Βρηκα αυτο στο ιντερνετ
https://www.car.gr/parts/view/9573632/
Γνησιο χαρτη να πω την αληθεια δεν εχω δει ουτε γνωριζω πολλα πραγματα, αλλα βλεπω εδω μεσα που προσπαθειτε χρονια ολοκληρα να λυσετε ενα χαρτη,
Και εχει ο αλλος, 12μ απο την μια 7μ απο την αλλη, και ακριβως πως εχει τοποθετημενα τα κυβωτια το ενα διπλα στο αλλο.
Και εγω που δεν ξερω, καταλαβαινω οτι ειναι ψευτικος.
-
Χαρτες θησαυρων τωρα και στο ιντερνετ
-
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Χαρτες θησαυρων τωρα και στο ιντερνετ:
απ οτι διαβασα ειναι απο λαμια
θα κανω ενα φωνι μηπως και τσιμπησει να γελασουμετσιμπησε το μελανουρι χιχι
δευτερα θα εχετε νεα μου μετα το ραντεβου -
@spyrakos7 μην γελας, μεχρι πριν καιρο και εγω ετσι νομιζα, (αφου ελεγα να παω βραδυ μηπως εχουν βαλει φωτεινη ταμπελα), οταν δεν ειχα δουλεια εβρισκα ενα σημαδι και μετα βουρ μια βδομαδα δεξια, αριστερα, πανω, κατω να ψαχνω, χωρις να ξερω που. αποτελεσμα? σημαδια φουλ, λυση καμια.
-
@thannos81 Φίλτατε χωρίς ΚΑΛΟ ανιχνευτή μετάλλων, άδικα θα ψάχνεις!
Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο με τελάρο θα βγάλεις άκρη!Και γιατί δεν ανεβάζεις τα σημάδια μήπως μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει;
-
@spyrakos7 το λες για αστειο αλα μαθε καθε μεγαλη δουλεια εχει και την ταμπελατης μα πως θα βγαλης ακρη..... αφου για μας ειναι κιναζικα?
-
@agrinio τότε σε αυτή την περίπτωση είτε θα πρέπει να μάθουμε Κινέζικα ή να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για αυτές τις ταμπέλες αλλά δεν θα ξέρουμε τι γράφουν αν δεν μάθουμε κινέζικα.
Και δυστυχώς τα συγκεκριμένα κινέζικα μαθαίνονται δύσκολα και μόνο γράφοντας ώρες στο βουνό.
-
Ο/Η @agrinio είπε στο Χαρτες θησαυρων τωρα και στο ιντερνετ:
... καθε μεγαλη δουλεια εχει και την ταμπελατης μα πως θα βγαλης ακρη..... αφου για μας ειναι κιναζικα? .....
Εχεις δίκιο ... βουνό.
Η μόνη διαφορά ειναι οτι ελάχιστοι μονο βλέπουν τη ταμπέλα, για τα μικρότερα ..... άστο χεχεχεΗ λύση θέλει ... "Γαλλικά" κ εσυ πας με τα παπαγαλικά ... !
ΤΑΔΕ ΕΦΗ GUARDΤο να εισαι φτωχός, ΛΥΝΕΤΑΙ, δεν ειναι προβλημα.
Το να εισαι φτωχος στο μυαλό, ειναι προβλημα κ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ με ... τίποτα
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ..... Αριστοτέλης Ωνάσης -
@takisvergas μουφες στο οτι δεν υπηρχαν ποτε, η μουφες επειδη λειπουν?..
-
@Τσολιας υπάρχουν χάρτες αλλά πολλά αντίγραφα αφού έχουν παρθει
-
@takisvergas εχεις καμια ονομασια περιοχης, που να αναφερει αποκρυψη?
διοτι ετσι θα φανει σε μελετη απο φωτο goofle, αν υπαρχει αληθοφανεια, η οχι..
προταση κανω.. -
@Τσολιας έχω κάποιες δουλειές που δουλεύω όπως όλοι μάς τώρα για τό σχολείο αυτό δεν καταλαβαίνω τη θέλεις να πεις. Εγώ στην αγγελία που έβαλε κάποιος κάτι χάρτες απάντησα δικαίωμα να έχει στην κατοχή του ότι θέλει και να τό πουλάει όσο θέλει.εγώ την γνώμη μου την είπα περι χαρτών γιατί αν έβρισκα κάποιον χαρτί εγώ δεν θα τον πουλούσα θα έβγαζα την δουλίτσα και μην τον είδατε μετά.τώρα τα άλλα περισσεύουν και ξεφεύγουν από τό θέμα που άνοιξε ο φίλος μου
-
@takisvergas συμφωνω μαζι σου λεβεντη μου.ειπα απλα, αν νομιζει κανεις οτι εχει καποια υποθεση που την νομιζει ψευτικη, να την ελενχαμε, ωστε να φαινοταν οι αληθοφανει η οχι..
-
@VAN οντος ετσι ειναι οπου υπαρχη δουλια υπαρχη και ο χαρτης θαμενος απο 50 εως και 70 εκατοστα και εναι πληρες αναλυτικος......η δουλιες αυτες σε βαθος ειναι απο 2.5 και ανω για το λογο αυτο δεν κανουν τα δισκακια οσο για αυτους τους χαρτες αυτα ειναι αστεια αλα ας μπενουν θεματα ναχουμε να περναμε την ωρα μας....
-
@takisvergas το βιβλιο που παρουσιαστηκε π.χ, ας πουμε οτι εχει υποθεσεις παρμενες..
θαναι παρμενες, η μηπως αυτοι που εψαξαν ηταν ισως αχρηστοι και αφησαν καμια..