρία παγκόσμιος) τη φήμη της το απέκτησε λογο gold nuggets της σειράς gpx ειδικά Αμερική-Αυστραλία έχουν τρελά με την έρευνα ψήγματος χρυσού κτλπ γιαυτό και η minelab έχει τσιμπημένη την τιμής μιας και αυτή έχουν αλλο στυλ ερευνας σε σχέση με εμάς.Και εδω που τα λεμε πιστεύω βγαίνουν πολλοί ποιο κερδισμένοι αυτοί από εμάς!
-
@omerta13_12 ετσι ειναι συμφωνω απολυτα αν ομως και εμεις πεσουμε σε καμμια καλη δουλεια αυτα που θα βγαλουμε δεν θα εχουν καμμια σχεση μ αυτα που βγαζουν αυτοι και θα πρεπει να σκαναρουν χρονια για να μας φτασουν