Μετα απο ωριμη σκεψη, και κλεινοντας τον κυκλο μου σε οτι ταπεινη γνωση σας μετεφερα στα 2 σχεδον ετη οπου εμαι μελος, ανοιγω εναν τελευταιο κυκλο προτασης στο θεμα ερευνας, με σκοπο τον κοινο στοχο..
Παραγοντες οπως αποσταση μεταξυ συναδελφων, θα μηδενιζεται, μιας και το σκεπτικο ειναι στο καθε ενδιαφερον σημειο να ερχεται εμπιστος συνεργατης μου,και με τον καθε κατοχο ενος σοβαρου σημαδιου, να ολοκληρωνεται η αποστολη..
Βεβαιως, το οτι το σημαδι συμβολο θα εχει ερμηνευτει σωστα, δεν σημαινει οτι και το ποθουμενο θαναι εκει..
Απλα, θα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες σε μια τετοια προσπαθεια, να βρεθει καποια στιγμη κατι σοβαρο.
Σε αυτο το σημειο, ειμαι υποχρεωμενος να τονισω, οτι ο βοηθος μου, θα πρεπει να τακτοποιειται στο θεμα μετακινησης του, σε καυσιμα δηλαδη, απο τον συνεργατη του, γνωστη του σημαδιου -συμβολου, μιας και ειναι λογικο σε τετοιυς καιρους, να μην υπαρχει πλεον η δυνατοτητα οικονομικης ανεσης για τετοιες χιλιομετρικες εξορμησεις..
Το ποσοστο σε τυχον επιτυχια θα οριζεται στο 50 50 μεταξυ συνεργατη μου και ιδιοκτητη σημαδιου, μιας και αυτο θεωρειται και δικαιο..
οσο αναφορα το καθε σας συμβολο-σημαδι με σκοπο την ερμηνεια του, να φροντιζει οποιος συμφωνησει σε μια τετοια συνεργασια, να εχει εμφανισει στο φορουμ φωτο καθαρη, και με πασα λεπτομερεια..π.χ διαστασεις του, υψος απο το εδαφος, προσανατολισμο του, και οτι αλλο μπορει να βοηθησει στην καταννοηση του..
Τελος, οριζεται υποχρεωτικο, ενα ποσοστο της ταξης του 3 τις εκατο, να παραδιδεται στην ιδιοκτητρια του φορουμ, μιας και μας παραχωρειται βημα συνεργασιας στην ιστοσελιδα της.
Και εχω αρχη στη ζωη μου, να ευχαριστω ακομα και για ενα ποτηρι νερο που μου προσφερουν..
συναδελφοι, σκεφτητε τα παραπανω, και πιστεψτε με πως ειναι απο τις τελευταιες ελπιδες το ολο παραπανω πλανο, στο να εντοπιστει κατι σοβαρο..
η πειρα μου μου εμαθε απο το παρελθον, οτι το 90 και παραπανω των σοβαρων τοποθετησεων απο τα χρονια του πολεμου εχουν σηκωθει..
τελευταιες ελπιδες, τα τουρκικα και τα κομιτατζιδικα..
δειξτε σοβαροτητα σε οτι σημαδια διαθετετε, μελετηστε τα πολυ καλα, και εμφανιστε τα..
μονο με καλη διαθεση και σοβαρη συνεργασια θαρθει αποτελεσμα..
-
ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
-
χρηστο σεβαστη η σκεψη σου,δεν καταλαβα αν λεες για ενα ατομο βοηθο,η παραπανω.
στα εξοδα οκ,και για την σελιδα οκ και στα υπολοιπα.
(και αναφερεσε και για αδεια εσκαφης )
ενα ζητημα ακομη,ο βοηθος η εσυ ,εγω πος θα ξερω αν ξερεις να διαβαζεις σωστα τα σημαδια ?φιλικα γιωργος
-
Ως μια ενδειξη εμπιστοσυνης στο θεμα συνεργασιας, η ιδιοκτητρια του φορουμ, θα ενημερωνεται απο εμενα για τα αποτελεσματα της ερευνας, ετσι ωστε να μην υπαρχει ο φοβος παραξενων καταληξεων..
Με λιγα λογια, θαμαι υπολογος στο θεμα ασφαλειας μεταξυ συνεργατη μου και ιδιοκτητη ενος συμβολου..
Με ενδιαφερει πολυ αυτο, μιας και αναζητω καθαρες καταστασεις.. -
007, ο συνεργατης μου ειναι κατι το σχετικο ως ορος.. στην πραγματικοτητα τα ατομα ειναι τρια, και ολα μελη του φορουμ..
Δοκιμαστηκαν απο εμενα πολυ καιρο τωρα, και περασαν καθε εξεταστικη.. σημειωσε οτι δεν παιζω με τις ανθρωπινες υπαρξεις που τοσο σεβομαι, και δεν εχω καμια διαθεση να πουλησω ψευτικες ελπιδες..
Ακομα και στο θεμα μετακινησης του-των συνεργατων μου, θα εμφανιζεται και η σχετικη αποδειξη π.χ στο θεμα εξοδα καυσιμων, ωστε να μην μενουν εντυπωσεις απατης..
στο θεμα αδειας που αναφερες αγαπητε φιλε, δεν χρειαζεται σχολιασμος, μιας και σε τετοια ενεργεια δεν θα προχωραμε..
να ξερεις, οτι τιποτα στο χομπυ μας δεν ειναι νομιμο.
Τα περι αδειων, ειναι απατες του κρατους..
Και μη με κανεις να πω περισσοτερα, μιας και παλια π….του χωρου αυτου.
εννοειται βεβαιως, οτι χωροι πολιτισμου της πατριδος μας, δεν θα πλησιαζονται.. και καταλαβαινεις τι εννοω..
τελος, οσο αναφορα το θεμα της σωστης ερμηνειας του καθε σημαδιου, να σε πεισω δεν μπορω, απλα θα πω, εμπιστεψου το στρατο.. -
Μιλησε πρωτα με τον Ιδιοκτητη του φορουμ πριν αναφερεις περι αυτου.-
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
007, ο συνεργατης μου ειναι κατι το σχετικο ως ορος.. στην πραγματικοτητα τα ατομα ειναι τρια, και ολα μελη του φορουμ..
Δοκιμαστηκαν απο εμενα πολυ καιρο τωρα, και περασαν καθε εξεταστικη.. σημειωσε οτι δεν παιζω με τις ανθρωπινες υπαρξεις που τοσο σεβομαι, και δεν εχω καμια διαθεση να πουλησω ψευτικες ελπιδες..
Ακομα και στο θεμα μετακινησης του-των συνεργατων μου, θα εμφανιζεται και η σχετικη αποδειξη π.χ στο θεμα εξοδα καυσιμων, ωστε να μην μενουν εντυπωσεις απατης..
στο θεμα αδειας που αναφερες αγαπητε φιλε, δεν χρειαζεται σχολιασμος, μιας και σε τετοια ενεργεια δεν θα προχωραμε..
να ξερεις, οτι τιποτα στο χομπυ μας δεν ειναι νομιμο.
Τα περι αδειων, ειναι απατες του κρατους..
Και μη με κανεις να πω περισσοτερα, μιας και παλια π….του χωρου αυτου.
εννοειται βεβαιως, οτι χωροι πολιτισμου της πατριδος μας, δεν θα πλησιαζονται.. και καταλαβαινεις τι εννοω..
τελος, οσο αναφορα το θεμα της σωστης ερμηνειας του καθε σημαδιου, να σε πεισω δεν μπορω, απλα θα πω, εμπιστεψου το στρατο..χρηστο στο θεμα των ( αδειων)το τονιζω να μην λεει καπιος κατι,ελπιζω να το επιασες.
εγω ειμαι σημαδας και μου αρεση η αναληση. -
εχω την εντυπωση αγαπητε moyia, οτι η νεα ιδιοκτητρια και σεβαστη κορη του παρη, δεν θα πρεπει ναχει προβλημα, και ουτε απαιτειται καποια..αδεια της. τα πραγματα ειναι πολυ απλα..
οπως ενας συναδελφος μπορει να προσφερει μια βοηθεια ερμηνειας σε εναν αλλο συναδελφο αφιλοκερδως, ηδη γινεται αυτο, ετσι και απο πλευρας μου, πρατω τι ιδιο, με αλλους κανονες..
Ας μην κανουμε λοι[πον ενα απλο θεμα κυπριακο..
Βεβαιως, αν η νεα ιδιοκτητρια απαγορευσει το ολο παραπανω σκεπτικο μου, θα το σεβαστω, θα κανω πισω, και απλα θα σιωπησω.. -
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο την πλευρα μου περι συνεργασιας, αρκει οι συνεργασιες που θα δημιουργηθουν να ειναι τιμιες και να μην υπαρξουν παρατραγουδα μεταξυ σας! Αλλωστε πιστευω πως περισσοτερα αποτελεσματα εχουν αυτοι που ψαχνουν σε ομαδες, καθενας βλεπει κατι διαφορετικο και προσθετει ενα κομματι του στο παλζ με στοχο την λυση.
Επισης πιστευω οτι θα σας κανει καλο….θα εχετε ενα κοινο σημειο, το σημαδι και με οποιον τροπο και αν ψαχνετε, ειτε βεργες, ειτε ανιχνευτες, ειτε....θα εκτιμησετε στην πραξη τα αποτελεσματα και ισως ετσι να λυθουν οι οποιες διαφορες σας σχετικα με τα μεσα εντοπισης του "σημειου" -
ρε παιδια τι γινετε??μπαινω 7κ30 το πρωι δν το βλεπω το θεμα το συγκεκριμενο,κ μου το πεταει στις 9κ30 στις νεεσ δημοσιευσεις..κυρια admin προκειτε για προβλημα τησ σελιδασ?το ειχατε εσεις ωσ διαχειριστρια στον σερβερ κρατημενο για να παρει εγκριση και να δημοσιευθει?ή συμβαινει κατι αλλο????? καλη σας μερα!!