Ποτε δεν παμε σε δουλειες με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε,νομος απαραβατος για εμενα…Σας το λεω για να το βαλετε καλα στο μυαλο σας συναδελφοι...Πριν χρονια ενα φιλαρακι εψαχνε μια δουλεια σε κατι βουνα και του λειπανε 2 σημαδια για την λυση...Ηρθε μια παρεα 5 ατομων απο την στερεα ελλαδα οπου εψαχνε το μερος και δεν ηξερε που ηταν,και τελικα συνεργαστηκε με τον μακακα τον φιλο μου,οπου ο μακακας πηγε μαζι τους χωρις να τους ξερει....οταν πηγανε στο βουνο ειχε βραδιασει και καθησανε σε μια μικρη καλυβα για το βραδυ.εκει που εψαχνε τα πραγματα του,να παρει κατι,ηταν και οι τσαντες τους διπλα στα δικα του..και τι βλεπει.....βλεπει 3 πιστολια στα πραγματα τους...μολις τα ειδε τοτε πονηρευτηκε ο μακακας και ειπε πως παει για την αναγκη του,και καπνος μεσα στην νυχτα.αν βγαζανε ποιος ξερει οτι δεν θα τον παραχωνανε και αυτον μαζι στην τρυπα...Σας το λεω για να εχετε το μυαλο σας με 1000 σε αυτα τα πραγματα.....
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
o διος ειναι γιωργη ηηηη??? κανα τσιρακι του
καλαματα!!!
ιδια πολη!!!!
και οι δυο απο εκει
στο ιδιο σαιτ
ο ενας αντρεας δημοπουλος με το crypton γνωστος απατεωνας κατα τα λεγομενα του συνχωρεμενου και με αποκαλυψεις δικες μου κατα το παρελθον
διαβασε τα λινκ που εχω ποσταρει
το διαφημημηζει ο φιλος μας ο elvis σε τρια τουλαχιστον νηματα
αποφευγει μεχρι στιγμης να απαντησει παρολο τις επανειλημενες ερωτησεις μου με τι μηχανακι θα ερθει για ερευνα την στιγμη που πληρωνεις εσυ!!!!
λεει ψεματα οτι δεν γνωριζει τον αντρεα δημοπουλο ενω στα λινκ που ανεβασα αναφερεται και απο τον αρχηγο οτι ειναι κολητοι
εσυ γιωργη μου μου εβαλες χερι και μου λες να ντρεπομαι γιατι???
απο την μια με αποκαλεις φιλο σου !που ειμαι!!!!!!!!!!! γιατι και στο σπιτι μου εχεις ερθει επανειλημενως και απο την αλλη μου λες να ντρεπομαι???
σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα και μου μιλας ετσι??
ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !! και αν νομιζεις οτι επρεπε να ντραπω τουλαχιστον θα με ειχες παρει τηλεφωνοΚαρταρχην Καλημερα.
Τα εκανες σαλατα.
Ο τυπος με το Crypton δεν ειναι ο Ανδρεας Δημοπουλος αλλα ο Ανδρεας Χρυσοσπαθης τον οποιο γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα και εχω πολυ Χειροτερη εντυπωση για αυτον απο οτι εχεις εσυ. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ο Ελβις επειδη τον γνωριζει ειναι σαν και αυτον. Ισως με τον καιρο να αλλαξει γνωμη και ο Ελβις.
Τωρα το οτι εχω ελθει σπιτι σου το θεωρω τιμη μου και δεν το κρυβω, μονο που ποτε δεν σου ειπα να ντρεπεσαι. Για τον εαυτο μου εγραψα το "Ειλικρινα ντρεπομαι". Μαλλον θα ειχες περασει απο καμια γιορτουλα πρωτα. Οσο για το τηλ δεν το θεωρησα σκοπιμο μιας και δεν περιμενα( ουτε περιμενω) να παρει καποιες διαστασεις αυτο το θεμα. -
@Geo:
Καρταρχην Καλημερα.
Τα εκανες σαλατα.
Ο τυπος με το Crypton δεν ειναι ο Ανδρεας Δημοπουλος αλλα ο Ανδρεας Χρυσοσπαθης τον οποιο γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα και εχω πολυ Χειροτερη εντυπωση για αυτον απο οτι εχεις εσυ. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ο Ελβις επειδη τον γνωριζει ειναι σαν και αυτον. Ισως με τον καιρο να αλλαξει γνωμη και ο Ελβις.
Τωρα το οτι εχω ελθει σπιτι σου το θεωρω τιμη μου και δεν το κρυβω, μονο που ποτε δεν σου ειπα να ντρεπεσαι. Για τον εαυτο μου εγραψα το "Ειλικρινα ντρεπομαι". Μαλλον θα ειχες περασει απο καμια γιορτουλα πρωτα. Οσο για το τηλ δεν το θεωρησα σκοπιμο μιας και δεν περιμενα( ουτε περιμενω) να παρει καποιες διαστασεις αυτο το θεμα.μαλλον εσυ τα εκανες σαλατα γιωργη
διπλα στο τζακι μου ειναι φωτογραφισμενο το crypton οταν το δοκιμαζαμε με τον αντρεα τον δημοπουλο και την φωτο αυτη την ειχε βγαλει στο φορουμ ο συνχωρεμενος που του την ειχα στειλει εγω
καλα τοσο ξεκουτιανες???
δεν θυμασαι με τον αντρικο τι μαχες ειχαν γινει εδω μεσα με το crypton???
θα ψαξω να την βρω και θα την αναρτησω -
μαλλον εσυ τα εκανες σαλατα γιωργη
διπλα στο τζακι μου ειναι φωτογραφισμενο το crypton οταν το δοκιμαζαμε με τον αντρεα τον δημοπουλο και την φωτο αυτη την ειχε βγαλει στο φορουμ ο συνχωρεμενος που του την ειχα στειλει εγω
καλα τοσο ξεκουτιανες???
δεν θυμασαι με τον αντρικο τι μαχες ειχαν γινει εδω μεσα με το crypton???
θα ψαξω να την βρω και θα την αναρτησωΚαλα πρωινος εισαι!!!!!
Χρυσοσπαθης λεγεται η Χριστιδης για παραλλαγη. Ειχα δυο χρονια τεχνικη συνεργασια μαζι του. -
καλημερα και στον μητσο και στον γιωργο.
κοιταξτε να το λυσουμε αυτο το θεμα.
και οποιος γνωριζη τον χρηστο ας απαντηση,αν εχει ενα ,η δυο ,τρια προσωπα.
ο χρηστος λαθος του που δεν απαντα σε αυτο και στο αλλο θεμα που αναρτηθηκε,πρωην,πρωην και λαμογιο.
τον χρηστο τον ειχα στειλη μερικες φωτο πριν κανα χρονο με απαντησε σε αυτες που μπορουσε,και λογο καπιου
προβληματος του (πρωσοπηκο του παντα )δεν τον ξαναενοχλησα,το σεβαστηκα.
και τον ρωτησα για κατι εκτος χομπι και προσφερθηκε να βοηθηση προς τιμη του.
και παντα σε πμ ,δεν μηλησα μαζη του.
τωρα στο θεμα με τα σημαδια εμενα με αφηνει ενα μεγαλο κενο δεν με καληψε.
εγω ειμαι σημαδας αν δεν μου πει καπιος τι και που δεν παει πουθενα.
οταν θα μου δωσει στιγμα να ανοιξη καπια αποθηκη τοτες θα αποδειχτη εν μερη οτι κατι ξερει.
οσο για τη ραβδοσκοπια φυσικη και μη δεν γνωριζο επι του θεματος,δεν το κατεχω.
τωρα οσο για τα εξοδα πρωσοπηκα λογου οτι εχω δωματια και φαγητα δεν μου στοιχηζη κατι παραπανω ,
μονο βενζινες.
για καποιον αλλον φυσικα ειναι πολλα.και τον ξαναρωτο μεσα στην σελιδα δεν εχουν ανεβη σοβαρα σημαδια ?
-
Αρχίζει από σήμερα η διάθεση σε κάθε ενδιαφερόμενο του αποστακτικού Crypton με κωδικο μοντελου OBMD-1.
…........................
.....................................
Για τις παραγγελίες σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στηνή να με πάρετε τηλέφωνο στο 6947-
Το γραφείο μας με έδρα την Αθήνα, σύντομα θα είναι στην διάθεση σας.
Να σημειώσω, ότι δεν απαντώ σε τηλέφωνο με απόκρυψη ή emails χωρίς στοιχεία του ενδιαφερόμενου.
Πάντα στην διάθεση σας
Χρυσοσπάθης ΑνδρέαςTο παραπανω κειμενο (μερος) το εβαλε o Παρης στα Longrangelocators σε μια διαμαχη που ειχα με το παραπανω ατομο.
Κοιτα στο τελος πως "υπογραφει". -
καλημερα χρηστο
προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας
εγω πηγαινα και τον επαιρνα απο αθηνα με το αυτοκινητο μου
εγω τον φιλοξενησα κατ επαναλειψη
εγω εκανα τις δοκιμες με το crypton μαζι με τον λοκρο
εγω τον επεστρεφα στο σπιτι του
εγω φωτογραφισα το μηχανακι διπλα στο τζακι μου και το εβγαλε ο συνχωρεμενος στο φορουμ
o pidetect με το crypton δεν ηταν αυτος???
ο αντρεας ο δημοπουλος δλδ???
χτυπατε ορε συναδελφοι ψηλα δεξια στην αναζητηση crypton και κατεβητε εκει που λεει τυρεμπορας να δουμε πιος τελικα ειναι γιατι στο τελος θα πιστεψω και εγω οτι κουβαλουσα περα δωθε λαθος ανθρωπο -
@007:
δημητρη ελπιζω να ξερεις οτι οταν κατηγορεις καπιον για κατι που δεν ειναι ,οτι δεν ειναι και το καλυτερο ?
και ερωτο παλη δεν υπαρχουν μελη απο την σελιδα να συναντηθηκαν με τον χρηστο ?που διαβασες γιωργο κατηγορια και ποια ειναι αυτη για να μαθω και εγω????
-
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=4814&highlight=crypton
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=4215&highlight=cryptonτα εβαλα εγω για να μην παιδευεστε. Το οτι δεν συμμετεχω δεν σημαινει και οτι δεν παρακολουθω το θεμα….
θα φερω παραδειγμα εναν ανθρωπο που ξερω οτι δεν θα με παρεξηγησει και θα μιλησω γενικα και οχι συγκεκριμενα προς καποιον.
ανοιγει ενα νεο θεμα ο σουλης και λεει οτι ξερει να ερμηνευει σημαδια και ζηταει συνεργασια. εγω τυχαινει να εχω σημαδια στα οποια δεν μπορω εδω και πολυ καιρο να βρω την λυση τους. Βρησκω αφορμη λοιπον αυτο το θεμα και στελνω πμ στον σουλη, τα βρησκουμε στο μηνυμα....
Ως νοημων ανθρωπος:- θα συναντηθω με τον σουλη καπου ουδετερα να τον γνωρησω να μιλησουμε γενικα
- θα συνεχησω να κραταω μια επαφη με τον σουλη μεχρι να καταλαβω με τι σοι ανθρωπο εχω να κανω, το ιδιο και απο την πλευρα του
- αφου τον εμπιστευτω με πραξεις και οχι λογια θα τον παω στο σημαδι για να βρουμε απο κοινου την λυση
Αν εγω εχω ενα χρονο τα σημαδια που ειναι το δυσκολο να περιμενω 2 μηνες παραπανω για να βρω την λυση?
αν δεν σκεφτω ετσι και του δωσω αμεσως τα σημαδια και το μερος εχασα την δουλεια…...αν υπηρχε...
πισω απο ενα nick μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε, εγω σας λεω οτι ειμαι η χριστινα ή κορη του παρη, αν δεν γνωριζατε τον πατερα μου προσωπικα ή δεν με ειχατε δει καποιοι απο εδω μεσα, θα ησασταν απολυτα σιγουροι οτι πισω απο το goldmaniac βρησκετε η χριστινα? οχι θα ειχατε αμφιβολιες....το να εισαι επιφυλακτικος δεν ειναι κακο, ισα ισα μονο καλο θα σου κανει
δεν προσβαλω κανεναν, δεν θιγω κανεναν, μιλαω σαν μελος και οχι σαν διαχειρηστης -
το να αναφερεις γιωργη καποια πραγματα επισημαινοντας καποιες συμπτωσεις και η κατ επαναλειψη αποφυγη απαντησεων σε ερωτησεις ( ποια ειναι αυτη η τεχνολογια που θα ερθεις εφοσων σε πληρωνω εστω τα εξοδα…..που σε πολλες περιπτωσεις δεν θα ειναι και λιγα) δεν σημαινει οτι κατηγορεις καποιον
διατιθεται να βοηθησει???
εκ των δηλωσεων του ζηταει χρηματα εστω για τα εξοδα???
εσυ θα πληρωνες αν δεν ηξερες αυτη την τεχνολογια που αναφερει???
περα απο αυτο ομως σκεψου και λιγο τις συμπτωσεις που εχω προαναφερει
ιδια πολη (καλαματα)
ψεματα οτι δεν γνωριζονται μεταξυ τους
3..4... ποσταρισματα προωθησης για το συγκεκριμενο μηχανακι απο τον ιδιον
εεεε αν ολα αυτα ειναι συμπτωσεις τοτε και εγω ειμαι ελεφαντας -
πιστευω οτι αρκετα ασχοληθηκατε και με τον Αντρεα (pidetect) και με τον Χρηστο (elvis) εχουν γραφτει απειρες σελιδες
για τον πρωτο κυριο ας κατσουν να διαβασουν τα νεα μελοι μικρα παιδια δεν ειναι.
Οσο για τον Χρηστο προσωπικα επειδη εχω μιλησει με τον ανθρωπο δεν μου εδειξε τετοια στοιχεια ποτε απεναντιας
ηταν συζητησιμος σε ολα τα επιπεδα.
Πιστευω οτι εχουν γραφτει απειρες σελιδες για ολα τα μηχανακια της αγορας και δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να κανει τον προστατη κανενος (Μητσο)
ας εχει το γνωθις ο καθενας να διαβασει και λιγο και να μαθει για το καθε μηχανημα.
Επισης υπαρχει ελευθερια λογου να κανει την ερωτηση που τον ενδιαφερει πχ για καποιο μηχανημα και να του δωθουν καποιες απαντησεις.
Αυτα απο εμενα αρχισε και γινεται γελοιο γραφικο και ανουσιο το φορουμ με τις συνεχομενες αντιπαραθεσεις.
Ετσι δεν σεβεστε την μνημη του ΠΑΡΗ και κατ επεκταση και την ιδια του την κορη που εχει ολη την καλη διαθεση να συνεχισει την λειτουργια της σελιδας.Καλη συνεχεια κυριοι.
-
το να αναφερεις γιωργη καποια πραγματα επισημαινοντας καποιες συμπτωσεις και η κατ επαναλειψη αποφυγη απαντησεων σε ερωτησεις ( ποια ειναι αυτη η τεχνολογια που θα ερθεις εφοσων σε πληρωνω εστω τα εξοδα…..που σε πολλες περιπτωσεις δεν θα ειναι και λιγα) δεν σημαινει οτι κατηγορεις καποιον
διατιθεται να βοηθησει???
εκ των δηλωσεων του ζηταει χρηματα εστω για τα εξοδα???
εσυ θα πληρωνες αν δεν ηξερες αυτη την τεχνολογια που αναφερει???
περα απο αυτο ομως σκεψου και λιγο τις συμπτωσεις που εχω προαναφερει
ιδια πολη (καλαματα)
ψεματα οτι δεν γνωριζονται μεταξυ τους
3..4... ποσταρισματα προωθησης για το συγκεκριμενο μηχανακι απο τον ιδιον
εεεε αν ολα αυτα ειναι συμπτωσεις τοτε και εγω ειμαι ελεφανταςδημητρη δεν αντιλεγω σε αυτα που λες.
και μενα μου εχει αφησει καπια πραγματα που δεν μπορω να συμπληρωσο το παζλ.
και αν δεις στα γραφομενα μου το εχω επησημανη,και πρωσπαθο να καταλαβω τι ?
και στο αλλο θεμα απο τους πρωτους που ζητησα εξειγησεις πιος ειναι ο χρηστος πρωην ?
και η σουπερ τεχνολογια με αφηνει αδιαφορο.
θα εβαζα τα εξοδα μονο για τα σημαδια εφωσον με ειχε πειση με το ανοιγμα καπιου λαγουμιου διαβιωσης κτλ.
να δωσει στειγμα και να το ανοιξω εγω,βεβαιως απο την οθονη δυσκολα,αλλα εχουμε και φιλους να δουν το εργο αν ειναι ετσι.
βιλλ ο δημητρης καλα κανει και φωναζει για της απατεωνιες,και στο θεμα που ανεφερε ο λουμινατι ,απογονος κτλ,
επρεπε να αναφερθη στην σελιδα ,το τι κυκλοφορει στην αγορα.
εδω την παταν αυτοι που ξερουν,τα πιτσιρικια που ξεκηναν τωρα τι θα παθουν ?και κανονησε για την συναντηση ,αλλιως θα μαλιοτραβηχτουμε.
και περιμενω απο καπια μελη που γνωριζουν ,να δωσουν περισοτερο φως.