Καλησπερα σε ολους!Φιλος με ρωτησε αν ξερω καποιον τροπο να του πω για να κρυψει καποια χρυσαφικα που εχει αλλα να μην χτυπαει αν περασεις μηχανιμα απο πανω!Αν καποιος φιλος ξερει και εχει την διαθεση καποιον τροπο ας μου πει!!!!Ευχαριστω!!!(για μενα δεν ειναι η ερωτηση δυστυχος οτι υπηρχε στο σπιτι πριν 4 χρονια καναν φτερα απο κατι τζιμανια!!!!)
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@Hfaistos-69:
Κουτί από μολύβι αδιαπέραστο ακόμα και από ραδιενέργεια τίποτε άλλο υπόψιν, αφορά μόνωση σε περίπτωση εντοπισμού από απόσταση μόνο αυτό.. ..
Το μολύβι είναι μέταλλο υψηλής αγωγιμότητας και όλοι οι ανιχνευτές εύκολα θα το εντοπίσουν .
Όταν λες από απόσταση τι εννοείς ;;;;
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
Καλησπερα σε ολους!Φιλος με ρωτησε αν ξερω καποιον τροπο να του πω για να κρυψει καποια χρυσαφικα που εχει αλλα να μην χτυπαει αν περασεις μηχανιμα απο πανω!Αν καποιος φιλος ξερει και εχει την διαθεση καποιον τροπο ας μου πει!!!!Ευχαριστω!!!(για μενα δεν ειναι η ερωτηση δυστυχος οτι υπηρχε στο σπιτι πριν 4 χρονια καναν φτερα απο κατι τζιμανια!!!!)
Διπλα απο παροχη ηλεκτρικου ρευματος - μεσα στον τοιχο. Ολα τα αλλα βρισκονται με ανιχνευτες…ειτε <αποστασης> ειτε <τοπικους> και κατα προτιμηση διπλα σε κολονα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@egeo:
Διπλα απο παροχη ηλεκτρικου ρευματος - μεσα στον τοιχο. Ολα τα αλλα βρισκονται με ανιχνευτες…ειτε <αποστασης> ειτε <τοπικους> και κατα προτιμηση διπλα σε κολονα
Εγκυηση….....βαλτα οπου θες κ βαλε απο πανω θειαφη....σκονη....αποστατικο κ ραβδοσκοπος δεν το περνουν με ΤΙΠΟΤΑ.......δοκιμαστε κ σε δοκιμαστηριο να δειτε οτι δεν θα περνετε καμια ενδειξη......
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
δεν ειναι και τοσο ευκολη η ευρεση χρυσαφικων μεσα σε σπιτι με τοπικο.
εχω βαλη 3-4 φορες την γυναικα να κρυψη 2 αλυσιδακια με σταυρο μεσα σε ενα δωματιο για να μαθω καλυτερα τον διαχορισμο και ολο την παθενω.
μπουκερνω μεσα με το γκαρετ και με πιγενη φουλ αποριψη , απο τα καρφια στα επιπλα, τις βιδες, τα χερουλια απο συρταρια τα πομολα ντουλαπας, τις μεταλικες κρεμαστρες, τα φερμουαρ απο τζιν και μπουφαν, τα κρικακια απο τσαντες, τα συραπτικα απο τον πατο τον συρταριων και πολα αλλα.
και το αντιθετο απο καλωδιοσης ρευματος οταν ειμαι κοντα, γενικος πολυ μπερδεμα.
οποτε πρεπει να ψαξω κανα 50 στοχους που μπερδευετε το μηχανιμα και αυτο ειναι πολυ χρονοβορο ,αρα τα μπερδευης με αλλα μεταλα να σπασης την αγωγιμοτιτα και τα κρυβης.
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
δεν ειναι και τοσο ευκολη η ευρεση χρυσαφικων μεσα σε σπιτι με τοπικο.
εχω βαλη 3-4 φορες την γυναικα να κρυψη 2 αλυσιδακια με σταυρο μεσα σε ενα δωματιο για να μαθω καλυτερα τον διαχορισμο και ολο την παθενω.
μπουκερνω μεσα με το γκαρετ και με πιγενη φουλ αποριψη , απο τα καρφια στα επιπλα, τις βιδες, τα χερουλια απο συρταρια τα πομολα ντουλαπας, τις μεταλικες κρεμαστρες, τα φερμουαρ απο τζιν και μπουφαν, τα κρικακια απο τσαντες, τα συραπτικα απο τον πατο τον συρταριων και πολα αλλα.
και το αντιθετο απο καλωδιοσης ρευματος οταν ειμαι κοντα, γενικος πολυ μπερδεμα.
οποτε πρεπει να ψαξω κανα 50 στοχους που μπερδευετε το μηχανιμα και αυτο ειναι πολυ χρονοβορο ,αρα τα μπερδευης με αλλα μεταλα να σπασης την αγωγιμοτιτα και τα κρυβης.
:36_1_32::36_1_32::36_1_32: Σωστος
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Αποκρυψη Χρυσαφικων!!!
@wolf:
Και αυτό εξαρτάται….... από το πάχος του καουτσούκ ........και από πόση απόσταση δεν θα μπορούσε να το πλησιάσει ανιχνευτής.
και 2 χιλιοστά να είναι τα αποστατικά των κλεφτρών δεν τα πιάνουν, δοκιμασμένο!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.