Τι παθαται ρε παιδια και δεν απαντατε
-
ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !
τη να σου απαντήσουμε δηλαδή
άνευ ουσίας ερώτηση με την ιδια λογική αν καποιος σκαψη σε ένα βουνό μια τρύπα διπλα σε ένα χωριό τότε θα κυνηγάνε όλο το χωριό
η αδεια έρευνας ειναι για έναν χώρο Α, πχ μια παραλία η ένα πλάτωμα σε ένα βουνό αν δεν σε δει καποιος να σκάβεις δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα !
επειδη γινονται ατυχήματα δεν θα οδηγαμε η επειδη πονάει το δόντι θα κόψουμε το κεφάλι ?Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Καλησπερα στην ομορφη παρεα!! Σκεφτομαι να μπω σε διαδικασια αγορας ανιχνευτου και εκδοσης αδειας χρησης. Το θεμα μου ειναι οτι,η αδεια στο πρωτο μερος αναφερει οτι, η χρηση του πρεπει να γινεται εργασιμες μερες,και ωρες 7.30-15.30 και επισης θα πρεπει να υπαρχει κατα την ερευνα,αρμοδιος υπαλληλος. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Eργασιμες μερες και ωρες που αναφερει οι πιο πολλοι δουλευουμε αυτες τις ωρες, αν παω μετα τις 5 και με σταματησουν τι γινεται; και αν μου πουν οτι το χαρτι αναφερει για αρμοδιο υπαλληλο ο οποιος δεν θα υπαρχει, κι εκει τι γινεται; Αυτο μονο εχω σαν απορια. Βεβαια οταν κανω την αγορα θα μαθω περισσοτερα.
-
Καλησπερα! Στην αδεια μπορει να γραφει και βουνο και παραλια; η σε δεσμευη σ'ενα απ'τα δυο; Πρεπει να επιλεξεις π.χ παραλια και στην επομενη αδεια βουνο; Εγω πιο πολυ το χρειαζομαι για χρηση σε νησι. Μπορω να εχω αλλη αδεια στην Αθηνα,και να εκδοσω αλλη αδεια στο νησι μου; Γινεται κατι τετοιο; Δηλαδη με λιγα λογια, να εχω αδεια στην Αθηνα για παραλιες, και οταν παω στο νησι μου να βγαλω αλλη αδεια για βουνο και παραλια.
-
Καλησπερα! Στην αδεια μπορει να γραφει και βουνο και παραλια; η σε δεσμευη σ'ενα απ'τα δυο; Πρεπει να επιλεξεις π.χ παραλια και στην επομενη αδεια βουνο; Εγω πιο πολυ το χρειαζομαι για χρηση σε νησι. Μπορω να εχω αλλη αδεια στην Αθηνα,και να εκδοσω αλλη αδεια στο νησι μου; Γινεται κατι τετοιο; Δηλαδη με λιγα λογια, να εχω αδεια στην Αθηνα για παραλιες, και οταν παω στο νησι μου να βγαλω αλλη αδεια για βουνο και παραλια.
οπως τα λες. αλλη για το ενα μερος αλλη για το αλλο μερος. δηλαδη στην αιτηση βαζεις 20 περιοχες. σου εγκρινουν τις 5. μετα αλλη αιτηση με αλλες 20 σου αιγκρινουν δυο.
-
@VAN:
οπως τα λες. αλλη για το ενα μερος αλλη για το αλλο μερος. δηλαδη στην αιτηση βαζεις 20 περιοχες. σου εγκρινουν τις 5. μετα αλλη αιτηση με αλλες 20 σου αιγκρινουν δυο.
Ααα!!! Καταλαβα!! Σ'ευχαριστω πολυ! Θα πρεπει να δω στον χαρτη,πια σημεια ειναι αρχαιολογικα για να μην τα αναφερω καθολου. Τα σημεια που παιζουν πολυ πραγμα στο νησι μου λογω λαθρομεταναστων, ( περασμα ) ειναι δυστυχως και αρχαιολογικη περιοχη,οποτε πρεπει να ειμαι διαβασμενος πριν αναφερω περιοχες. Εκει βρισκεις πραγματα χωρις μηχανημα,σκεψου να εχεις και το εργαλειο μαζι. Παντως σ'ευχαριστω πολυ!!
-
Συναδερφε καλως ηρθες αλλα τετοια πραγματα δεχν χωρουν στο φορουμ…
φιλικαΔεν μιλαω για αρχαια αλλα για νομισματα και διαφορα μεταλλικα αντικειμενα,που πεφτουν απ'αυτους που ερχονται. Εδω παιρνουμε νομιμα τα σκαφη τους, που τα παρατανε στην παραλια,δεν θα μπορω να ψαξω για αντικειμενα ελευθερα; Αν κατι το ειδατε ασχημο απ'αυτα που εγραψα,τοτε ζητω συγνωμη!
-
Δεν μιλαω για αρχαια αλλα για νομισματα και διαφορα μεταλλικα αντικειμενα,που πεφτουν απ'αυτους που ερχονται. Εδω παιρνουμε νομιμα τα σκαφη τους, που τα παρατανε στην παραλια,δεν θα μπορω να ψαξω για αντικειμενα ελευθερα; Αν κατι το ειδατε ασχημο απ'αυτα που εγραψα,τοτε ζητω συγνωμη!
απο νησι εισαι φιλε?
-
Δεν μιλαω για αρχαια αλλα για νομισματα και διαφορα μεταλλικα αντικειμενα,που πεφτουν απ'αυτους που ερχονται. Εδω παιρνουμε νομιμα τα σκαφη τους, που τα παρατανε στην παραλια,δεν θα μπορω να ψαξω για αντικειμενα ελευθερα; Αν κατι το ειδατε ασχημο απ'αυτα που εγραψα,τοτε ζητω συγνωμη!
το εχω δει αυτο στην μυτηλινη να περνουν τις εγκατελιμενες βαρκες νομιμα.
δεν μπορης να ψαξης για αντικειμενα ελευθερα γιατι μπορη να κατιγοριθης για παρανομη ερευνα,παρανομη εσκαφη και αν η περιοχη ειναι χαρακτιρισμενη πας και για αλλα. -
το εχω δει αυτο στην μυτηλινη να περνουν τις εγκατελιμενες βαρκες νομιμα.
δεν μπορης να ψαξης για αντικειμενα ελευθερα γιατι μπορη να κατιγοριθης για παρανομη ερευνα,παρανομη εσκαφη και αν η περιοχη ειναι χαρακτιρισμενη πας και για αλλα.Κοιτα! Οι παραλιες τις οποιες ερχονται παρανομα,ειναι απλα κολπισκοι. Δεν υπαρχουν αρχαια στην περιοχη.Παντα αφηνουν αντικειμενα η τα θαβουν νομιζοντας οτι θα γυρισουν για να τα παρουν. Αυτο ομως δεν γινεται σχεδον ποτε, γιατι τους πιανουν και τους στελνουν Αθηνα. Ο μεσος ορος μεταναστων καθε καλοκαιρι ειναι γυρω στους 5000. Εκει κανω καταδυσεις και ψαροντουφεκο απο τα 9 μου. Γνωριζω τι παιζει! Εγω απλα θελω να παρω ενα μηχανημα φθηνο,και να ψαξω για κανενα νομισμα η αντικειμενο. Σκεψου! οτι μια τουριστρια το 2002 εκανε μπανιο εκει, και βρηκε μισοθαμενο ενα πηλινο δοχειο με κωνσταντινατα. Φιλος το 2010 βρηκε σε τσαντακι δερματινο, 2500 δολαρια. Αλλος γνωστος βρηκε εξω στην παραλια 2 χρυσες αλυσιδες.Ειναι αυτο που αναφερα στο μηνυμα πριν,οτι βρισκεις πραγματα χωρις μηχανημα,σκεψου να την ψαξεις. Βεβαια δεν ειναι καθε μερα του Αι' γιαννιου,αλλα δεν χαρακτηριζεται παρανομη η περιοχη,απλα 4 χιλιομετρα πιο περα ειναι το πυθαγοριο που ειναι αρχαιολογικη περιοχη. Γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να ειμαι διαβασμενος για να μην αναφερω στην αδεια αρχαιολογικες περιοχες και με κοψουν.
-
ωραιος.
αν διαβασες το θεμα η αδεια παραλιας στοιχιζη 0,00000 οποτε δεν χανης τιποτα.
περνης οσες παραλιες μπορης και καθαριζης ευροπουλα, αλυσιδακια και οτι θαβουν οι λαθρομεταναστες.
κανης ψαροντεφεκο περνης και εναν υποβριχιο ανιχνευτη(ιδεα που μου εδοσε ενας φιλος απο εδω).
κανης το χομπυ σου και βγαζης καλο μεροκαματο.
The King of Samos -
ωραιος.
αν διαβασες το θεμα η αδεια παραλιας στοιχιζη 0,00000 οποτε δεν χανης τιποτα.
περνης οσες παραλιες μπορης και καθαριζης ευροπουλα, αλυσιδακια και οτι θαβουν οι λαθρομεταναστες.
κανης ψαροντεφεκο περνης και εναν υποβριχιο ανιχνευτη(ιδεα που μου εδοσε ενας φιλος απο εδω).
κανης το χομπυ σου και βγαζης καλο μεροκαματο.
The King of SamosΧα χα χα!! Για την πλακα μου θα το παρω. Στην Σαμο ετσι κι αλλιως παω μονο καλοκαιρι. Οταν θα παω,θα το παρω μαζι μου για ενα ψαξιμο,μη φανταστεις!! μια δυο μερες θα ειναι το ψαξιμο το πολυ. Αν βρω τιποτα καλος! Αν οχι, δεν χαθηκε ο κοσμος. Απλα θελω να ειμαι νομιμος! Αυτο που λες για υποβρυχιο ψαξιμο,το εχω κανει ειδη! χωρις μηχανημα βεβαια. Εχω μεγαλη συλλογη απ'αυτα που εχω βρει. ( οχι κατι παρανομο ) Αλλα εχουν αξια. Το καλο με αυτην την περιοχη ειναι οτι,συνεχεια ολο και κατι θα μαζευτει,διοτι ειναι 800 μετρα απο τουρκια και συνεχεια η θαλασσα, βγαζει πολλα αντικειμενα.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,Πηγα σημερα στην εφορια αρχαιοτητων Σερρων και κατεθεσα τα δικαιολογητικα για αδεια ερευνας οπως την περιγραφουν οι φιλοι ποιο πανω.Αφου λοιπον πηρα τα δελτια κατοχης απο το υπουργειο πολιτισμου,ετοιμασα και τα υπολοιπα χαρτια [τοπογραφικα,υπευθυνες δηλωσεις] και πηγα σημερα και τα κατεθεσα.Ο υπαλληλος εκει ηταν ευγενεστατος και με εξυπηρετησε αψογα,τα κοιταξε ολα ενα ενα και φαινοταν γνωστης του θεματος,ηταν και αυτος βεβαια εκπληκτος γιατι ειχα ετοιμασει εναν αψογο φακελο.μου εδωσε αριθμο πρωτοκωλου,και τον ρωτησα περιπου ποσο καιρο θα κανει,και μου ειπε συντομα γιατι εχεις κανει καλη δουλεια με τα χαρτια,και ειναι διαδικαστικο το θεμα.ΣΥΜΠΡΕΡΑΣΜΑ..εφοσον θελετε να ειστε νομιμοι και να κανουμε καποια στιγμη και σωματειο….συναδελφοι βγαλτε αδειες ηταν πολυ απλο τελικα.οποιος θελει μπορω να των ενημερωσω πως να ετοιμασει το φακελο.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,Πηγα σημερα στην εφορια αρχαιοτητων Σερρων και κατεθεσα τα δικαιολογητικα για αδεια ερευνας οπως την περιγραφουν οι φιλοι ποιο πανω.Αφου λοιπον πηρα τα δελτια κατοχης απο το υπουργειο πολιτισμου,ετοιμασα και τα υπολοιπα χαρτια [τοπογραφικα,υπευθυνες δηλωσεις] και πηγα σημερα και τα κατεθεσα.Ο υπαλληλος εκει ηταν ευγενεστατος και με εξυπηρετησε αψογα,τα κοιταξε ολα ενα ενα και φαινοταν γνωστης του θεματος,ηταν και αυτος βεβαια εκπληκτος γιατι ειχα ετοιμασει εναν αψογο φακελο.μου εδωσε αριθμο πρωτοκωλου,και τον ρωτησα περιπου ποσο καιρο θα κανει,και μου ειπε συντομα γιατι εχεις κανει καλη δουλεια με τα χαρτια,και ειναι διαδικαστικο το θεμα.ΣΥΜΠΡΕΡΑΣΜΑ..εφοσον θελετε να ειστε νομιμοι και να κανουμε καποια στιγμη και σωματειο….συναδελφοι βγαλτε αδειες ηταν πολυ απλο τελικα.οποιος θελει μπορω να των ενημερωσω πως να ετοιμασει το φακελο.
Καλησπέρα explorer. Βάλε αν θες υποδείγματα αυτά που ετοίμασες. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα explorer. Βάλε αν θες υποδείγματα αυτά που ετοίμασες. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ειναι πολυ απλα και ευκολα ΚID 21 .Τα περισοτερα τα εχουν αναρτησει οι συναδελφοι ποιο πισω.Εσυ απλα αφου παρεις το δελτιο κατοχης,κανε μια αιτηση στα κεπ,για ποινικο μητρωο [3 μερες κανει] ετοιμασε μια υπευθυνη δηλωση οπου ζητας με αιτηση για αδεια ασκησεως χομπι.μετα μπες κτηματικη υπηρεσια και βγαλε τοπογραφικα [πανευκολο] απο τα σημεια ερευνας.