Επανέρχομαι στο θέμα της διαφημίσεις και των σχολίων του Πολατίδη για το mineoro fg 90 στο οποίο είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος.
Κάποτε ενδιαφερθήκαμε μια παρέα να το αποκτήσουμε , και θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δήλωσε ο αντιπρόσωπος .......μη δεν δουλεύει ....... κάποιοι από την παρέα σκέφτηκαν ότι δεν θέλει να το πλασάρει για να κάνει πάρτι μόνος του ....... στην συνέχεια ανέβασα σε αυτό το forum ένα νήμα όπου ζητούσα από όποιον είναι κάτοχος αν θέλει να έρθει για δοκιμή πληρώνοντας βέβαια μεταφορικά έξοδα , ταβέρνα , ημερήσια αποζημίωση http://www.psaxtiria.net/topic/11600/mineoro-fg-90
και αφού τελικά δεν βρέθηκε κάποιος πρόθυμος κάτοχος της συγκεκρημένης συσκευής , αποφασίσαμε 6 άτομα η παρέα να το νοικιάσουμε από τον αντιπρόσωπο , ο οποίος πριν να μας το δώσει αντί του ποσού των 300,00 e επανέλαβε τα ίδια όσο αφορά της επιδόσεις του mineoro.
Δεν του κάνω πλάτες αν και συντοπίτης του , δεν έχω κάνει καμία αγορά από αυτόν , αλλά το δίκιο να λέγεται , με ενημέρωσε τόσο που ακουγόταν απίστευτο για κάτι που ο ίδιος πουλάει , από εκεί και πέρα όμως ότι θέλει ο πελάτης !
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
-
@Σταύρος καστρο οριας λακωνια.
το συγκεκριμενο μηχανημα εντοπισε χαλκωματα κατω απο πετρες..
εκτοτε, παρεμεινε μουγκο σε σημεια που δεν επρεπε..
αποψη μου, πολυ μεγαλο ρολο οι μεγαλες θερμοκρασιες, καθως και η παλαιοτητα..
επαναλαμβανω..στην πατριδα του, ειναι πολυ λειτουργικο.. -
@Τσολιας σημειο εντοπισμου, η μαυροσπηλια, η κορακοτρυπα..
-
γιατι δεν ανιγουμε νεα θεματα για το αν τα αποστατικα δουλεβουν ?
τορα καποιοι οτι και να λενε για μενα αποστατικα υπαρχουν και καποια απο αυτα δουλεβουν οχι ομοσ το συνολο τους και οχι πανταΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@Τσολιας αν και περνα και κατι αλλο απο το μυαλο μου..ας το προσπερασουμε ομως..αλλωστε πολλα υποθηκαν ηδη..
-
το θεμα καθαρησε. τις προσωπικες σας κοντρες στο αλλο νημα που δημιουργηθηκε. οποιος εχει να πει κατι σχετικο με το mineoro να το πει τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω
| last edited by goldmaniac Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17160 -
Ο/Η @goldmaniac είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
το θεμα καθαρησε. τις προσωπικες σας κοντρες στο αλλο νημα που δημιουργηθηκε. οποιος εχει να πει κατι σχετικο με το mineoro να το πει τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω
Οτι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε.
Δεν εχω διαθεση για ξεκατινιασμα, εχω καλυτερα πραγματα να κανω.
Ηταν μια ευκαιρια να καταλαβω πολλα.
Θα συμφωνησω με τον Σταυρο.
Περιμενω μια απαντηση απο τον Πολατιδη και οχι απο τους συνηγορους (γεμισαμε...) -
Για όσους δεν πιστεύουν ο κ. Alonson και η κ. Patricia βρέθηκαν στην Ελλάδα το 2011 για μια έρευνα στην χώρα μας. Λίγες φωτογραφίες από την επίσκεψη αυτή και κάποια μικρά ευρήματα της έρευνας...
~~Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας ~~ ------------------------ ~~ Π.Άγιος Αθανάσιος , Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλαν| last edited by Polatidis Group Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 63 -
Γράφετε και λέτε διάφορα για ένα μηχάνημα που πολλοί από εσάς δεν έχετε τεχνολογία, τεχνογνωσία και γνώση και ποτέ δεν είχατε ένα Mineoro. Ο κ. Alonson είναι ιδιοκτήτης της Mineoro, μία γνωστή εταιρία στην παγκόσμια αγορά, όσους στους ανιχνευτές, τόσο και στους ανιχνευτές ασφαλείας.
Το FG90 είναι το πρώτο μηχάνημα που λειτουργεί με ιοντικό ανιχνευτή και είναι το μοναδικό που δε βρίσκει άλλα μέταλλα μόνο χρυσό. Είναι εφευρέτης στην παγκόσμια αγορά αναγνωρισμένος από όλο τον κόσμο, ο οποίος ασχολήθηκε από τους πρώτους με τους ιοντικούς ανιχνευτές. Η τιμή του FG90 δε πέφτει ποτέ και κάποιοι πονηροί, που γράφουν μέσα και κατηγορούν, αυτοί είναι υδραυλικοί και φτιάχνουν με τις σωλήνες που έχουν καλοριφέρ αντί για μηχάνημα. Και γιʾαυτό τα πουλάνε από 100€-800€. Αν είναι τόσο καλοί ας πάνε να πιάσουν δουλειά στη NASA και ας μη φτιάχνουν με τις σωλήνες καλοριφέρ και να πάνε να πιάσουν δουλειά σε καμιά οικοδομή. Τα μηχανήματα τους έχουν καμιά ταυτότητα, πώς ονομάζονται; Αυτοί που κριτικάρουν, ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει αλλά δεν έχουν δουλειά και γράφουν. Να ξέρουν όταν απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν τους ενοχλούν και να έχουν λίγο σεβασμό στον κ. Alonson γιατί έχει και μία άλφα ηλικία, μακάρι να ήταν νέος να μας πρόσφερε περισσότερες γνώσεις. Είναι 84 ετών για όσους δεν τον ξέρουν. Ο Πολατίδης δεν πήρε κανέναν από το αυτί για να αγοράσει το FG90 απλώς σέβεται όλα τα ψαχτήρια και τους λέει ότι τα αποστατικά έχουν κάποια ένδειξη. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειριστή και συγγνώμη αν σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφω, αλλά είναι η αλήθεια. Δε πρέπει να έχουμε τόσο δηλητήριο στη ψυχή μας. -
@Polatidis-Group κ. πολατιδη, με ολο το σεβασμο, μια και μονο μικρη διορθωση στα λεγομενα σας..
στην σημειωση σας, οτι η χρηση ειναι θεμα χειριστη, δεν υπαρχει βαση..
το μηχανημα ειναι ηλεκτρονικο, και οχι ραβδοσκοπικο..
η δουλευει, η δε δουλευει..
επαναλαμβανω ομως, οτι στην πατριδα του ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ.
μια οντως πολυ καλη τεχνολογια προ ετων, και με μια οντως πολυ καλη και σοβαρη εταιρια απο πισω του.. -
Θα κάνω μια σήμανση μόνο στα λεγόμενα της εταιρίας Πολατίδης
γράφεις: post 286038Ο/Η @Polatidis-Group είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Για όσους δεν πιστεύουν ο κ. Alonson και η κ. Patricia βρέθηκαν στην Ελλάδα το 2011 για μια έρευνα στην χώρα μας. Λίγες φωτογραφίες από την επίσκεψη αυτή και κάποια μικρά ευρήματα της έρευνας...
και πιο πριν στο post/285533 γράφεις:
Ο/Η @Polatidis-Group είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Εγώ σαν Πολατίδης σας προτείνω να μην αγοράζετε ανιχνευτές αποστάσεως. διότι δε μας απέδειξε κανένας ότι μπορεί να βρει κάποιο θησαυρότελικά φαίνεται ότι μάλλον δεν έπεισαν ούτε εσάς
τι καλησπέρα μου Τάκης
υδραυλικός και ιδιοκτήτης και 2 μινεόροΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.| last edited by Apogonos Φήμη: 125 | Δημοσιεύσεις: 7102 -
Ο/Η @Apogonos είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Θα κάνω μια σήμανση μόνο στα λεγόμενα της εταιρίας Πολατίδης
γράφεις: post 286038Ο/Η @Polatidis-Group είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
και πιο πριν στο post/285533 γράφεις:
Ο/Η @Polatidis-Group είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Εγώ σαν Πολατίδης σας προτείνω να μην αγοράζετε ανιχνευτές αποστάσεως. διότι δε μας απέδειξε κανένας ότι μπορεί να βρει κάποιο θησαυρότελικά φαίνεται ότι μάλλον δεν έπεισαν ούτε εσάς
τι καλησπέρα μου Τάκης
υδραυλικός και ιδιοκτήτης και 2 μινεόροε τωρα γιατι γινεσαι και εσυ κακος τακη μου
Let The Games Begin"
-
Ο/Η @Polatidis-Group
αυτοί είναι υδραυλικοί και φτιάχνουν με τις σωλήνες που έχουν καλοριφέρ αντί για μηχάνημα. Και γιʾαυτό τα πουλάνε από 100€-800€.
συγνωμη που θα σε στεναχωρισω mister polatidis αλλα εγω που εβγαλα δουλεια την εβγαλα με καποια μπαχαντελα σαν και αυτες που αναφερεις με παλιοσωληνες για καλοριφερ ( εκει οπου καποια κρυπτον ,τερα κτλ κτλ ...δεν εκανα γκουκ )
Let The Games Begin"
| last edited by καπεταν αγρυπνος Φήμη: 44 | Δημοσιεύσεις: 2196 -
αν δεν κανω λαθος ηο καυγας ξεκινησε με την ειρωνικη αμφισβητηση του geo οτι δεν υπαρχει ιοντικος ανιχνευτης
Δεν ξερω εαν πρεπει να γελασω η να κλαψω με αυτα που διαβαζω. Δεν θα σταθω στις αποστασεις ανιχνευσης αλλα στην αιτιολογηση. Απο ποτε τα ιοντα χρυσου (αν καποτε καταφερει κανενα να απελευθερωθει) καταφερνουν να κυκλοφορησουν μεσα στο χωμα και να βολταρουν στην επιφανεια ?? Και αντε πες οτι εχουμε να κανουμε με αλανιαρικα ιοντα που ξεφευγουν απο τον χρυσο, το χωμα και βγαινουν στον αερα. Στο αισθητηριο μπροστα πως καταφερνουν να εισελθουν αφου ειναι ερμητικα κλειστο???
Μαλλον η Μινεορο και ο συμπαθεστατος σε μενα Αλονσο πρεπει να βρουν αλλο αιτιολογικο για τη λειτουργια αυτου του μηχανηματος.και συνεχιστηκε οταν ο κυριος πολατιδης εξεφρασε την αποψη του για τις επιδοσεις του μηχανηματος
Xaxaxa... καλα προσπαθεις να μας δουλεψεις τωρα.
Δηλαδη το λεμε μεν αλλα εαν βρεθει το θυμα του τα αρπαζουμε κιολας με καθαρη συνειδηση???
Και βεβαια γιατι δεν βγηκε πρωτα να πει την αποψη του και μετα να βαλει και τα γραφομενα της εταιρειας??? Μα ειναι απλο, εριξε πρωτα τη διαφιμησαρα και μιας και δεν περασε το γυρισε για να εχει "υσηχη την συνειδηση του".
Πως λεει η παροιμια "αλλαξε ο Μανωλιος.. ταραρα ... ταραρα..."
Μητσε για συνελθε, παραπατας.τελικα ποιος εχει δικιο???
υπαρχει η δεν υπαρχει μοριακος ανιχνευτης και σε ποιο σημειο υπερεβαλε ο κυριος πολατιδης για να παραπλανησει τον κοσμακη οπως ειπωθηκε??? -
ο ανιχνευτής που μιλάει η μινεόρο είναι ο ιοντικός Δημήτρη μου,
αν υπάρχει η όχι το ξέρουμε μόνο μερικοί και ειδικά όσοι είδαμε πιάσαμε και ακούσαμε τον γιαπωνέζικο αποστατικό.
τώρα επειδή σε αγαπάω και σε εκτιμάω, όσον αφορά τα αποστατικά σε συμβουλεύω ότι δεν είναι ένα παλμικάκι, οπότε θέλει πολλά χρόνια για να μάθεις οπότε άστο μην ασχολείσαι!!!!
είναι ψιλά γράμματα αυτά!!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
@dimitrisps
αποστατικά έχω, παλμικάκι θα φτιάξω !
στην τελική θα πάρω ένα έτοιμο
αποστατικάκι έτοιμο πίστεψέ με δεν υπάρχειΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.| last edited by Apogonos Φήμη: 125 | Δημοσιεύσεις: 7102 -
Ο/Η @Apogonos είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@dimitrisps
αποστατικά έχω, παλμικάκι θα φτιάξω !
στην τελική θα πάρω ένα έτοιμο
αποστατικάκι έτοιμο πίστεψέ με δεν υπάρχειτο ξερω τακη μου οτι ετοιμο αποστατικι δεν υπαρχει
κατι εχουμε δει και εμεις
εχουμε δει ομως και φτιαχτα πολλα απο ανθρωπους που ισχυριζονται οτι ειναι αυθεντιες αλλααααα!!!!
ευχομαι εσυ να τα εχεις πετυχει
οσο για το παλμικο εφοσων εχεις τις γνωσεις να φτιαχνεις αποστατικο για σενα θα ειναι παιχνιδακι και απ οτι ειδα οι πλακετες ειναι ετοιμες
καλη επιτυχια