Καλό ταξίδι φίλε παρη …
-
Παρης
απιστευτο! εχω παθει πλακα! απο την μια στιγμη στην αλλη!! τα συληπητηρια μου στους δικους του και σε ολους τους φιλους του. απιστευτο! απιστευτο!
10 years ago Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
Παρης
Τι να πεις …........ Έφυγε η ΨΥΧΗ της παρέας. Καλό ταξείδι ΦΙΛΕ
Συλλυπητήρια στην οικογένεια10 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 41 -
Παρης
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΗ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .
10 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 114 -
Παρης
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΝΟΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ….....-((
10 years ago Φήμη: 22 | Δημοσιεύσεις: 455 -
Παρης
Καλο ταξιδι αφεντικο, συλλυπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια σου….
PS
10 years ago Φήμη: 4,518 | Δημοσιεύσεις: 4,913 -
Παρης
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΝΟΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ….....-((
Aργοτερα ο Δημητρης θα ανακοινωσει τα παντα.
10 years ago Φήμη: 147 | Δημοσιεύσεις: 2,550 -
Παρης
αν και δεν μπορει κανεις να το πιστεψη,συλλυπητηρια στην οικογενεια .
οτι και να πουμε λιγα ειναι.
καλο ταξιδη φιλος.10 years ago Φήμη: 136 | Δημοσιεύσεις: 3,139 -
Παρης
Αρχοντα μου …καλο σου ταξιδι. σε ευχαριστω για οτι εχεις προσφερει....σε μενα...σε ολους...και ειναι πολλα.
10 years ago Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 1,574 -
Παρης
Καλο ταξιδι παρη:36_2_58:, συλλυπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια σου….
10 years ago Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 142 -
Παρης
παιδια οπως ολοι ειμαι κι εγω παροτι νεο μελος εδω ιδιατερα συγκινημενος για τον ΑΡΧΗΓΟ και ΦΙΛΟ μας ΠΑΡΗ.καλο ταξιδι να εχει συλληπητηρια στην οικογενεια του .θα σε θυμομαστε ολοι φιλε παρη.σε ευχαριστουμε για οσα μας προσφερες εδω με τις γνωσεις σου.καλο παραδεισο να εχεις.
10 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 485 -
Παρης
Καλο ταξιδι Παρη ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει συλιπητηρια στους συγκενης
10 years ago Φήμη: 14 | Δημοσιεύσεις: 502 -
Παρης
Καλο παραδεισο Αρχηγε 5 η ωρα στην Μηχανιωνα το τελευταιο αντιο θερμα συλυπιτιρια στην οικογενεια του 7η ωρα το πρωι σημερα μιλουσα στο τηλ μαζι του προσεξτε οσοι εχουμε προβλημα με τις καρδιες μας Αδελφε δεν σε ξεχνω καλο ταξιδη
10 years ago Φήμη: 30 | Δημοσιεύσεις: 878 -
Παρης
Καλό ταξείδι φίλε παρη. Τα συλλυπητήρια μου και ενα μεγάλο ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην οικογενεια του.
10 years ago Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 86 -
Παρης
Δεν πιστευω τι διαβαζω…
Καλο ταξιδι φιλε Παρη,Συλληπητηρια στους συγγενεις και φιλους του.10 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 326