Απο το πρωι το σκεφτομαι ευτυχως το θυμηθηκα.
Χρονια πολλα στους Διονυσηδες και στις Δυονησιες.
Χρονια Πολλα Ντενις Αλοχαα σε χασαμε να κανουμε καμια υπερβατικη κουβεντα εδω μεσα!
Θα ερθεις στην συναντηση να τα πουμε μετα κονιακ και τυρου?
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ !
Αν και τυπικά γιορτάζω τον Δεκέμβριο επειδή πήρα το όνομα ενός Ζακυνθινού καπετάνιου, οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες !
Εχω λιγοστέψει τις επισκέψεις μου στην σελίδα γιατί ετοιμάζω παράλληλα δύο startup με χρηματοδότηση από σίλικον βάλεϋ ( ηλεκτρογεννήτριες στέρλινγκ και έρευνα βυθού ), επικρατεί ψιλοπανικός και "τα έχω παίξει".
Το τελευταίο υπερβατικό που έμαθα μόλις προχθές από έναν πολύ προχωρημένο Δάσκαλο του εξωτερικού και ακόμα το μελετάω δεν έχει σχέση με θησαυρούς αλλά με ελεύθερη ενέργεια :
ΔΕΝ είναι δικαίωμα αλλά υποχρέωση - καθήκον - Μύηση - υπηρεσία προς το Θείο Σχέδιο και "κοσμικό μπόνους" για όσους έχουν ανεβάσει πραγματικά το επίπεδο συνειδητότητας τους.
Ατομα και ομάδες την χρησιμοποιούν στην Γη από τότε που φτιάχτηκαν οι λάσπες, αλλά για να γίνει κτήμα της ανθρωπότητας θα πρέπει να ανεβάσει επίπεδο συνειδητότητας τουλάχιστον το 10% του γήινου πληθυσμού.
Στην συνάντηση δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα είμαι σε σεμινάριο στην Αθήνα.
Εύχομαι θερμά να είναι μία τέλεια συγκέντρωση συν - αδελφών και να περάσετε υπέροχα ! -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Εύχομαι τα καλύτερα φίλτατε στις προσπάθειες σου.
Αντιλαμβανομαι τα λεγομενα σου δυστυχώς έχω κολλήσει τα τελευταία χρόνια από την εποχή που ήμουν εκτός συνόρων λες και η ενέργεια στην Ελλάδα είναι βαριά και σε πλακώνει.
Τέλος πάντων, είπαμε κουβέντες που γίνονται κατ ιδίαν μεταξύ τυρου και Αχλαδιού και ένα ποτήρι καλό VSOP CONIACἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ