Καλο ταξιδι φιλε μου,κουραγιο και βαστατε γερα παληκαρια.
-
Παρης
Καλο ταξιδι φιλε μου παρη , χαιρομαι που ειχα την τυχη να σε γνωρισω και να πιουμε και ένα κρασι μαζι τοτε στην συναντηση της λαμιας και τις τοσες φορες που μιλησαμε στο τηλ. , καλο παραδεισο να εχεις , συλληπητηρια στην οικογενεια του , ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει
πριν 10 χρόνια Φήμη: 206 | Δημοσιεύσεις: 2,656 -
Παρης
Ένας ακόμα φίλος έφυγε ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάσει και κουράγιο στην οικογένεια του.
Φίλε Πάρη να είσαι καλά εκεί που είσαι αδερφέ ….................KANE KATI NA ΠAME ΣE KAMIA ΔOYΛEIA ΓIATI ΔEN ΜΠΟΡΩ NA ΣE ΠEPIΓPAΨΩ THN KATAΣTAΣH!
~ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ~
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 19 -
Παρης
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι…
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 17 -
Παρης
Αναπαυση στην ψυχουλα του, και ψυχικη καθως και σωματικη αντοχη στην οικογενεια του.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,239 -
Παρης
Ο Θεός επέλεξε να τον έχει μαζί του και για να το επέτρεψε αυτός έτσι έπρεπε να γίνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι προσευχή για την ψυχή του…
Για όποιον τυχαίνει να μην γνωρίζει και θέλει, σε τέτοιες περιπτώσεις για τουλάχιστον 40 ημέρες και όσο περισσότερο μπορούμε λέμε απο μέσα μας την ευχή: Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ανάπαυσον την ψυχή του δούλου σου Πάρη (είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε).
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 131 -
Παρης
Καλο ταξιδι να ειναι φιλε το στερνο σου…
Let The Games Begin"
πριν 10 χρόνια Φήμη: 44 | Δημοσιεύσεις: 2,196 -
Παρης
Καλο ταξιδι , καλο παραδεισο να εχεις , θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 103 | Δημοσιεύσεις: 556 -
Παρης
καλό ταξίδι να έχει και ο θεός να προστατεύει την οικογένεια του
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 135 -
Παρης
Τα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια!!!Καλο ταξιδι φιλε παρη…..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 21 | Δημοσιεύσεις: 59 -
Παρης
Απίστευτο παιδιά… Τέτοιες καταστάσεις είναι τραγικές, καλό ταξίδι φίλε παρη, μακάρι να πηγαίνεις κάπου καλύτερα από εδώ.... Καλή δύναμη στους δικούς του.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 52 | Δημοσιεύσεις: 422 -
Παρης
απιστευτο!!! πριν 15 μερες τρωγαμε πιτσα σπιτι του.
καλο παραδεισο φιλε!!!
κουραγιο στην οικογενια!πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,308 -
Παρης
Δυστυχώς ο μπαμπας έφυγε σήμερα το μεσημερι ξαφνικά. Η κόρη του είμαι, ευχαριστούμε για τα συλληπητηρια. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 5 στην Ν.Μηχανιωνα
πριν 10 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Παρης
Καλο ταξιδι φιλε Παρη συλληπητιρια στην οικογενεια.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
Παρης
Aυριο το μεσημερι (Θεου θελοντος) φευγω για Ν. Μηχανιωνα.
Εαν καποιος φιλος ειναι στο δρομο μου και θελει να χαιρετισει τον Μαστορά μας απο κοντα μπορει να μου πει να τον παρω μαζι μου.πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4,012 -
Παρης
για οσους δεν τον γνωρισαν.
απο την συναντηση στους πορους το 2009.
ετσι σε γνωρισαμε, ετσι θα σε θυμομαστε.πριν 10 χρόνια Φήμη: 47 | Δημοσιεύσεις: 1,033 -
Παρης
Φιλε Παρη ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει!!!! Τα θερμα μου συλλυπητηρια στους δικους του ανθρωπους!!!
Καλο ταξιδι φιλε και θα μας βλεπεις πλεον απο εκει ψηλα!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867