Δυστοιχως δεν θα μπορεσουμε ολοι να παμε.οσοι τα καταφερουν ας τον αποχαιρετησουν οπως του αξιζει….παντα θα σε θυμομαστε.αυριο ολα τα μηχανηματα θα δειχνουν μονο εναν στοχο μονο τον παρη.καλο ταξιδι κ καλο παραδεισο......
-
Παρης
ετσει ακριβος ειναι φιλε Νικολα .
μακαρι να ειχα τη δηνατοτητα να παραβρεθω στο τελευτεο αντιο
για να εβαζα 2 λιρες για το βαρκαρη στο μετοπο του , οπως θα
του αρμοζε και σαν ψαχτιρι .οσο για το φορουμ καλο ειναι στην μνημη του αυριο να μην γραφτη
τιποτα πανω σε θεματα του χομπι παρα μονο οτι αφορα τον ιδιο
για ενα τελευτεο αντιο .Μπραβο εγο εχασα εναν αδερφο.ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κσνουμε
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Παρης
Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του Παρη.
Να ειστε περηφανοι για τον ανθρωπο σας γιατι εφυγε και αφησε τοσους φιλους πισω του.Ειναι επιτυχια για ενα ανθρωπο να το κανει αυτο.
Περσι στην συναντηση ,δυο μερες νωριτερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ειχε προβλημα υγειας και οτι δεν θα ερθει ,αλλα να το κρατησω κρυφο για να εχει επιτυχια η συναντηση.Αυτο δειχνει ποσο αγαπουσε αυτη τη σελλιδα .Δεν ξερω την τυχη της σελλιδας,αλλα αν κρατηθει θα ηθελα να βλεπω την φωτογραφια του ,και να μπαινω στα "psaxtiria toy ΠΑΡΗ ΚΑΜΠΑ".Θα ειναι παντα κοντα μας για εμας που τον γνωρισαμε αλλα ας τον κανουμε αθανατο για αυτους που ερχονται.
Καλο ταξιδι φιλε ΠΑΡΗ .Τα παιδια σου τα ψαχτηρια παντα θα σε θυμουνται.Μαλλον καποτε θα τα ξαναπουμε ,ισως πινοντας ενα τσιπουρακι σε μια παραλια της αλλης οχθης.
Συμφωνω απολυτα. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
-
Παρης
Αν και δεν είναι η κατάλληλη ώρα ,προτείνω να αλλάξει το όνομα της σελίδας με το www.goldmaniac.net
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε .Δεν θα πρεπει να αλλαξουμε τιποτα απο την σελιδα και να την αφησουμε με την ονομασια που εβαλε ο Παρηs….........γιατι πραγματικα ετσι την γνωρισαμε ολοι μαs και πιστευω οτι και ο ιδιοs δεν θα αλλαζε το ονομα τηs...........
-
Παρης
ετσει ακριβος ειναι φιλε Νικολα .
μακαρι να ειχα τη δηνατοτητα να παραβρεθω στο τελευτεο αντιο
για να εβαζα 2 λιρες για το βαρκαρη στο μετοπο του , οπως θα
του αρμοζε και σαν ψαχτιρι .οσο για το φορουμ καλο ειναι στην μνημη του αυριο να μην γραφτη
τιποτα πανω σε θεματα του χομπι παρα μονο οτι αφορα τον ιδιο
για ενα τελευτεο αντιο .Έχεις απόλυτο δίκιο Παναγιώτη. Αυτές τις μέρες δεν πρέπει να ξαναγράψουμε τίποτα πάνω στα θέματα, παρά μόνο εδώ σ' αυτό το θέμα, μόνο τη λύπη μας για τον Πάρη…Τίποτα άλλο... Άλλωστε ποιός από μας έχει όρεξη πλέον να ξαναγράψει για μηχανήματα ή για λίρες....Όλα μάταια ρε παιδιά. Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός οι λίρες...Πάνω από όλα να έχουμε την υγειά μας, να είμαστε καλά ως παρέα που είμαστε μέσα από το Forum, και η έρευνα και οι λίρες ας είναι μόνο ως απλό χόμπυ να περνάμε την ώρα μας.
Α...ρε παιδιά...δε μπορώ να το χωνέψω πώς χάσαμε τον αγαπημένο μας μανιακό...στενοχωριέμαι και που ανοίγω τη σελίδα.... -
Παρης
για οσους δεν τον γνωρισαν.
απο την συναντηση στους πορους το 2009.
ετσι σε γνωρισαμε, ετσι θα σε θυμομαστε.τι ειναι αυτα που διαβαζω γαμωτω μπελα μου
πριν 20 ημερες μου χαρισε 1 μηχανημα που ειχαν κατασκεβαση μαζι με τον fantoma
ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ
Εκει που τρωγαμε περασαν 2 πητσιρικια και πουλουσαν κατι δεν θυμαμαι,σταματισαν και κοιτουσαν τον Παρη,τους ρωτησε τι συμβαινει,ειπαν πειναμε,λεει το αφεντικο παρτε να φατε…στεφανε μου λεει καπως ετσι μεγαλωσα... γαμωτην αδικια μου μεσα...νανε ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαση... -
Παρης
- << Μην σταματάς να ψάχνεις >>
μου είχε πει ο Πάρης σε κάποια επικοινωνία μας όταν του διαμαρτυρήθηκα για την ανικανότητα της τεχνολογίας που έχουμε διαθέσιμη να βρίσκουμε το στόχο από μακριά και την σκέψη μου να τα παρατήσω …..
Καλό ταξίδι φίλε μας ....
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογενειά σου
Θάσαι πάντα εδώ !!
- << Μην σταματάς να ψάχνεις >>
-
Παρης
Συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους οικειους του.
Μνημονευοντας, να τον θυμαστε ειτε τα γραπτα του ειτε τα λογια του για εκεινους που ειχαν την τυχη να τον γνωρισουν απο κοντα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Παρης
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.Καλό ταξείδι να 'χεις !