Να σαι καλα
-
Συνεργασια
@Armenistis φιλε καλες γιορτες με υγεια να εχεις...αν η δουλεια ειναι βερμιο ερχομαι εγω εχω το hellenik pulse kai to bros 1
-
Συνεργασια
Οντως οι δασκαλοι ειναι βαρεμενοι με πρωτον εμενα..επειδη ομως διδασκουν οτι ενα κι ενα κανουν δυο, στην προσωπικη τους ζωη, δεν μπορουν να ξεφυγουν απο αυτο. Οντως υπαρχουν ανθρωποι που τρεχουν στα βουνα και στα λαγκαδια τις πιο πολλες φκρες ασκοπα. Δεν ειμαι απο αυτους. Τουλαχιστον εικοσι μερες τον μηνα βγαινω για φαξιμο κυριως στις παραλιες σκαβοντας χιλιαδες τρυπες και βγαζοντας χιλιαδες ευρω. Αμα δεν ξυθεις μονος σου μην περιμενεις αλλον. Οσο για το οχτω ειναι το βασικοτερο αιτιο που δεν βγαινουν οι δουλειες. Ασκοπα χωρις να βγαλουν ναι, αλλ; ομως μαθαινουν. Αυτοι που εχουν μαθει το πως βγαινουν αν δεν τα παρουν δεν κουνιενται απο την θεση τους. Θα μπορουσα να γραφω και αλλα, αλλα ειναι χρονιαρες μερες. Καλα χριστουγεννα
-
Συνεργασια
Ο/Η @macgyver είπε στο Συνεργασια:
@Armenistis φιλε καλες γιορτες με υγεια να εχεις...αν η δουλεια ειναι βερμιο ερχομαι εγω εχω το hellenik pulse kai to bros 1
Πατριώτη , μιας και γνώρισα προσωπικά των φίλο @macgyver σου τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα για πολλόυς και διάφορους λόγους που δεν είναι τις παρούσης, πιστεύω ακράδαντα πως είναι ο ποιο ιδανικός. Εκ μέρος μου να έχετε μια καλή επιτυχία.
Συνεργάζομαι μόνον με αυτούς που έχουν Τσίπα
-
Συνεργασια
Θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τους δυο φιλους που ηρθαν και με βοηθησαν στην υποθεση μου. Αψογοι και οι δυο. Δεν θα αναφερω ποιοι ηταν , αν θελουν ας παρουν θεση και ας το κανουν μονοι τους. Οσο υπαρχουν τετοιοι χαρακτηρες τοτε αξιζει να εισαι μαζι τους σε οποιαδηποτε δουλεια.Το μονο που θα αναφερω ειναι οτι ειχαν ενα
GEM-300 και ενα αλλο gpr ιδιοκατασκευης.Οσο για τα αποτελεσματα λογω υπερβολικης υγρασιας οπως ειπαν τα παιδια χρειαζεται αλλη μια μετρηση. Και μονο που τους ειδα τοσο αισιοδοξους με ικανοποιησε. Και παλι σας ευχαριστω.
ΥΓ. Την επομενη θα εχει και καλο κρασι οχι μονο τσιπουρα -
Συνεργασια
@Armenistis GPR και ιδιοκατασκευη εχει μεγαλο ενδιαφερον δυο τινα συμβαινουν!! η??? σε δουλευανε που για μενα ειναι το μονο σιγουρο η εσενα το τομαρις τα ηθελε και τα δυο!!! πες τους να πανε να μαμηθουν ολοκληροι οι αρχιψευταραδες!!!!!!
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Συνεργασια
@Armenistis
Επειδή το GEM είναι ένα face reader, δηλαδή επί της ουσίας ένα μαγνητόμετρο, δεν υπάρχει θέμα υγρασίας, απλώς ΔΕΝ μπορεί να δεί κάτι που είναι έξω από τη φύση του.
Όσο για το gpr, μάλλον θα πρόκειται για αυτά τα βουλγάρικα κιτ.
Έχεις δρόμο ακόμη. -
Συνεργασια
Ο/Η @Chris1 είπε στο Συνεργασια:
@Armenistis
Επειδή το GEM είναι ένα face reader, δηλαδή επί της ουσίας ένα μαγνητόμετρο, δεν υπάρχει θέμα υγρασίας, απλώς ΔΕΝ μπορεί να δεί κάτι που είναι έξω από τη φύση του.
Όσο για το gpr, μάλλον θα πρόκειται για αυτά τα βουλγάρικα κιτ.
Έχεις δρόμο ακόμη.Φιλε @Chris1 το GEM ειναι ενα ηλεκρομαγνητικο και οχι μαγνητομετρο
-
Συνεργασια
Η ακριβής ονομασία είναι Γεωαγωγιµόµετρο
Για μένα είναι ένα μηχάνημα περισσότερο φουτουριστικό γιατί μετρά φαινομενική αγωγιμότητα λόγο του ότι το έδαφος σχεδόν ποτέ δεν είναι ομογενές, τα στρώματα δεν είναι συνεχή οπότε υπάρχουν μεταπτώσεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9106 -
Συνεργασια
@Chris1 Για αυτό έγραψα φουτουριστικό δηλαδή καθ υποψίαν!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Συνεργασια
Ο/Η @Armenistis είπε στο Συνεργασια:
Χωρις πολλα πολλα λογια. Αναζητω καποιον με καποιο μηχανημα για εντοπισμο ενος κιβωτιου στην περιοχη Ν Πελλας.Γνωριζω ακριβως τις συντεταγμενες της τοποθεσιας (κυριολεκτω στο ακριβως) απλως θελω επιβεβαιωση οτι παραμενει εκει.Δεν γνωριζω το ακριβες βαθος.Για να μην μπουμε στην διαδικασια (πες μας την ιστορια) επισημαινω οτι δεν ειμαι απειρος και οτι η ιστορια ειναι καρατσεκαρισμενη. Αν καποιος φιλος νομιζει οτι μπορει να εντοπισει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα
Ευχαριστω
Καλημέρα φίλε,χρόνια πολλά και καλή χρονιά να'χεις ,εύχομαι επιτυχίες.Μία παράκληση εάν είναι εύκολο ,μιας και απο τι καταλαβαίνω θα σκαψεις το μέρος,βάλε μια φωτο,πριν και μετά το σκάψιμο αν θες,εσύ θα ξέρεις τι έχει εγώ θα ήθελα να το δω ρβδ,για μένα είναι βοήθεια.Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
Συνεργασια
@Armenistis ολα καλα αλλα εδω στην περιοχη εχει να βρεξει αρκετες μερες...απο που η υπερβολικη υγρασια??
-
Συνεργασια
@macgyver Φιλε μου καλη η καχυποψια αλλα εχει και οριο. Ξερω αν εχει βρεξει η οχι στην περιοχη οπως ξερω και το μερος καλλιτερα. το οτι μαζευει εκει υγρασια ειναι δεδομενο οποτε δεν εχω κατι να προσαψω στα παιδια. Και εγω ειμαι καχυποπτος αλλα οχι παντα.καλη χρονια να εχεις.