ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ COCA COLA ΚΑΙ ΤΗΣ NESTLE ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
-
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
θα πω ενα βιωμα μου καποτε ενω υπηρετουσα πηγα σε ενα ατμ και βρηκα ενα πορτοφολι και το παρεδωσα ως ωφειλα μετα απο 2μερες με πηρε τηλ ο τυπος και βρεθηκαμε μου εκανε εντυπωση ηταν απο αυτους που δε πλησιαζεις ευκολα.πηγε να με χαρτζιλικωση και του λεω αν ηθελα λεφτα δεν θα το παρεδηδαη απαντηση του ηταν θα σου κανω ενα μεγαλυτερο δωρο απο τα λεφτα.μην ξαναπιεις κολακαι μη ρωτας ποιος ειμαι αλλα ακουμε τι σου λεωκαι γω τον ακουσα και εκανα πλουσια την εταιρια 2 2τις πινω ο μ…..ς
-
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
παιδιά θα σας πω ένα καλό που έχει η κοκα κολα, είναι το ποιο φτηνό καθαριστικό για πίσσες στο αυτοκίνητο!!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
παιδιά θα σας πω ένα καλό που έχει η κοκα κολα, είναι το ποιο φτηνό καθαριστικό για πίσσες στο αυτοκίνητο!!!!!
Και τα βουλωμένα σιφώνια ξεβουλώνει, και τις σκουριαμένες βίδες χαλαρώνει και….και.....και.... είναι δηλαδή χρησιμότερη άν βρίσκεται στην αποθήκη με τα καθαριστικά αντί για το ψυγείο.
Όμως εδώ έχουμε εκβιασμό της κοινωνίας προκειμένου να πληγούν οικονομικά δύο πολυεθνικές. Άν ήταν μάγκες θα προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να απέχει. Τώρα τους κάνουν τζάμπα διαφήμιση με αμφίβολο αποτέλεσμα.