Καλο παραδεισο αφεντικο,κριμα ο ανθρωπος
-
Παρης
Οσο και να μην μπορουμε να το παραδεχτουμε αλλα και να το πιστεψουμε δυστυχωs ο goldmaniac(Παρηs) και διαχειριστηs αυτηs τηs σελιδαs δεν θα ειναι πια αναμεσα μαs και θα βρισκεται στην γειτονια των Αγγελων…..........
As ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει .........αλλα απο την αλλη ειναι μεγαλη αδικια που φευγουν νεοι ανθρωποι και κυριωs ανθρωποι που ημασταν καθε μερα μαζι τουs και περνουσαμε ευχαριστα την ωρα μαs μεσα σε αυτη την μικρη κοινωνια που λεγεται** Ψαχτηρια.Net**
Λυπαμαι Πραγματικα …........Προσωπικα δεν ετυχε να το γνωρισω απο κοντα ασχετα αμα ειμαστε στην ιδια πολη αλλα μεσα απο το Καφενειο των Λαμογιων τα ειπαμε παρα πολλεs φορεs...................
Θερμα συλυπητηρια στους οικειους του!!!
Eυχαριστω !!!!!!!!!!!
Τασοs Αrionas................ -
Παρης
Ρε παιδιά τί είναι αυτά που διαβάζω? Δε μπορώ να το πιστέψω, δε θέλω να το πιστέψω, δε μπορεί να είναι αλήθεια.
Το πρωί που είχα μπει για λίγα λεπτά από τη δουλειά να δω κανένα νεότερο στα γρήγορα είδα ότι είχε γράψει ένα μήνυμα σε κάποιο θέμα για εκείνο το μηχάνημα του Γεώργιου νομίζω και τώρα μπαίνω να διαβάσω πιο αναλυτικά τη σελίδα μας και μένω άναυδος μ' αυτά που γράφετε. Τί να πω? Η ζωή είναι πολύ μικρή τελικά και άδικη. Δεν τον είχα γνωρίσει προσωπικά, δεν είχαμε μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο παρά μόνο σε προσωπικά μηνύματα, παρόλα αυτά όμως τον ένιωθα κάπως σα δικό μου άνθρωπο, ήταν οικείος και καλός με τους περισσότερους, αν όχι με όλους .
Δυστυχώς παιδιά η ζωή είναι πολύ σκληρή. Έχω χάσει αρκετούς δικούς μου ανθρώπους, σήμερα χάνω έναν ακόμα…έτσι νιώθω. Κρίμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι φίλε Πάρη. Κανείς από μας δε θα σε ξεχάσει