Δεν εχω λογια.!!! Οσο αυτηρος κιαν ειταν μαζη μου παντα τον αγαπουσα Τον γνωρισα απο κοντα . ειπιαμε καφε. . Παρικο!!!!!!!!!!!!!! θα μου λειψης.
Τα δακρια μου με πνηγουν. δεν εφειγες διοτη εδω μεσα παντα θα εισαι. Και θα σε αγαπαμε.
-
Παρης
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
πριν 10 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 5,964 -
Παρης
Καλο ταξιδι φιλε ……… δεν υπαρχουν λογια.. μονο θλιψη…… συλλυπητηρια και καλη δυναμη στην οικογενεια του
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 13 -
Παρης
περαστικοι ειμαστε ολοι μας σ αυτον τον κοσμο,,απλα ειναι κριμα κ αδικο να φευγεις νεος..
καλο ταξιδι φιλε μου…πριν 10 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 1,124 -
Παρης
Καλό ταξίδι φίλε Πάρη, ο Θεός να σε αναπαύσει αιώνια
πριν 10 χρόνια Φήμη: 34 | Δημοσιεύσεις: 621 -
Παρης
Θεός σχωρέσοι την ψυχούλα του. Συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Καλό ταξίδι φίλε μας.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,083 -
Παρης
Σήμερα όλοι χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Καλό ταξίδι φίλε Πάρη
πριν 10 χρόνια Φήμη: 467 | Δημοσιεύσεις: 4,457 -
Παρης
Κριμα!!!καλο ταξιδι Παρι,δυστηχος αυτη ειναι η ζωη.συλλυπητηρια στην οικογενεια του,κουραγιο..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 280 -
Παρης
καλο ταξιδι φιλε…. θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια..
πολυ κριμα απο την μια στιγμη στην ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟπριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 314 -
Παρης
Καλο Παραδεισο να εχει
Συλλυπητηρια στην οικογενειαπριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 363 -
Παρης
καλο κατευοδιο φιλε, συλλυπητηρια στην οικογενεια, να τον θυμομαστε παντα…...........................
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 163 -
Παρης
Καλό ταξιδι Πάρη θάχεις και τον αδελφό μου παρέα τον έχασα πριν δύο μήνες θα μας λείψεος πολύ…
πριν 10 χρόνια Φήμη: 47 | Δημοσιεύσεις: 541 -
Παρης
καλο ταξιδι….........καλη αρχη στην καινουργια ζωη........
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
πριν 10 χρόνια Φήμη: 37 | Δημοσιεύσεις: 2,600 -
Παρης
Δεν γνώρισα από κοντά το Πάρη, δεν ζήσαμε στην ίδια πόλη και δεν μοιραστήκαμε καμμία εμπειρία μαζί. Μοιραστήκαμε όμως τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες σκέψεις, την ίδια αγωνία μέσα από την σελίδα.
Αντίο δικέ μας άνθρωπε.πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 285 -
Παρης
Καλο παραδεισο να εχεις φιλε παρη,και ελαφρη να ειναι το χωμα που θα σκεπαση το κεφαλακι σου..Τα θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.Θα μας λυψεις πολυ φιλε παρη και χωρις εσενα το φορουμ θα ειναι αδειο..Καλο δρομο να εχεις φιλε παρη στον παραδεισο και θα σε θυμομαστε για παντα….......
πριν 10 χρόνια Φήμη: 1,902 | Δημοσιεύσεις: 1,747 -
Παρης
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ .
πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 191 -
Παρης
ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του … καλό ταξίδι Πάρη ..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 14 | Δημοσιεύσεις: 732 -
Παρης
ενα τραγουδακι για τον μανιακο μας . το τραγουδι μιλαει για καποιον!! που εφυγε απο drugs, αλα δεν εχει καμια σημασια,τα λογια και ο πονος παραμενουν ιδια στο .αφιερονω Παρη μου, αμα μας βλεπης και εισαι παρον εδω μεσα .χωρις να σε βλεπουμε .
οπιος εριξε εστω +1 δακρι κατα την διαρκεια του τραγουδιου ας αναρτησει 1 απλο '' + ''
Youtube VideoΑλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 92 | Δημοσιεύσεις: 1,397 -
Παρης
θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του, καλο ταξιδι.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 393 -
Παρης
καλο ταξιδι φιλε .. αυτα ειναι τα δυσκολα ελαφρη το χωμα ..τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια ..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 18 | Δημοσιεύσεις: 328