Χωρις πολλα πολλα λογια. Αναζητω καποιον με καποιο μηχανημα για εντοπισμο ενος κιβωτιου στην περιοχη Ν Πελλας.Γνωριζω ακριβως τις συντεταγμενες της τοποθεσιας (κυριολεκτω στο ακριβως) απλως θελω επιβεβαιωση οτι παραμενει εκει.Δεν γνωριζω το ακριβες βαθος.Για να μην μπουμε στην διαδικασια (πες μας την ιστορια) επισημαινω οτι δεν ειμαι απειρος και οτι η ιστορια ειναι καρατσεκαρισμενη. Αν καποιος φιλος νομιζει οτι μπορει να εντοπισει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα
Ευχαριστω
-
Συνεργασια
-
Συνεργασια
Παρολο την εχεις σιγουρη τη δουλεια οπως λες για μενα εχει πολλα φλου και αρχιζω 1 τι δουλεια ειναι? 2.Τι μηχανημα θελεις?? Βλφ παλμικο αποστατικο βεργες αποστατικο, γεωρανταρ??? 3. Το ατομο που θα ερθει θα δειξει το στοχο και θα φυγει? 4. Θα σκαφτει εκεινη την ωρα υπο την καθοδηγηση του τοπικου? 5. Θα πληρωθει για το κοπο του το ατομο και πως? 6. Εχουμε ιδιοκτησια 7. Τι σχεση εχεις με τον ιδιοκτητη 8. Εσυ κανεις κουμαντο η εσυ εισαι μπροστα? 9. Ειναι σε κατοικημενη περιοχη? 10. Πεδιαδα? Πλαγια? Βραχοι.κλπ.
-
Συνεργασια
Ο/Η @Armenistis είπε στο Συνεργασια:
Χωρις πολλα πολλα λογια. Αναζητω καποιον με καποιο μηχανημα για εντοπισμο ενος κιβωτιου στην περιοχη Ν Πελλας.Γνωριζω ακριβως τις συντεταγμενες της τοποθεσιας (κυριολεκτω στο ακριβως) απλως θελω επιβεβαιωση οτι παραμενει εκει.Δεν γνωριζω το ακριβες βαθος.Για να μην μπουμε στην διαδικασια (πες μας την ιστορια) επισημαινω οτι δεν ειμαι απειρος και οτι η ιστορια ειναι καρατσεκαρισμενη. Αν καποιος φιλος νομιζει οτι μπορει να εντοπισει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα
ΕυχαριστωΦιλε αφου εισαι σιγουρος γιατι δεν αγοραζεις εναν ανιχνευτη και να το βρεις μονος σου??
-
Συνεργασια
Αν αυτο θεωρειται απαντηση δεν εχω να πω κατι.
Φιλε το ιδιο θα μπορουσαμε να πουμε και εμεις για την Συνεργασια που ζητας, οκ πιστευω την ιστορια σου, πως ομως ο αλλος θα ερθει να σε βοηθησει??
-
Συνεργασια
το πως θα ερθει ειναι απλο. πρωτα απ ολα πρεπει να βασιζεται ο ιδιος στις δυνατοτητες του μηχανηματος του.και στο ποσο καλα ξερει να το λειτουργει. Δευτερον αναφερει τι μηχανημα εχει και απο εκει και μετα τα πραγματα ειναι πολυ απλα. βρισκομαστε τα συζηταμε.τοσο απλα. Φυσικα και δεν θα ριξω ευθυνες σε καποιον αν δεν τα καταφερει.Εξαλλου μπορει και τυχαια να εχει φυγει απο εκει αλλα επειδη η ιστορια και οι οδηγιες ειναι απο πρωτο χερι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι ακομη εκει.
-
Συνεργασια
το πως θα ερθει ειναι απλο. πρωτα απ ολα πρεπει να βασιζεται ο ιδιος στις δυνατοτητες του μηχανηματος του.και στο ποσο καλα ξερει να το λειτουργει. Δευτερον αναφερει τι μηχανημα εχει και απο εκει και μετα τα πραγματα ειναι πολυ απλα. βρισκομαστε τα συζηταμε.τοσο απλα. Φυσικα και δεν θα ριξω ευθυνες σε καποιον αν δεν τα καταφερει.Εξαλλου μπορει και τυχαια να εχει φυγει απο εκει αλλα επειδη η ιστορια και οι οδηγιες ειναι απο πρωτο χερι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι ακομη εκει.
Τα τελευταια 5 χρονια που εισαι μελος εδω στα psaxtiria και πρωτη φορα γραφεις... θα εχεις διαβασει διαφορα για δυνατοτητες μηχανηματων και πιθανον εχεις σχηματισει μια ιδεα ποιο ειναι καλο, οπότε κατι θα ξερεις και εσυ!
Καλη επιτυχια
-
Συνεργασια
Ο/Η @VAN είπε στο Συνεργασια:
αν για σενα φιλε ειναι φλου η δουλεια απλα δεν ασχολεισαι και την προσπερνας.
αλλα επειδη ρωτησες θα ηταν αγενεια απο μερια μου να μην απαντησω.και απαντω οπως τα αριθμησες- Δεν θα αναπτυξω δημοσια τι δουλεια ειναι 2) θελω ενα μηχανημα που να το βαλω απο πανω και να μου πει αν υπαρχει αυτο που αναζητω. Δεν με ενδιαφερει το ειδος απλα να κανει δουλεια.3) το ατομο που θα ερθει ειναι δικαιωματου να κανει οτι θελει.4 ) το σκαψιμο την ιδια ωρα ειναι αυτονοητο. 5) Αν ειναι να πληρωθει τοτε δεν θα εχει μεριδιο . Εργατη δεν ψαχνω.7 ειναι δημοσιος χωρος8 χαζη η ερωτηση . κανεις δεν κανει κουμαντο. ολοι ειμαστε μαζι9) ειναι ερημικη περιοχη 10) ειναι πλαγια καθαρη . Ελπιζω να σε καλυψα
-
Συνεργασια
Ο/Η @Λεων είπε στο Συνεργασια:
Τα τελευταια 5 χρονια που εισαι μελος εδω στα psaxtiria και πρωτη φορα γραφεις... θα εχεις διαβασει διαφορα για δυνατοτητες μηχανηματων και πιθανον εχεις σχηματισει μια ιδεα ποιο ειναι καλο, οπότε κατι θα ξερεις και εσυ!
Καλη επιτυχια
Νασαι καλα και σε ευχαριστω. οπως ειπες ειμαι 5 χρονια και δεν εγραψα κατι γιατι δεν ειχα να γραψω. τωρα που εχω το εθεσα. -
Συνεργασια
@Armenistis Ένα δε μπορώ να καταλάβω. Θες τσεκσρισμα να δεις ότι είναι εκεί για να μείνουν εκεί? Έτσι όπως το αναφέρεις κάτι αιωρείται στον αέρα. Εφόσον γνωριζεις είναι τσεκαρισμενο, με συντεταγμένες κτλ τι το θες το μηχάνημα. Εφόσον είσαι σίγουρος, μπορείς να επενδύσεις αγοράζοντας ένα μηχάνημα της αρεσκείας σου και καλοφαγωτα. Προς τι η συνεργασία λοιπόν που ζητάς?
-
Συνεργασια
Aν φιλε μου προσεχες την συζητηση δεν θα τα εγραφες, Σε καποιο ποστ αναφερω σε παρομοια ερωτηση οτι το βγαλσιμο επι τοπου ειναι αυτονοητο. Αυτονοητο πιστευω οτι σημαινει οτι βγαινουν εκεινη την ωρα. Στο δευτερο σου ερωτημα απαντω οτι ειμαι σιγουρος οτι μπηκανε εκει δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι παραμενουν και επειδη δεν προκειται να αρχισω να παιρνω τα βουνα και να ψαχνω ειναι αμαρτια να διαθεσω τοσα χρηματα για κατι που θα μου ειναι αχρειαστο μετα. Επισης δεν ειμαι μονοφαγας . Μια και πολλα παιδια εχουν διαθεση αρκετα χρηματα για μηχανηματα και τρεχουν απο εδω και απο εκει ( συνηθως) ασκοπα ) θεωρησα οτι ισως θα τους ενδιεφερε αν οχι υγεια και καλη καρδια. Σιγουρα θα βρω κατι και εγω.
-
Συνεργασια
Φυσικα καποιος απο μακρυα δεν θα παει λογω αμφιβολιων. Εχω φαει κατι 600 χιλιομετρα με καρατσεκαρισμενο και γυρισαμε με την τυροπιτα στο χερι.
Αλλα εδω δεν χρειαζεται τιποτα. Ν. Πελλας
Το λας βεγκας των ανιχνευτων. Προφανως ο φιλος θα βρει καποιον εκει κοντα. Το μονο που με παραξενευει ο φιλος 5 χρονια εδω χωρις μηχανημα τι κανει και αν ειναι καρατσεκαρισμενο δεν πειραζει να δωσεις ενα ποσο για μηχανημα, αφου θα τα παρεις χοντρα. -
Συνεργασια
Αν και εγραψα παραπανω οτι το θεμα εχει κλεισει γιατι ηδη προσφερθηκαν αρκετα παιδια να βοηθησουν θα σου απαντησω. Ειναι κακο να διαβαζεις θεματα σε μια ομορφη σελιδα? Δηλαδη ολα τα μελη του φορουμ εχουν μηχανηματα? Ολοι παιρνουν τα βουνα και τα λαγκαδια? Δεν νομιζω. Οσο γιατι δεν παιρνω ενα μηχανημα το εξηγησα και παραπανω. Δεν το χρειαζομαι για μετεπειτα πρωτον και δευτερο ενα μηχανημα θελει γνωσεις και υπομονη για να το μαθεις πως λειτουργει. Ο καθενας εχει την φιλοσοφια του.Καλες γιορτες να εχεις.
-
Συνεργασια
@Volcan ολα τα ειδα και δεν θεωρησα τιποτα κακο. απλα τα καλα που εγραψες για μενα δεν χρειαζεται να τα σχολιασω. τα καλα ειναι καλα αλλα και αυτο που εγραψες δεν ειναι ενα κακο σχολιο. απλα σου απαντησα