Καλό ταξίδι Υπέροχε Άνθρωπε και Φίλε.
-
Παρης
Ειχα να μπω δυο μερες και ηρθαν τα πανω κατω!! Αδυνατω να το πηστεψω!!
Πραγματηκα λυπαμε και δακρυα κυλουν απο τα ματια μου καθως γραφω αυτες τις γραμμες…..
Παντα ηθελα να γνωρησω τον Παρη απο κοντα με πηνωντας ενα καφεδακι αλλα ποτε δεν βολεψε......δυστηχος....Δεν θα ξεχασω τις συνομηλιες μας και που μου εδεινε συμβουλες και παντα τελιωνε με την φραση..."μην αγχωνεσε μικρε!! μην τρελενεσε!! " (λογο ηλικιας) και επισης που λογο του δυο στα δυο στις κληρωσεις δωρων με αποκαλουσε ο κολοφαρδος του φορουμ!!!
Αχχχ ρε Παρη κριμα πολυ κριμα!!!! Καλο παραδεισο να εχεις και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει
ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ......εκει ψιλα που θα εισαι ελπιζω να γνωρισεις και τους δικους μου και να κανετε καλη παρεα.....Κουραγιο , παρηγορια και δυναμη στην οικογενεια του!! Οι σκεψεις μας ειναι παντα μαζι σας......
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Παρης
Καλο ταξιδι, δεν σε γνωρισα προσωπικα ,μιλησαμε στο τηλεφ.και ησουν προθυμος να προσφερης απλοχερα τη βοηθεια σου σε ολους
Σου αφιερωνω αυτες τις μαντιναδες.Η ομορφια της Ανατολης
η Δυση τη σκεπαζει
και οτι στο κοσμο γεννηθη
ο Χαρος το αρπαζειΕνας καφες ειναι η ζωη
σ"ενα μικρο φλιτζανι
αλλος το πινη ολοκληρο
και αλλος στη μεση φτανη. -
Παρης
πολυ συγκηνητικη η μαντιναδα , Αριστοτελη μου .μπραβο σου.
Σημερα στην κηδεια ητανε πολυ βαρυ το κλιμα , ιδιως μεσα στη εκκλησια ,που βλεπαμε τον μανιακο μας
ξαπλομενο. πολυ κλαμα απο ολους , το προσωπο του Παρη ομως δεν ηταν δυστηχισμενο .
μου φενοτανε ,και ενιωθα οτι μας εβλεπε που ειμασταν
τα μισα ,πσαχτιρια μεσα ,στην εκκλησια . και σιγουρα θα του εδωσε χαρα στη ψυχουλα τουτου ελεγα σηκω παρη ζωντανεψε . και ελεγα 1 προσευχη απο μεσα μου, αλα τιποτα δυστηχως .
απογοητευτηκα. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να γινονται ετσι ευκολαστο νεκροτααφειο.. ο ακατανομαστος που ανοιξε την τελευταια κατοικια του παρη μας . την εκανε ο ηλιθιος μικρη στο μηκος ,με αποτελεσμα να μην χωραη το τελευταιο σπιτι του παρη μας.
με αποτελεσμα να περνη 1 βαριοπουλα και να βαραει επανω απο το κεφαλι του gold maniac και ξαφνικα του πεφτη 1 κοματι τσιμεντο στο αριστερο μαγουλο τρελαθηκα . ηθελα να τους αρχισω τα γαμωσταυριδια γιατι ματωσε απο αριστεα , ο παρης. αλα κατευθειαν το σκεπασαν το προσωπακι του. τρελαθηκα ισα ισα σαν 1 δακρυ κιλησε το αιμα οχι πολυ .τρελαθηκα ρε φουστι μου τρελαθηκα . στο τελος αναλαβαμε ο αδερφος του gold maniac ,o φιλος bolec και εγω πηρα την βαριοπουλα και βαρουσα, το τσιμεντο για να σπαση ,και να χωρεση ο ανθρωπος μας απιστευτη η τυποι απιστευτη…. στο τελος τελος ανελαβε ,ο bolec με τον αδερφο του Παρη ο Bolec να κραταει τον γκαζμα ,κανοντας τον καλε'μι, και ο αδερφος ,να βαραει τον γκασμα τρελαθηκα τρελαθηκα τρελαθηκα ....και οι υπευθυνοι να τα ξινουνε . ηθελα να τους βρισω να τους πω καλα ειστε μα@@@@κες ρε?????? αλα δεν το εκανα. δεν επρεπε. τους λεω βγαλτε τον Παρη εξω, απο την τρυπα και μετα βαρεστε, αφοβα. και χωρις να γεμιζει +το φερερο, τουβλα, και τσιμεντα , οχι μου λεη ο γιαλακιας υπευθυνος δεν γινετε ,αλα πανω στην συγχυση μου τι να κανα!!! να του χωνα καμια? δεν εδωσα σημασια. ηθελα να μπει ο ανθρωπος μας σωστα, στην τελευταια του κατοικια
βγαινοντας εξω, μετα απο ολλα αυτα τα ανεπιτρεπτα πραγματα , και την λυξη της τελετης. ακουσα 1 θεια να λεη σε καποιους συγγενης του gold maniac,, * μητερα του?? η γυναικα του? δεν ξερω
να τους κανετε καταγγελια να πατε στην περιφερεια.μην το αφησετε ετσι . να περασει αυτο να πατε στην αστυνομια , εκραζαν παιδια, ολες η θιες . και ...........οση ηταν μπροστα στην τρυπα , και εβλεπαν τι γινοτανε.
στο τελος σας ειπα ο φιλος bolec με τον δερφο του παρη σπασανε το τσιμεντο . αλιος!!!!!!!!Υ.Γ OI 2 Απο τους 3ης που αναλαβανε την κηδεια μιλουσανε σπαστα ελληνικα ο εννας με το ασπρο πουκαμισο και αυτος που υποτηθετε οτι ανοιξε την τρυπα
τελος παντον , θελω να βεβαιοσω ολα τα μελη,/ και συγγενης. οτι η ψυχουλα του Παρη μας , θα ειναι στη Γη. μεχρι τα 40 του. μετα θα μας αφησει για να ειναι μαζι με τους αγγελους.
Οποτε να ειστε σιγουροι οτι βρισκετε κοντα μας .2Υ. Γ για τα 40 που λεη η θρησκεια μας παιδια ειναι 100%ληθεια. εγω ρωτησα και το εκρεμες μου ετσι απο περιεργεια πιο πολυ οχι οτι δεν πιστευω ησα ησα το αντιθετο. [750 γραμαρια εκρεμες [ και μου ειπε, αυτο που προανεφερα, '' ΝΑΙ '' στην ερωτηση, αν η ψυχουλα του παρη ταδε που + που ....... .. θα ειναι μαζι μας μεχρι να σαραντηση.
αυτα απο μενα καλη δυναμη και κουραγιο ευχομαι στην οικογενεια
και ελπιζω ,να το βλεπω το avatar , που ειχε ο Μανιακος μας. να συνεχιζει να ειναι με πρασινη βουλα , ετσι? μην το αφησεις .ετσι οπως μου το πες να κανεις ,
καλο κουραγιο και ψυχολογικη ξεκουραση σε ολους μας, οσω! ειναι εφικτο τουλαχιστον
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Παρης
ο ακατανομαστος που ανοιξε την τελευταια κατοικια του παρη μας . την εκανε ο ηλιθιος μικρη στο μηκος ,με αποτελεσμα να μην χωραη το τελευταιο σπιτι του παρη μας.
με αποτελεσμα να περνη 1 βαριοπουλα και να βαραει επανω απο το κεφαλι του gold maniac και ξαφνικα του πεφτη 1 κοματι τσιμεντο στο αριστερο μαγουλο τρελαθηκα . ηθελα να τους αρχισω τα γαμωσταυριδια γιατι ματωσε απο αριστεα , ο παρης. αλα κατευθειαν το σκεπασαν το προσωπακι του. τρελαθηκα ισα ισα σαν 1 δακρυ κιλησε το αιμα οχι πολυ .τρελαθηκα ρε φουστι μου τρελαθηκα . στο τελος αναλαβαμε ο αδερφος του gold maniac ,o φιλος bolec και εγω πηρα την βαριοπουλα και βαρουσα, το τσιμεντο για να σπαση ,και να χωρεση ο ανθρωπος μας απιστευτη η τυποι απιστευτη…. στο τελος τελος ανελαβε ,ο bolec με τον αδερφο του Παρη ο Bolec να κραταει τον γκαζμα ,κανοντας τον καλε'μι, και ο αδερφος ,να βαραει τον γκασμα τρελαθηκα τρελαθηκα τρελαθηκα ....και οι υπευθυνοι να τα ξινουνε . ηθελα να τους βρισω να τους πω καλα ειστε μα@@@@κες ρε?????? αλα δεν το εκανα. δεν επρεπε. τους λεω βγαλτε τον Παρη εξω, απο την τρυπα και μετα βαρεστε, αφοβα. και χωρις να γεμιζει +το φερερο, τουβλα, και τσιμεντα , οχι μου λεη ο γιαλακιας υπευθυνος δεν γινετε ,αλα πανω στην συγχυση μου τι να κανα!!! να του χωνα καμια? δεν εδωσα σημασια. ηθελα να μπει ο ανθρωπος μας σωστα, στην τελευταια του κατοικια
βγαινοντας εξω, μετα απο ολλα αυτα τα ανεπιτρεπτα πραγματα , και την λυξη της τελετης. ακουσα 1 θεια να λεη σε καποιους συγγενης του gold maniac,, * μητερα του?? η γυναικα του? δεν ξερω
να τους κανετε καταγγελια να πατε στην περιφερεια.μην το αφησετε ετσι . να περασει αυτο να πατε στην αστυνομια , εκραζαν παιδια, ολες η θιες . και ...........οση ηταν μπροστα στην τρυπα , και εβλεπαν τι γινοτανε.
στο τελος σας ειπα ο φιλος bolec με τον δερφο του παρη σπασανε το τσιμεντο . αλιος!!!!!!!αν ειναι δυνατον…..δεν ανοιγες εναν λακο να τους βαλεις μεσα??? απο λακους συνηθισμενοι ειμαστε...ρε τι γινεται στον κοσμο κανενα σεβασμο....να κανετε καταγγελεια στους γα.....ους....
-
Παρης
αν ειναι δυνατον…..δεν ανοιγες εναν λακο να τους βαλεις μεσα??? απο λακους συνηθισμενοι ειμαστε...ρε τι γινεται στον κοσμο κανενα σεβασμο....να κανετε καταγγελεια στους γα.....ους....
Δυστυχώς αυτά είναι τα πιο τραγικά που μπορούν να συμβούν… Να έχεις τον Πόνο σου και να έχεις και αυτά γύρω.... Ο παρης μάλλον θα τους έβριζε θα τους έβαζε στη θέση τους αλλά θα τους συγχωρουσε στο τέλος...
-
Παρης
πολυ συγκηνητικη η μαντιναδα , Αριστοτελη μου .μπραβο σου.
Σημερα στην κηδεια ητανε πολυ βαρυ το κλιμα , ιδιως μεσα στη εκκλησια ,που βλεπαμε τον μανιακο μας
ξαπλομενο. πολυ κλαμα απο ολους , το προσωπο του Παρη ομως δεν ηταν δυστηχισμενο .
μου φενοτανε ,και ενιωθα οτι μας εβλεπε που ειμασταν
τα μισα ,πσαχτιρια μεσα ,στην εκκλησια . και σιγουρα θα του εδωσε χαρα στη ψυχουλα τουτου ελεγα σηκω παρη ζωντανεψε . και ελεγα 1 προσευχη απο μεσα μου, αλα τιποτα δυστηχως .
απογοητευτηκα. δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να γινονται ετσι ευκολαστο νεκροτααφειο.. ο ακατανομαστος που ανοιξε την τελευταια κατοικια του παρη μας . την εκανε ο ηλιθιος μικρη στο μηκος ,με αποτελεσμα να μην χωραη το τελευταιο σπιτι του παρη μας.
στο τελος σας ειπα ο φιλος bolec με τον δερφο του παρη σπασανε το τσιμεντο . αλιος!!!!!!!!Υ.Γ OI 2 Απο τους 3ης που αναλαβανε την κηδεια μιλουσανε σπαστα ελληνικα ο εννας με το ασπρο πουκαμισο και αυτος που υποτηθετε οτι ανοιξε την τρυπα
τελος παντον , θελω να βεβαιοσω ολα τα μελη,/ και συγγενης. οτι η ψυχουλα του Παρη μας , θα ειναι στη Γη. μεχρι τα 40 του. μετα θα μας αφησει για να ειναι μαζι με τους αγγελους.
Οποτε να ειστε σιγουροι οτι βρισκετε κοντα μας .2Υ. Γ για τα 40 που λεη η θρησκεια μας παιδια ειναι 100%ληθεια. εγω ρωτησα και το εκρεμες μου ετσι απο περιεργεια πιο πολυ οχι οτι δεν πιστευω ησα ησα το αντιθετο. [750 γραμαρια εκρεμες [ και μου ειπε, αυτο που προανεφερα, '' ΝΑΙ '' στην ερωτηση, αν η ψυχουλα του παρη ταδε που + που ....... .. θα ειναι μαζι μας μεχρι να σαραντηση.
αυτα απο μενα καλη δυναμη και κουραγιο ευχομαι στην οικογενεια
και ελπιζω ,να το βλεπω το avatar , που ειχε ο Μανιακος μας. να συνεχιζει να ειναι με πρασινη βουλα , ετσι? μην το αφησεις .ετσι οπως μου το πες να κανεις ,
καλο κουραγιο και ψυχολογικη ξεκουραση σε ολους μας, οσω! ειναι εφικτο τουλαχιστον
συγνωμη για το ποστ μου. ειμουν συνεσαισθηματικα φορτισμενος, απο την κηδεια . ητανε α'καιρο,το ποστ, και ζηταω συγνωμη, για 1 ακομα φορα, απο την οικογενεια του.παραφερθηκα!!
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Παρης
Καλημερα συναδελφοι
Παρακληση προς ολους
Αποψη μου ειναι οτι τετοιου ειδους σχολια δεν ωφελουν σε τιποτα και καλο ειναι να μην συνεχιστουνΣυμφωνω απολυτα με τον Δημητρη εγινε εκυρο ποστ απο τον ζακο η τζερη θα παρακαλουσα να μην δωσουμε συνεχεια !
ΕυχαριστωΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1