Ρε παιδιά κατι έμαθα μολης και δεν μπορώ να το πιστέψω πέθανε ο παρης
-
Παρης
Πιος παρης ρε κωστα o gold maniac ? μη με λες ρε φιλε τετοια . αλος παρης ειναι? οχι ο δικος μας?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 92 | Δημοσιεύσεις: 1,397 -
Παρης
Αυτα παλλικαρια μου δεν ειναι αστεια….......Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και σοβαροι............και αν καποιοs εχει μια καλυτερη ενημερωση θα παρακαλουσα να μαs ενημερωσει για αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!
Δεν χωραει πλακεs.............
πριν 10 χρόνια Φήμη: 102 | Δημοσιεύσεις: 2,387 -
Παρης
παιδια ναι ο δικός μας ο παρης ρε παιδια δεν το πιστευω πριν 2 μερες ακριβος ημασταν και πιναμε καφεδακι μαζι το εμαθα απο την συζηγο του
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 86 -
Παρης
μισω να παρω τηλεφωνο
Παρης
Ρε παιδια 12 η ωρα σημερα ηταν εδω και ανοιξε θεμα!!!Μηπως ειναι παραξηγηση????????????
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 201 -
Παρης
παιδια ναι ο δικός μας ο παρης ρε παιδια δεν το πιστευω πριν 2 μερες ακριβος ημασταν και πιναμε καφεδακι μαζι το εμαθα απο την συζηγο του
Μα αφου το πρωι μπηκε και εκανε αναρτηση στηs 5+26
Πολλοι απο εμαs εχουν το τηλεφωνο του Παρη αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να παρει καποιοs τηλεφωνο και να ρωτησει το οτιδηποτε
πριν 10 χρόνια Φήμη: 102 | Δημοσιεύσεις: 2,387 -
Παρης
παιδια αν βλεπει η ξερει καποιος τον κωστα παπαδοπουλο φιλο του παρη ειδοποιηστετον τον παρακαλω να εποικινονιση μαζι μου με μηνημα
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 86 -
Παρης
Δυστυχώς αυτή την ενημερωση είχα και εγώ πάει ο φίλος μας
πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Παρης
Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο,ενημερώστε μας σας παρακαλώ.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 347 -
Παρης
γαμω την πουταναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααανννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννααααααααααααααααααααααααα μου γαμω την κοινωνια μου γαμω την πουτανα την ευα γαμω γαμω γαμω γαμω αληθεια ειναι ρε πουστι αληθεια πριν 2 ωρες τον βρηκανε οχι ρε πουστη μου
Παρης
Διστιχος τον χασαμε . δεν εχο κουραγιο για λεπτομεριες ! Ας μην βριζουμε καλητερα . δεν μπορο ουτε να γραπσο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 10 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Παρης
Κριμα τον ανθρωπο και πιο πολυ σε αυτους που μενουν πισω…....μεγαλη αδικια απο την ζωη να περνει νεους ανθρωπους.εαν και δεν τον ηξερα παρακολουθουσα παντα οτι εγραφε και ελεγε,
πριν 10 χρόνια Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 108 -
Παρης
Απο την μια στιγμη στην αλλη τι να πει κανεις…..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 53 | Δημοσιεύσεις: 1,337 -
Παρης
Ο θεος ας αναπαυση την ψυχουλα του…Ομολογο οτι εχω συγκλονιστει..μπορει να μην τον γνωριζα προσωπικα αλλα τον ηξερα μεσα απο τα γραπτα του που παντα διαβαζα!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 458