Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών - Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο
-
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 - 17:13Όργιο ψευδολογίας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης
Ιδού οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνει η αναφορά του ΠΡΟ-ΠΟτζη: Τηλεφωνήματα αγνώστων που δήλωσαν Χρυσαυγίτες. Επίθεση του ΠΑΜΕ στην αστυνομία κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων της Τ.Ο. Ζακύνθου. Ξυλοδαρμός μέλους μας στην Λέσβο. Ακολουθεί εκτενής αναφορά στις 32… "εγκληματικές ενέργειες" της Χρυσής Αυγής.
ΡΑΦΗΝΑ
Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»
ΡΑΦΗΝΑ
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 πολίτης κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται και της είπε «Χρυσή Αυγή», αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΑΓΡΙΝΙΟ
Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση.
Αναφέρονται επίσης σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις από παρακρατικούς, οι οποίες τώρα καταλογίζονται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της καθεστωτικής αναλγησίας:
ΞΑΝΘΗ
Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σχηματίστηκε δικογραφία.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Tην 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α Ευστάθιο Μπούκουρα. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές. Σχηματίστηκε δικογραφία την 26/3/13.
Επίσης περιλαμβάνονται περιπτώσεις κατά τις οποίες ακόμα και τα αναίσχυντα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να κάνουν νύξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού δεν υπήρχε κανένα τέτοιο ζήτημα, ούτε κατά διάνοια. Στον «φάκελο Δένδια» οι δράστες ονομάζονται αυθαιρέτως «μέλη της Χρυσής Αυγής», για να μην γίνει παντελώς ρεζίλι ο Δένδιας.
Εντός της «έκθεσης» υπάρχει και μία περίπτωση που «μέλος της Χρυσής Αυγής» υπέβαλλε μήνυση. Αναρωτιόμαστε πραγματικά ποιο είναι το «αξιόποινο» στην υποβολή μήνυσης, ή αν ο Δένδιας θέλει να πει κάτι από τα μελλούμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης, ότι δηλαδή τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα συλλαμβάνονται αν υποβάλλουν μηνύσεις.
ΛΕΣΒΟΣ
Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενεργείται προανάκριση.
Η φαιδρότητα και η αστειότητα υποσκελίζεται μοναχά από το θράσος του Δένδια και αυτών που γράφει στον δήθεν «φάκελο». Από ότι γράφει μέχρι και για ανθρώπους που δηλώνουν «πρώην μέλη», φέρει ευθύνη η Χρυσή Αυγή.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία.
-
να πω και εγω που παρακολουθω το θεμα σαν γηραιοτερος εδω μεσα τι καταλαβα στην τελικη φαση…..............τιποτα
απο επισημα χειλη δεν ειπωθηκε κουβεντα για τις κατηγοριες
το μονο που ακουγετε ειναι το εγκληματικη οργανωση και διαφορα αλλα κουφα
ισως μεσα σε αυτα που συζητανε καποια να ειναι και σωστα,αλλα απο δευτερα θα τα φαη το μαυρο σκοταδι ολα μαζι,το θεατρο του παραλογου συνεχιζετε,ο παπας εμεινε εξω για την παρελευση του 48ωρου,ωστε να ελενχη τις κινησεις των μελων,αλλοιως θα βγουνε ανεξελεκτοι στους δρομους και θα γινη ζημια
αν φερθη εξυπνα που αυτο πιστευω δεν θα παραιτηθη η κοινοβουλευτικη ομαδα,αλλα ενας ενας για να φερη πανικο στο συστημα,θα το κανη μολις ανακοινωση ο στουρναρας προς ψηφιση τα νεα μετρα και θα τους τραβηξη το χαλι κατω απο τα ποδια
αυτη την στιγμη η δημοτικοτητα του κομματος εχη πεση λογω γεγονοτων
αλλα γιατι πιστευω οτι ολα αυτα θα βγουν σε οφελος της στο τελος του σηριαλ?
αυτους που φοβαμαι ποιο πολυ για επεισοδια ειναι οι γνωστοι αγνωστοι με κουκουλες και μπλουζακια της χρυσης αυγης η νυχτα ειναι μακρια και θα δειξη τα κατορθωματα σαμαρα και δενδια -
Να ρωτησω κατι.Η χρυση αυγη για ποια ενεργεια εναντιον βουλευτη του Πασοκ και της ΝΔ κατηγορειται;Tον Παγκαλο και τα αλλα τα λαμογια ποιος τους εριχνε γιαουρτια και φαπες { Χατζηγακη } η χρυση αυγη;Που ηταν στις μεγαλες διαδηλωσεις του συνταγματος; Aρα που ειναι η αντιδραση της στην καταντια της χωρας;Nα κοπαναει μερικους συνδικαλιστες του Παμε ,γιατι αυτοι υπογραψαν τις συμβασεις με τα δις που φαγωθηκαν;Γιατι ο Ρουπακιας που ηταν πατριωτης ,παει φυλακη γιατι μαχαιρωσε ενα αναρχικο επαναστατημενο παλιοπαιδο του σωρου{ αν πατε σε μια κερκιδα θα βρειτε πολλους }και δεν εριξε μια σφαιρα σε ενα πουλημενο λαμογιο;Ο Φυσσας ειναι ο προδοτης που γαβγιζαν μεσα στη βουλη οι χρυσαυγιτες η ο Στουρναρας ;Eρωτησεις υπαρχουν απειρες,απαντησεις ελλαχιστες.
Και κατι ακομα .Δεν ειδα κανενα καλοπαιδο "εθνικιστη και πατριωτη "να ριξει καμια ροχαλα live στα πουλημενα τομαρια τους δημοσιογραφους ,που τα καλουσαν στα πανελ.Η Κανελη μονο ηθελε μπουνιες{ δεν λεω οτι δεν ηθελε κι αυτη μια αλλα σαν δημοσιογραφος του συστηματος} ,ο Παπαχελας οχι,ο τσιμας οχι ,ο Πρετεντερης οχι.Αν νομιζετε οτι η χρυση αυγη εδειξε πατριωτικη συμπεριφορα τι να πω¨;
-
δε ξερω τι θα γινει τις επομενες μερες .το μηνυμα σημερα που περασε ειναι πως αν δηλωνεις κατα του συστηματος εμεις μπορουμε να σε χωσουμε μεσα με αλλη αφορμη.τωρα αν σκεφτητε πως για τα 2/3 των ελληνων ο εργοδοτης(αφεντικο)ειναι το κρατος και τους στηριζει και για το αλλο 1/3 εχουν φροντησει να εχου "αφορμες" καταλαβαινεται πως σημερα εγινε πραξηκοπημα.και πιθανως(θα δειξει)η χρηση αυγη ειχε κορυφαιο ρολο στο σεναριο-κανοντας το θυμα.αλλοι καρατζαφερηδες κ αυτοι
-
Τι έγραψε στο Facebook ο Ηλίας Κασιδιάρης
http://www.zougla.gr/greece/article/ti-egrapse-sto-facebok-o-ilias-kasidiaris?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook -
Το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καμια τροπη τωρα τι λεει ο καθε κασιδιαρης ειναι παραμυθια της χαλημας ….. για την τιμη των οπλων.....
Τοσα χρονια επαιζαν μπαλα ανετοι αλλα καπιοι αλλοι τους ειχαν απο πολυ κοντα ....Με λιγα λογια τους χρησιμοποιησαν τοσα χρονια και αυτο τον καιρο τους τραβηξαν το χαλι ...παλιο κολπο .
-
Μας ριχνουν το τυρακι με δολοφονιες και συληψεις και εμεις μασαμε.
Ερχεται νέο σοκ: Μισθούς 350 ευρώ προετοιμάζει η Τρόικα - Τι είναι ο θεσμός των mini jobs
Απέρριψε η τρόικα το κυβερνητικό σχέδιο - Επιμένει σε λουκέτο για ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ
Η Τρόικα ζητά άνοιγμα του ασφαλιστικού, μειώσεις συντάξεων εφάπαξ και επιδομάτων.
Από το 2020 έρχονται για όλους συντάξεις πείνας 360 ευρώ -
Έχει και δώρο έκπληξη μάλλον και όλα τα κανάλια παίζουν τους ακροδεξιους κακούς δολοφονους, και βλέπω ο κόλος μας στο τέλος :36_3_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα.
Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή ξεκίνησε μετά από το έγκλημα (πρέπει να είναι το σαββατοκύριακο μετά την δολοφονία όταν στον Τύπο είχε ξεκινήσει "μαύρη θύελλα" κατά του κόμματος με αποκαλύψεις των ονομάτων των συνομιλούντων και η συζήτηση για να βγει το κόμμα εκτός Βουλής).
Βέβαια, ένα θέμα είναι κατά πόσον είναι λογικό να διαρρέονται, υποτίθεται, σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…
Διαβάστε ολόκληρο τον σοκαριστικό διάλογο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα που πρέπει: :
Α: Ναι, τώρα έχουν σε ένα βίντεο τον Μπαρμπαρούση που χορεύει
Β: Ναι, και ρίχνει πιστολιές
Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος
Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;
Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα
Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;
Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.
Β:Ε τώρα θα κάνει από τον παράδεισο εκπομπή
Α: Ε τώρα ναι, αυτό θα έλεγα και 'γω Του βάλανε κάτι τραγούδια να πουμε στη φόρα που έλεγε φασίστες σας γ@μώ, σφαχτ' τους, κατούρα τους στα μούτρα και θαψτους και κάτι τέτοια.
Β; Ε, εντάξει τον θάψαν αυτόν
Α: ΧαΧα το ξέρω, αυτό είπα και γω
Β: Ε βέβαια βρε μ...κα, σε ξύλο ήτανε πάνω. Σε συμπλοκή ήταν το μ...νί. Σε συμπλοκή βρέθηκε.
Α: Ρε π...στη μου εντάξει, τα έχουν... Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα α...δια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μ...νόπανα.
Β: Μ....κα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει.
Σε άλλο σημείο λένε:
Α: Ο μπάτσος ήταν ωραίος στην αρχή που με συλλάβανε. Μ....κα τον έκανα πουτ....
Β: Τι έγινε ρε; Για πες.
Α: Μπαίνουμε μπροστά με τις μηχανές και βγάζουνε τα πιστόλια και με σημαδεύουνε κι εγώ κάθομαι, βάζω τα χέρια στο ταμπλό όπως μου λένε, και του λέω, ρε φίλε, τι βγάζεις πιστόλι και με σημαδεύεις, από τη στιγμή που είμαι άοπλος ας πούμε; Με πολιτικά.
Β: Ναι
Α: Του λέω, αν ήμουνα, άμα οπλοφορούσα, του λέω και με σημάδευες με πολιτικά, χωρίς να μου πεις τι είσαι και έριχνα θα έφταιγα εγώ; Τέλος πάντων, μου λέει, δεν πειράζει φίλε, μου λέει, η κατάχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση. Με βγάζει, τέλος πάντων, μου περνάνε χειροπέδες , του λέω και μου κάνει να ξέρεις λέει, ότι είμαι μαζί σας λέει και είμαι πολύ στεναχωρημένος λέει γι' αυτό που κάνω, λέει και αλλά να ξέρεις ότι είμαι αναγκασμένος. Του λέω, σε καταλαβαίνω απολύτως, του λέω. Κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα, να ξέρεις ότι κι εγώ θα το κάνω και εγώ θα στεναχωρεθώ αλλά να ξέρεις μετά ότι θα σου πω συγγνώμη.
Β: Α πολύ καλά τα είπες.
Α: Ναι, ναι. Του λέω κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα του λέω, θα στενεχωρεθώ του λέω, αλλά θα το κάνω. Και μένει κόκαλο ο μπάτσος και γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ελπίζω να υπάρχουν άνδρες, λέει σαν κι εσένα οι οποίοι θα με διατάσσουνε τότε, ε, του λέω άμα σε διατάσσω θα είναι καλό. Μπορεί να έχουμε χειρότερη σχέση.
Ένας ακόμα από τους αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ δύο μελών της ΧΑ, στον οποίο φαίνεται η αγωνία τους για όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Α: Ελα Φίλιππα καλημέρα.
Β: Πού είσαι ρε απεργέ;
Α: Εδώ φορτώνω.
Β: Απεργοσπάστη!
Α: Τοπικά κάνουμε εδώ πέρα, τοπικά, φορτώνουμε
Β: Και εμείς τοπικά κάνουμε, και τώρα φορτώσαμε και έχω αράξει στο πάρκο και μ.........ε
Α: Α,ναι;
Β: Τι νακάνουμε πρέπει να περάσει η ώρα. Είναι και αύριο κλειστά; Είναι και αύριο, ε;
Α: Ναι και αύριο κλειστά, ναι.
Β: Είναι και αύριο μάλιστα.
Α: Τώρα θα δούμε αν θα ανοίξουν τώρα ή επειδή είναι το πρόβλημα αυτό τώρα Φ. Ακυρώθηκε η διαμονή του Σαββάτου. Εγιναν θέματα χοντρά τώρα να πούμε. Χθες να φυλάει η αστυνομία, η ΔΙΑΣ πάνω εκεί πέρα τα ΜΑΤ.
Β: Δεν μου λες; Εχεις θέμα εσύ;
Α:Ε;
Β: Εχεις θέμα εσύ; Θα έχεις πρόβλημα με όλα αυτά;
Α: Ξέρω γω; Αυτό δεν ξέρω τώρα έχω πάει σε δικηγόρο γιατί είχαμε. Τώρα δεν μπορώ να σου πω και από το τηλέφωνο βέβαια, πρέπει να βρεθούμε. Και ο αδερφός μου τα ίδια. Οσοι γιατί είδες και αρχίζουν και λένε και ονόματα τώρα.
Β: Από τα ....
Α:Ε, για Λαγό δεν έχω, εντάξει, δεν έχω και εντάξει
Β: Από τις καρτούλες, Από τις καρτούλες;
Α:Ε, όχι από τις κάρτες όχι.
Β: Βρήκανε τις καταστάσεις πάνω, τις βρήκανε;
Α: Ε βρήκαν κάποια πράγματα,τώρα δεν ξέρω, δεν έχουν πει τι έχουν βρει. Πάνω στα .....Ε, πήγαν σε όλες τις τοπικές.
Β:Γιατί είμαστε και μεις;
Α: Ναι το ξέρω το ξέρω γι αυτό σου λέω. Αλλά οι κάρτες αν έχεις παρατηρήσει, δεν έχει ονόματα Φ. Εχουν κωδικούς.
Β:Ναι.
Α: Το έχεις παρατηρήσει;
Β: Οι κάρτες έχει κωδικούς δε γράφει όνομα
Α: Ναι έχεις δίκιο.
Β: Α μπράβο
Α:Ναι αλλά τα ονόματα τα έχουν εκεί στα γραφεία
Β:Ναι τα χουν αλλά είναι εντάξει. Απ' ότι ξέρω λέει δε βρήκαν τίποτε εκεί πέρα
Σε άλλους διαλόγους που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν ορισμένοι διατεθειμένοι να χύσουν αίμα...
Β: Θα γυρίζει μπούμεραγκ.
Α:Ε, θα έρθει φίλε, εγώ ειλικρινά πιστεύω στο Θεό πραγματικά και πιστεύω ότι θα έρθει μια ώρα που θα μας τα ξεπληρώσει όλα αυτά και δεν θα τελειώνει να πουμε να πέφτει πριονίδι, δεν θα τελειώνει.
Β: Θα έρθει, θα έρθει η ευλογημένη ώρα
Α:Το πριονίδι δεν θα τελειώνει
Β: Θα έρθει, θα έρθει φίλε
Α: Και μετά ας μας καθαρίσουνε. Και να σου πω και κάτι;
Β: Γιατί να μας καθαρίσουνε;
Α: Επειδή είχα μια κουβέντα με κάποιονα, να που με σοβαρό, εμείς άμα θέλουνε να μας βγάλουνε και εκτός νόμου κι ας ακούνε τα μ@@@@@@να να το ξέρουν, έχουμε και πενήντα με εκατό άτομα τα οποία είναι άτομα αποφασισμένα να πέσουνε. Αυτά τα μο@@@@ ποιους έχουν έτοιμους να πέσουνε;
Β: Εκτός νόμου δεν μπορούνε.
Λέμε, λέμε , λέμε να θέλουνε να το παίξουμε τόσο αντρίκια το παιχνίδι, εμείς έχουμε κι εκατό τρελούς που είναι αποφασισμένοι. Αυτοί έχουνε δέκα;
Β: Άλλοι τόσοι, άλλους τόσους τρελούς. Περίμενε. Άλλους τόσους τρελους.
Α: Ε, εκτός αν πάνε στα Καρακουρού. Εκτός αν πάνε για Κομοτηνή που... τσάμπα το @@@@@.
Β: Να βγούν τα λειόκαννα
Α: Να βγουν τα λειόκαννα, άλλοι τόσοι τρελοί
Ποιιους ακριβώς από τους παραπάνω διαλόγους είναι ενοχοποιητικοί και για ποια ακριβώς θέματα, σίγουρα θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Πάντως ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι πουθενά δεν ομολογείται κάποια ανάμιξη με το έγκλημα. Εμείς να επιμείνουμε στην ευκολία με την οποια διαρρέουν κρίσιμα στοιχεία της δικογραφίας.
Μπορεί ακαόμα και να ευνοούν τους συλληφθέντες βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συδνέμσου, αλλά σε επίπεδο διαδικασίας είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
(defencenet) -
μεχρη το τελος της εβδομαδας θα ξεκαθαριση το τοπιο.
αρκετος κοσμος εινε υπερ της χρυσης.
εφοσον πιαστηκανε για εγληματικες οργανωσεις ? καιρος δεν εινε να πιασουν και τους αλλους
βουλευτες που σηστησαν εγληματικες και τα αρπαξαν ?οχι στην ανομια και στην παρανομια για ολους. που εινε η προστασια για την εγληματικοτητα που καθε μερα καθαριζουν κοσμο,και ολοι αυτοι που πηδησαν απο καπιο μπαλκονη ?
και τα αλοδαπα που μεχρη τωρα σκοτονουν,βιαζουν κτλ.κοιταμε το δεντρο και χασαμε το δασος.
-
Μεχρι τεταρτη θα βγουν δεν ισχυει τιποτα στημενο εργο ειναι ο gogos καλα εκανε και βαζει τα θεματα
κανονισμενο το παιχνιδι.Εδω 6 λιστες με μεγαλο φοροφυγαδες ξεπλυματα πολιτικων κλπ κλπ και σβηστηκαν ολα στο αρχειο
σωπησε το θεμα 3 τρις ευρω φαγωθηκαν απο την ΕΛΛΑΔΑ τωρα μια τριχα ειναι η χρυση αυγη προπετασμα για αυτα που ερχονται
κατι μετρακια οριζοντια και καθετα.Αληθεια ο Τσουκατος τη τα εκανε τα μαρκα?
θυμαται κανεις καμια λιστα λαγκαρτ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.