επομενως το θεμα εληξε αισιος!
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
| last edited by goldmaniac Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17160 -
Διέγραψε το λοιπόν να τελειώνουμε με αυτό και αν θέλει ο αντιπρόσωπος ανεβάζει άλλο θέμα .
Μια πληγή λιγότερη αν και έπρεπε να γίνει ποιο μπροστά.Βλέπετε το δεντρό και χάνετε το δάσος άλλοι χοροπηδάνε με το μπάχαλο που γίνεται και βουρ στης πωλήσεις είναι.
Δεν χρειάζεται να υποδείξω μεγάλοι είμαστε πάρτε το χαμπάρι ποιοι είναι.
Άλλα τα μαζεύω γιατί αύριο, μεθαύριο αν τους χρειαστείς Χριστίνα να σε βοηθήσουν στην σελίδα να δω τι ροτα θα πάρουν.Και δεν μιλάω ούτε για τυρέμπορα ούτε για γκεο.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Χρυσος.......αποσταση.......βαθος........ποσοτητα........υλικα κατασκευης........εφαρμοσιμη τεχνολογια......ατμοσφαιρα.....χειριστης.......καμεια δεκαρια χρονια διαβασμα και αν καταλαβαμε κατι παντρεβουμε της παραπανω λεξεις σωστα και ετοιμο το αποστατικο........αποψη μου. Του εμποριου ειναι μονο για κερδοσκοπικους σκοπους οπως και το mineoro......και ολα αυτα που πουλιουντε στο εμποριο μηδαμηνες η δηνατοτητες τους. Οσο για τα εδαφη οταν το μηχαηνανημα δουλευη και ξερεις τη κανει σε οποιαδηποτε χωρα και να το βαλεις σε οποιοδηποτε εδαφος θα δουλεψει.Ξοδεψτε τα χρηματα σας για ενα καλο καθετο ποιο χρησημο θα ειναι.