@Τσολιας πολλά τα ενδεχόμενα.οποίος θέλει μπορεί να τα αγοράσει με κάτι λίγα γιουρια που τα πουλάει ο τύπος και να κάνει αναζήτηση αλλά κατα την ταπεινή μου γνώμη και πήρα λίγες σκόρπιες δουλειές έμειναν από μπλιατσικα ή σε κανένα σπιτάκι παλιό ξεχασμένα
-
Χαρτες θησαυρων τωρα και στο ιντερνετ
@ripper προφανως δημητρη.
απλα επειδη εχουμε πηξει σε..δουλειες εκατομυριων, πουντες αραγε,
ας παιζαμε και λιγο με καμια βγαλμενη..
να περνα η ωρα.. -
@Τσολιας γιατι ειδες πολλες δουλειες εκατομυριων να μπαινουν εδω?
-
@Τσολιας πηξαμε σε ενα καραπιπερη,εναν βοεβοδα, τον μυλο του καρα αλη και 1 τσιμιρικα
-
@ripper ετσι ετσι..και τα χρονια περασαν, και μας κλεν οι γαριδες..χα χα
-
@Τσολιας το χρονια περασαν αλλα τα κουσουρια εμειναν..οι λυτες κοροιδευουν τους ραβδοσκοπους,οι ραβδοσκοποι κοροιδευον τους λυτες,αυτοι με τα αποστατικα κοροιδευουν τους 2 παραπανω,αυτοι με τα γεωφυσικα εχουν μετρημενες 1500 δουλειες που τελικα τους βγαινουν πετρωματα αντι για κιβωτια,αυτοι που δουλευουν με τα τοπικα τσιμπαν κανα νομισματακι και κοροιδευουν ολους τους υπολοιπους,και στην τελικη κερδισμενο σε αυτην την ιστορια ειναι μονο το εμποριο!!!
-
@agrinio εμενα μου αρεσε το οντως που εγραψες, δηλαδη οτι συμφωνεις. ας παμε τωρα στα δισκακια. ο καθενας με οτι εχει την παλευει εως να ερθει η ωρα
που θα εχει στα χερια του ακριβως το μηχανημα που θα χρειαζεται για τον εκει χωρο και το βαθος. η τεχνολογια προχωραει ομως και βγαινουν συνεχως και νεα μηχανηματα αλλα και πηνια. ειμαι οπαδων των πηνιων και οχι των μηχανηματων. πριν περιπου δεκα χρονια δεν υπηρχε πηνιο στην αγορα για vlf με διαμετρο πανω απο εικοσι εκατοστα. τωρα κυκλοφορουνε πηνια με επιφανεια τουλαχιστον τεσσερεις φορες μεγαλυτερη απο εκεινα. οπως και να το κανουμε ειναι ενα οπλο για να δοκιμασεις να πιασεις τον υπογειο χαρτη. υπομονη χρημα και δουλεια θελει| last edited by VAN Φήμη: 467 | Δημοσιεύσεις: 4457 -
@Τσολιας ασε που υπαρχει και η αλλα κατηγορια..
βγηκα στο βουνο λεει ο αλλος, σε σιγουρη πληροφορια..
δεν επιασε το μηχανημα? ειναι αχρηστο..
λες και καλα, πρεπει να υπαρχουν..χα χα -
@Τσολιας δυσκολα βρισκεις αποστασεως να δουλευει σωστα..γιατι σκουριες και χαλκους πιανουν αρκετα!!
-
@ripper μηχανημα αποστασεως, που θα βγαλει μεταλικο κιβωτιο θαμενο, εχει μελλον και για το καλο..
η λυσσα του χρυσου, δεν αφηνει πολλους να δουν ποιο απλα την ολη κατασταση.. -
@ripper αν συμφωνουσες θα στεναχωριομουν..χε χε
φορουμ ειναι, γνωμες λεμε.. -
@Τσολιας αποφορτιστης εδαφους..μεγαλυτερο αστειο δεν εχω ξανακουσει..
το μαγνητικο πεδιο της γης που οδειγει πουλια χιλιομετρα, θα το..αποφορτισει μια συσκευη..
ειμαστε απιθανοι οι ανθρωποι.. -
@Τσολιας φιλε μου καλε...απο αποθηκες στο βουνο με πολεμικο υλικο υπαρχουν ενα σωρο...το θεμα ειναι να ανοιξεις την σωστη!!αν πιανει σκουρια το αποστασεως,,,,θα πεδευεσαι τσαμπα!
-
@ripper εχω εκφρασει αποψεις περι ραβδοσκοπιας..
οπως και τα μεγαλυτερα πανεπιστημια της ρωσιας..
το φαινομενο υπαρτο, αλλα με επιπεδα..
προσωπικα γνωμη μου οτι θα πρεπει να συνοδευεται η χρηση της με ενα καλο τοπικο.. -
@Τσολιας μα για αποστασεως δν μιλαγαμε τωρα?μν μπερδευουμε και την ραβδοσκοπια ,αλλο κομματι στην ερευνα αυτη...
-
@ripper ο.κ το γενικευσα..
και τα αποστασεως πεδια προσπαθουν να δουν..
οπως και οι ραβδοσκοποι..
ο καθεις στον τομεα του..