@omerta13_12 εγραφες για ισαξιο και καλυτερο παλμικο απο το λορενζ με πολυ λιγα χρηματα χωρις να αναφερεις ποιο ειναι αυτο?
-
Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές
@omerta13_12 αν εννοεις το delta τοτε παω πασο και γιατι δεν παιρνεις vlf δισκακι 😁.Εκτος οτι θα κανεις μπρατσα απ το σκαψιμο θα νομιζεις οτι σκουπισες και εσυ θα εχεις ξεσκονισει
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@Teacher δεν θεωρώ ότι λέει ότι να ναι ο Ομερτά , αλλά έχουν παρεξηγηθεί τα γραφόμενα του
Οταν κάποιος απλός το μονο που ξέρει είναι να πατα το on/off του παλμικου και να θαυμάζει ενα παλμικο που πλήρωσε 5χιλιαρο αυτός φιλε μού δεν μπορεί να καταλάβει τι γράφω!Εσυ που έχεις φτιάξει πανω απο 100 μηχανήματα μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι λέω..
-
@omerta13_12 αντε θα σου πω αφου θες να το ακουσεις .. εχω δώσει αρκετο χρήμα σε μηχανήματα που ευτυχώς εχω παρει πισω .. με δυο μηχανήματα.
Ευχομαι στον καθεναν επιτυχιες! .. ας εχει οτι μηχανημα θελει απο κει και πέρα.PS
-
@omerta13_12 για το αλλο που λες αν υπαρχει να ειναι εκει δλδ συμφωνω απολυτα μαζι σου
PS
-
@omerta13_12 εγω παλι θελω οταν περναω πανω απο κεραμιδια και καρβουνο το μηχανημα να ειναι μουγγο και οχι να χτυπαει λες και εχει εντοπισει τον θησαυρο του αλη πασα!!
-
Ο/Η @Teacher είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@omerta13_12 εγραφες για ισαξιο και καλυτερο παλμικο απο το λορενζ με πολυ λιγα χρηματα χωρις να αναφερεις ποιο ειναι αυτο?
Αν και δεν μ αρέσει να γράφω μάρκες γιατί πολλοί θα λένε ότι κάνω διαφήμιση αλλα μια και θες να σου πω ενα οxι βασικά ισάξιο αλλα 2 φορές ανωτερο και με τα μισά λεφτά του ειναι το hellenic pulse!
-
@omerta13_12 εγω παλι θελω οταν περναω πανω απο κεραμιδια και καρβουνο το μηχανημα να ειναι μουγγο και οχι να χτυπαει λες και εχει εντοπισει τον θησαυρο του αλη πασα!!
Οταν ξέρεις να δουλεύεις το κάθε μηχάνημα έτσι όπως πρέπει κάποια στιγμή ίσως πράγματι να βρεις τον '' θυσαυρο του αλη πασά''
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Αν και δεν μ αρέσει να γράφω μάρκες γιατί πολλοί θα λένε ότι κάνω διαφήμιση αλλα μια και θες να σου πω ενα οxι βασικά ισάξιο αλλα 2 φορές ανωτερο και με τα μισά λεφτά του ειναι το hellenic pulse!
Ουδεν σχολιο μαλλον δεν ησουν στο δοκιμαστηριο Σκυδρας γι αυτο και τα λεγομενα σου.Και παλι μιλας μαλλον για καποιο του οποιου δεν εισαι κατοχος βλεπε σκαψιμο 6μετρα.
-
Ουδεν σχολιο μαλλον δεν ησουν στο δοκιμαστηριο Σκυδρας γι αυτο και τα λεγομενα σου.Και παλι μιλας μαλλον για καποιο του οποιου δεν εισαι κατοχος βλεπε σκαψιμο 6μετρα.
Οταν εχεις κατασκεύασει πανω απο 20 παλμικα δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος για να καταλάβεις αν είναι ανωτερο ή όχι.
-
@omerta13_12 ναι αλλα σχολιαζεις μονο την κατοχη οχι τα υπολοιπα.Το οτι μπορει να ειναι ανωτερο απο αυτα που εχεις κατασκευασει δεν σημαινει πως ειναι ανωτερο απο ολα η ανωτεροτητα αποδεικνυεται στο τερεν και οχι στα λογια και στην θεωρια.
-
@omerta13_12 φίλε εξήγησε μου λίγο το 2000-2010 τι έγινε εκείνη τ περίοδο κ τ βγάλαν;
-
Λίγο καλύτερο από το Delta pulse ..... Πολύ χειρότερο από τα Lorenz........ κατά πολύ έως πάρα πολύ
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @djt8281 είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Να ρωτησω και εγω πιο θεωρειτε εσεις καλυτερο μοντελο lorenz το χ3 το Χ6 η το Ζ1
Εννοειται το Ζ1 φιλε μου πολυ πιο σταθερο με αρκετη παραπανω δυναμη.
-
Παιδιά για μένα δεν έχει να κάνει με την μάρκα έχει να κάνει με τη σχέση ποιότητας τιμής..Πχ κ γω θα θελα λορενζ αλλά δεν έχω τα 5000 έυρω κ δωσα ας πούμε 700..Είμαι ευχαριστημένος απ' αυτά που κάνει τ μηχανάκι για λεφτά που έδωσα ;; Ναι ειμαι..Τώρα έχει 20-30% λιγότερες δυνατότητες απ' ένα ακριβό επώνυμο πιστεύω λογικό είναι εξάλλου χόμπυ κάνουμε δεν είμαστε επαγγελματιες
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ συμφωνουμε φτανει να αποδιδουμε στο καθενα την αξια που εχει και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα για λογους εντυπωσεων ή και συμφεροντος
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες. Το να έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή δεν θα το έκανα ποτέ και ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Τώρα αυτο που κάνει 5 χιλιάρικα μπορέσω και το βρω μεταχειρισμένο κοντά στην μισή τιμή τότε ναι. Έχει να κάνει με το ποσο καλυμμένος είσαι με αυτά που έχεις. Προςωπικά αν έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή θα απατούσα οπωσδήποτε να μου δείχνει τουλάχιστον σε live το βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο που χτυπάει.
Ο επιμένων νικά!!!