Δυστυχώς ο μπαμπας έφυγε σήμερα το μεσημερι ξαφνικά. Η κόρη του είμαι, ευχαριστούμε για τα συλληπητηρια. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 5 στην Ν.Μηχανιωνα
Αν και προσωπικά δεν τον ήξερα παρά μόνο από το φόρουμ τα θερμά μου συλλυπητήρια..
Παρης
Απο το αρχικο σοκ που παθαμε ολοι μας και ακομη δεν το πηστευουμε ,καθε μερα που θα περναει θα ειναι και πιο δυσκολη για ολους,για την οικογενεια του και για οσους πραγματικα απο εμας τον αγαπησανε.
θα τον θυμαμε παντα να ανεβαινη την σκαλα του ξενωνα και την χαρακτιριστηκη του βραχνη φωνη του.
ΜΑΝΙΑΚΟΣ ενας Ηταν και θα ειναι.
καλο ταξιδη φιλε μου εκει πανω στα αγνωστα ,θα την βρεις την ακρη.
Παρης
Κοιταω το βιντεο που εχουμε στην αρχικη σελιδα με την δοκιμη των μηχανηματων κ βλεπω εκει τον παρη κ πιστευω οτι ειναι ωραιο απο τους παλιους που εχουν στα αρχεια τους βιντεο κ φωτο του παρη βα δημιουργησουν ενα θεμα κ να βαλουν εκει τα βιντεο κ τις φωτο για να τον βλεπουμε κ να αναπολουμε καποιες στιγμες του παρελθοντος, ως κ σαν ενα φορο τιμης προς το προσωπο του. Πιστευω αυτο θα το ηθελαν κ ολοι οι φιλοι του που εχουν ζησει μαζι του καποιες ωραιες στιγμες κ η οικογενεια του. Γιατι ολοι πολυ εχουμε χασει δικα μας ατομα κ με τα βιντεο κ τις φωτο τους εχουμε διπλα μας . Ευχαριστω.
Παρης
Στο ταξίδι που αποφάσισες να κάνεις, σου εύχομαι τα μονοπάτια που θα διαβείς να είναι φαρδειά σαν λεωφόροι. Οι γέφυρες να είναι τρικάμαρες, τα εικονοστάσια να είναι σαν αυτά που έψαχνες για ν΄αναπαυτείς και τα απέραντα λειβάδια να είναι γεμάτα από χρώματα και ευωδίες. Τρεις τέσσερις φορές μιλήσαμε ζωντανά, αλλά για μένα ήταν αρκετές για να καταλάβω πολλά πράγματα για σένα. Σου εύχομαι εκεί που πας το χαμόγελο να είναι πάντα στα χείλη σου. Καλό ταξίδι ΠΑΡΗ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους ας συνειδητοποιήσουμε ότι περαστικοί είμαστε από εδώ και να μαλακώσουμε λίγο περισσότερο την καρδούλα μας.
Παρης
Πολλές φορές, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους, συναναστρέφεσαι, συνεργάζεσαι, διαπληκτίζεσαι ή δένεσαι φιλικά.
Ίσως κάποια από αυτές τις επαφές – συνεργασίες,
να έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ευχάριστων καταστάσεων,
αφήνοντας ένα έργο προς όφελος κάποιας κοινωνικής ομάδας ή απλά κάποιων ανθρώπων.
**
Goldmaniac**, προ 2,5 περίπου ετών, αφού βρέθηκα τυχαία στο φόρουμ,
ανέπτυξα με τη δική σου ανοχή και κατά κάποιο τρόπο στήριξη,
μια φιλοσοφία που αφορά την φυσική ραβδοσκοπία,
παρουσιάζοντας τεχνικές κατασκευής και περιγράφοντας τεχνικές έρευνας.
Μέχρι τώρα σύμφωνα με θετικές πληροφορίες, για κάποια από τα μέλη,
**εφαρμόζοντας τα ανωτέρω οι επιτυχίες στο φυσικό – άγριο περιβάλλον, συνολικά ξεπέρασαν τις 20.
**
Αυτές oi επιτυχίες των μελών του φόρουμ, που εφαρμόζοντας τις τεχνικές που ανέπτυξα στο φόρουμ πέτυχαν αυτό που όλοι επιζητούμε,
Από μέρους μου αφιερώνονται σε σένα,
Για να θυμούνται οι παλιοί και να ενημερώνονται οι νέοι,
πως με υγιή συνεργασία και χωρίς υστεροβουλία, δημιουργούνται καταστάσεις από τις οποίες ωφελούνται όλοι.
Αιωνία σου η μνήμη, tunnel