Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καλό ταξίδι αφεντικό.
-
Παρης
καλο ταξιδι ΑΡΧΗΓΕ,οπως σε ελεγα παντα
απο χθες εχω μεινει παγωμενος,δεν μπορω να το πιστεψω
μπορει να μην ειχαμε γνωριστει απο κοντα, αλλα ηξερα οτι ειχα ενα φιλο εκει στα βορεια
θα μας βλεπεις απο κει πανω και θα γελας με τα καμωματα μας
σ ευχαριστουμε για ολαΤα θερμα μου συλληπητηρια στην οικογενεια!
-
Παρης
φιλε παρη ακομα δε μπορω να το πιστεψω γτ ρε φιλε γτ.Δυστυχως φιλε δε μπορεσα να παρω αδεια και να παρευρεθω στο υστατο χερε υποσχομαι να περασω να σε δω στη τελευταια σου κατοικια το συντομοτερο δυνατο.κουραγιο στην οικογενεια που εχασε τον ανθρωπο της Ανθρωπος με Α κεφαλαιο.καλο ταξιδι και παλι φιλε αρχηγε θειο και ΑΝΘΡΩΠΕ Παρη Καμπα
-
Παρης
Πιστεύω να ήξερε-να'χε καταλάβει-ίσως να το μάντευε,πόσες χιλιάδες κόσμος τον αγάπαγε,τον σεβώταν και τον υπολόγιζε! Πιστεύω οτι αν έστω και λίγο το είχε υποψιαστει αυτο,θα ήξερε καλά οτι είχε το μεγαλύτερο θυσαυρο στα χέρια του ολα αυτα τα χρόνια!!και οτι ο θάνατος για τέτεια άτομα,ΑΠΛΑ,ειναι ένας ακόμα σταθμός μεχρι τον επόμενο,Καλό ταξίδι!
-
Παρης
Καλο ταξιδι Παρη σε ευχαριστω γεια γεια εκεινα που μου ειπες και μου αλαξες τα μυαλα και ανηξες τα ματια μου και θυμαμαι αυτο που σου εδηξα και μου ειπες αφου ειδα και αυτο ας πεθανω τωρα και γελουσαμε σαν μηκρα πεδια ρε γαμωτο,πεσ στον Κυριο επανω οτι δεν το ηπαμε στα αληθια και αλι φορα να βλεπει,,ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΑΘΑΝΑΤΟΣ…ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΑΝΑΤΕ...