@elvis φωτο ενεργειακης παγιδας απο σκονη καρβουνου..σε φασματοσκοπιση υπεδαφους..
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@DIMISGRS εστω και αν σου φανει παραξενο ανεβασε εκει που ελενχω φωτο μια του σημειου ωστε να σε βοηθησω.. Αν θες
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@storm Γεια σου Γιωργαρα Δυναμη. Καλησπερα.
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
πάρε μία στάμνα πήλινη με στενό στόμιο επάνω .'βαλε μέσα τα χρυσαφικά κανε με σύρμα απο χαλκό τρεις κύκλους και βάλτο απάνω στα χρυσαφικά .στούπωσε τον λαιμό με χαρτί και κλείστον με λάσπη. βάλε λίγο χωμα λάσπη στον λαιμό. Μετά πάρε ένα κεσεδάκι πήλινο απο γιαούρτι να καπελώσεις τον λαιμό της στάμνας δηλαδή να κολλήσει με λάσπη στην σταμνα ...βάλτο 1+20 βάθος και αμα το πιάσει μηχάνημα μετά από δύο εβδομάδες ελα να μου σφυρίζεις κλέφτικα
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Ο/Η @twins είπε στο Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!:
πάρε μία στάμνα πήλινη με στενό στόμιο επάνω .'βαλε μέσα τα χρυσαφικά κανε με σύρμα απο χαλκό τρεις κύκλους και βάλτο απάνω στα χρυσαφικά .στούπωσε τον λαιμό με χαρτί και κλείστον με λάσπη. βάλε λίγο χωμα λάσπη στον λαιμό. Μετά πάρε ένα κεσεδάκι πήλινο απο γιαούρτι να καπελώσεις τον λαιμό της στάμνας δηλαδή να κολλήσει με λάσπη στην σταμνα ...βάλτο 1+20 βάθος και αμα το πιάσει μηχάνημα μετά από δύο εβδομάδες ελα να μου σφυρίζεις κλέφτικα
Και για ποσα χρυσαφικά λες δηλαδή;
Για να λες πάντως κάτι θα ξέρεις.
Εγώ θα πω ότι σε γυμνό χρυσό όταν συγκριθεί με χαλκό του ίδιου μεγέθους στο ίδιο βάθος υπάρχει ενα 40% απώλεια -
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Γενικά στον ψημένο πηλό αν το σκεπάσεις με πυλινο κεσεδάκι οσα και να βάλεις μέσα στην στάμνα δεν τα ακουμπάει δίσκος τελάρο μετά απο 2-3 εβδομάδες. Μιλάμε μέσα στο χώμα 1+20 βάθος .Δεν ξέρω τι συμβαίνει .Κια ο Πολατίδης που κάνει στον αέρα το τέστ με την στάμνα και τις λιρες δεν είναι σωστό. Ας το βάλει μέσα στο χώμα και τα λέμε.... ¨έκανα το τεστ σε μεγάλη εταιρία στην Αφρική. και οι άνθρωποι φρίκαραν. το είχαν σίγουρο οτι το διαπερνάει...Πήραν την στάμνα μαζί τους και ανέγραψαν ακριβώς το τεστ και ως σοβαρή εταιρία με ενημερώνουν για τα πειράματα που κάνουν. Με ευχαρίστησαν που τους έδειξα μία αδυναμία του μηχανήματός τους.. Πιστεύω οτι το θέμα θα το λύσουν σύσντομα. Αυτά