καλο ταξιδι Παρη….............τα συλλυπητηρια στη οικογενεια.........
-
Παρης
Για τα νεοτερα μελη η και καποιους παλιότερους που δεν γνωριζαν εξ οψεως τον παρη μπορουν να πανε στην αρχικη σελιδα που λεει '' τεστ μηχανηματων '' και να τρεξουν το βιντεο , φαινεται καλα στην αρχη του βιντεο που χαιρετάει τον κοσμο εκει στην καφετερεια στην συγκεντρωση του τυρεμπορα , ετσι για να εχετε μια εικονα του Μανιακου
-
Παρης
Για τα νεοτερα μελη η και καποιους παλιότερους που δεν γνωριζαν εξ οψεως τον Παρη μπορουν να πανε στην αρχικη σελιδα που λεει '' τεστ μηχανηματων '' και να τρεξουν το βιντεο , φαινεται καλα στην αρχη του βιντεο που χαιρετάει τον κοσμο εκει στην καφετερεια στην συγκεντρωση του τυρεμπορα , ετσι για να εχετε μια εικονα του Μανιακου
Aυτοs ηταν ο δικοs μαs ανθρωποs…........
-
Παρης
…....θυμαμαι όταν ειχα παει στην συναντηση της σελίδας στον Αγ.κωνσταντινο όταν εφτασα το βραδακι της παρασκευης στο ξενοδοχειο ηταν ολοι μαζεμένοι στο σαλονακι ,......'' χαιρετω τα ψαχτηρια λεω '' και συστήνομαι στα παιδια τοτε σηκωθηκε ο μανιακος με πηρε απ το χερι και χαριτολογοντας μου ειπε '' παμε να καθησουμε εκει στα τραπεζακια γιατι ολοι αυτοι είναι λαμογια '' και καθησαμε διπλα και αρχισαμε τα '' σκαψιματα '' και τις ιστοριες ......ΔΕΝ θα την ξεχασω αυτή την σκηνη.......γεια σου φιλε Παρη που μας βλέπεις από κει ψηλα...........!!!!!!!!!!!!!
-
Παρης
Ποσο τον ειχα ζαλισει τον ανθρωπο τον πρωτο καιρο το πρωτο καλοκαιρι που βρεθηκαμε.
Καθε βραδυ στον υπολογιστη στον μεσεντζερ και στα τηλεφωνα, ωρες να αναλυουμε τις φωτογραφιες και το μερος και τα κιταπια απο διπλα.
Γκρινιαζε η γυναικα μου , σιγουρα και η δικη του για τις ωρες που τον εκλεβα απο το σπιτι του.
Ο μονος τοτε που μπαιναμε στο κοινσμανια και εψαχνα πληροφοριες οπως οι καινουργιοι που μπαινουν σημερα.
Ο μονος που ειδε τον πενταμετρο αετο εκει που εγω και ολοι οι αλλοι βλεπαμε αλλα αντ αλλων!
Με στελνει μηνυμα και μου λεει ετσι κι ετσι και μου λεει αν θες ερχομαι.
Απο που θαρθεις? Απο θεσνικη!
Καλα θα κανεις τοσα χιλιομετρα πιθανος για το τιποτα?
Ε και μου ειπε γελωντας θα ερθω να γνωριστουμε και να πιουμε εναν καφε η κανενα τσιπουρο!
Ε και δεν ερχεσαι δεν εχω να κρυψω τιποτα ελα.
Καπως ετσι εξελιχθηκε η κουβεντα και στο τηλεφωνο ..και δεν θυμαμαι αν ηταν την επομενη η την δευτερη μερα που ηρθε!
Δωσαμε ραντεβου στον φαρο, εγω ημουνα με το τζιπ και κοιτουσα το σημειο δεν τον ειχα ξαναδει.
Παρκαρισα και ειδα εναν τυπο να στεκεται στο πεζοδρομιο..εσυ πρεπει να εισαι ο Παρης του ειπα ..χαμογελαστος εγω χαμογελαστος και αυτος.
Πηγαμε για εναν καφε να γνωριστουμε και ηρθε και ο γνωστος που μου εδωσε την υποθεση.
Το ιδιο πρωινο πηγαμε στην ρεματια, αγριοκατσικο ο Παρης .
Μπηκαμε στην μεγαλη ανοιχτη σπηλια και καθομαστε εκει για τσιγαρο και καφε να δουμε ηρεμα τον χωρο.
Τι βλεπεις μου λεει …αυτο αυτο αυτο του λεω!
Την παρασταση με ζωα στην σειρα στο τοιχωμα της σπηλιας την βλεπεις?
Ποια ζωα του λεω??
Και μου δειχνει...ολα τα ζωα ενα λιονταρι ενα ζαρκαδι και αλλα ζωα το ενα πισω απο το αλλο να ξεκινανε απο εξω και να συγκλινουν προς τα μεσα.
Μου εδειξε και αλλα πολλα , κλωσσα με κλωσοπουλα φιδι με τοπουζι και σταυρο και ενα σωρο αλλα!
Το μερος ταιριαζε με ενα απο αυτα απο τα κιταπια.
Το ψαξαμε το ξεψαχνισαμε ενα μερος μονο ηθελε να ξαναρθει να το δει επειδη ειχε δει μια τρυπα απο μακρια αλλα στο κοντινο την εχασε...και ολο μου λεγε ..εκεινη την τρυπα την θυμασαι..θελω να ρθω να ξαναπαμε οπωσδηποτε να την δουμε!
Λες βρε τοσες κρυψωνες βρηκαμε να ειναι εκει...εμελλε να μην παμε μαζι..ειχα κρυφη λαχταρα να ξαναερθει και ας μην πηγαιναμε μονο να ξεκινουσαμε και ας σταματουσαμε να φαμε και να πιουμε.
Διαφωνουσαμε στο τελος αν αυτο ηταν το ταδε μερος απο τα κιταπια εγω επεμενα οτι ειναι...ενα θεορατο εξωγλυφο σε βραχο κεφαλι αλογου με κερατα κριαριου..αυτος το ειδε.
Να εισαι καλα Παρη εκει που εισαι, δεν θα παω να ψαξω τον βραχο εκεινο που εψαχνες..αφου δεν ηταν γραφτο να τα βρουμε μαζι ας τα βρουνε οι επομενοι..οσα και να εχει !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ