ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΕΓΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ Η ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…..ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ..ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΔ.....ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
-
Με την ευκαιρια καντε ενα κοπο και δες τε το βιντεακι…υπαρχουν παρα πολλα τετοια!!!! ηδη γινονται συνεχως ενημερωσεις σε ολη την Ελλαδα...προχθες εγινε και στα μερη μου και σε πολλα χωρια. Δειτε τι πααμυθια μας πουλανε και αυτα δεν ειναι τιποτα σε σχεση με την ενημερωση που υπαρχει σε αυτες τις ενημερωσεις!!! το θεμα ειναι οτι πολλοι τα θεωρουν αστεια και καν δεν δινουν σημασια...
Υ.Γ. Και δεν εχει να κανει με κανενα κομμα!!!
-
μπραβο ρε λεων…απο μερες θελω να βαλω μια ομιλια...
δειτε την παρακατω ομιλια απο το 9 λεπτο και τα αναλυει με την σειρα π μπαλαντινας ο συντοπιτης μου..
για οσους ειναι απο καρδιτσα και γυρο περιοχες να πω οτι εχω κανωνισει ομιλια με τον μπαλαντινα για ενημερωση του κοσμου την ερχομενη τριτη στην καρδιτσα...
οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει π.μ. για λεπτομεριες...δειτε το βιντεο απο το 9 λεπτο...
-
Δεν ειναι μονο τα 600δις…αυτο εινα το ενα σεναριο, το πολυ καλο που παιζει αυτη τι στιγμη [και ειναι σε εξελιξη] ειναι με τους Δημους…!!! οποιοι εχουν ενημερωθει και θελουν να δουν καποια πραγματα ξερουν τι εννοω...το βραδυ θα ανεβασω κι αλλα.
Υ.Γ. Πολλοι απο εμας για να μην πω ολοι, το θεωρουν κοροιδια, ομως δε ειναι ετσι... και εντελως πληροφοριακα το δικαστηριο που ειχε κανει ο κυριος Αδωνις στον σωρρα, εγινε της 28-6-2013 και το κερδισε ο σωρρας! ολα υπαρχουν σε αυτες τις ενημερωσεις που πηγονται κατα καιρους και συνεχιζουν να γινονται.
-
γιαυτο ανεβασα αυτο το βιντεο…γιατι τα λεει απο την αρχη πως εχουν τα πραματα...ωστε καποιος που δεν εχει ακουσει κατι να μην πεσει σε δυσκολες ομιλιες λαμπρακη κλπ η στην λασπη..
τα λεει ο ανθρωπος με τη σειρα...επισης ο καλογεροπουλος λεει σχετικα με τους δημους που ειπε ο λεων...
λεων αν δεν εισαι μακρυα απο καρδιτσα την τριτη θα γινει ομιλια με τον μπαλαντινα εδω..
-
ελα ναι…λιγο μακρυα χεχε....γινοντε πολλες ομιλιες πανελλαδικα...
πριν κανα 2 βδομαδες ειχε στα τρικαλα..
σαββατο θα θα γινει μια πολυ καλη στην καβαλα που κατεβενει και υποψηφιος δημαρχος με την προταση σωρρα και θα ειναι και ο σωρρας εκει και πολοι αλλοι...θα γινει και συνεντευξη τυπου!
παντος ο κοσμος πρεπει λιγο να το ψαξει το θεμα γιατι μονο λασπη θα ακουσουν απο τιβι... -
Eiναι τοσα πολλα πλεον που ο κοσμος τα θεωρει δεδομενα και δε θελει να ακουσει αλλα ή να ενημερωθεί καλυτερα γιατι εχει χασει την πιστη του στη Δικαιοσύνη η οποια είναι και το εκτελεστικο οργανο του νομου.
Πως θα περισσωσουμε ότι απεμεινε είναι το θεμα και πως θα τη γλυτώσουμε αφου είναι ολοφανερο ότι θελουν να μας θανατωσουν.
Εχει φυγει πολυς κοσμος εξαιτιας τους και το να μη ριξεις ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ δε λεει τιποτε πλεον γιατι ολοι μαζι ανακατευουν την τραπουλα πλην αυτων που χωνουνε φυλακη και είναι οι μοναδικοι που σηκωσαν ανάστημα εναντιον τους.Και ποιος ξερει αν δε τους φαρμακωσουν και αυτους σιγα-σιγα;
Ενας βουλευτης τους που απολογηθηκε σημερα μπροστα στα τομαρια λυγισε και φωναξε ότι δεν ξερω τι να πω στα παιδια μου για πιο λογο δηλαδή τον εχουν μεσα.
Σκεφτηκε ποτε κανεις τη θεση αυτου του ανθρωπου; To σκεφτηκαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες που τρεχουν ως υποψήφιοι και που εχουν στελεχωσει τα ψηφοδέλτια από αυτά τα τομαρια;
Δεν εχουμε χρεος απέναντι σε αυτόν τον ανθρωπο; Πρεπει να τον θανατώσουμε και εμεις; Oπλιζουν το χερι μας; Yπαρχει δικαιολογια για μας ως λαος προδομενος να συνεχιζουμε ετσι;
Ti καθόμαστε και συζητάμε όταν είναι ολοφανερο τι θα γινει;
Τι Τσιπρα δηλαδή; Toν αθεο τον γαιδαρο να τον βαλουμε να κυβερνησει Χριστιανούς Ορθοδοξους;
Ή τον γαιδαρο της ΔΗΜΑΡ ή την Κατσελη που δηλωσε ετοιμη να συνεργαστεί με το <Δημοκρατικο τοξο> ή πιον άλλο κερατα που τα εχει πλακακια μαζι τους και ξερογλυφεται μηπως και του πετάξουνε κανενα κοκκαλο;
Nα ψηφισουμε δειλους που το λενε κιολας ότι δε θελουνε να κυβερνησουν παρα μονο να επιβιωνουν αυτοι και τα κομματα τους ως παρασιτα αλλων παρατάξεων που μας αφανιζουν εμας τις οικογενειες μας, τα πιστευω μας, τις αξιες, τα ιδανικα μας; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ…...
H Eλλαδα εχει ελλειψη από Πατριωτες αυτή τη στιγμη και τιποτε άλλο.Απο πολιτικες προδομενες χορτασαμε και θα τις τρωνε στη μαπα και τα δισεγγονα μας.
Να εγκληματήσουμε εις βαρος των επομενων γενεων για να λενε τα καθικια ότι τα τρωγαμε μαζι τους;
H ψηφος είναι πλεον ιερη και πρεπει οπωσδήποτε ο Λαος να φυλαξει στις καλπες τις μερες των εκλογων και το καλυτερο είναι όταν θα κλεινουν να ειμαστε ολοι μαζεμένοι εξω από τα εκλογικα κεντρα γιατι και τη νοθεια την εχουν κρυφο ασσο στο μανικι τους στην εσχατη των περιπτώσεων.
Εχουν αποδειξει ότι θα κανουν τα παντα όταν χρειαστεί και θα στειλουν φυλακη και ολη την υπολοιπη Ελλαδα εκλεγμενους και μη. -
Eiναι τοσα πολλα πλεον που ο κοσμος τα θεωρει δεδομενα και δε θελει να ακουσει άλλα ή να ενημερωθεί καλυτερα γιατι εχει χασει την πιστη του στη Δικαιοσύνη η οποια είναι και το εκτελεστικο οργανο του νομου.
Πως θα περισσωσουμε ότι απεμεινε είναι το θεμα και πως θα τη γλυτώσουμε αφου είναι ολοφανερο ότι θελουν να μας θανατωσουν.
Εχει φυγει πολυς κοσμος εξαιτιας τους και το να μη ριξεις ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ δε λεει τιποτε πλεον γιατι ολοι μαζι ανακατευουν την τραπουλα πλην αυτων που χωνουνε φυλακη και είναι οι μοναδικοι που σηκωσαν ανάστημα εναντιον τους.Και ποιος ξερει αν δε τους φαρμακωσουν και αυτους σιγα-σιγα;
Ενας βουλευτης τους που απολογηθηκε σημερα μπροστα στα τομαρια λυγισε και φωναξε ότι δεν ξερω τι να πω στα παιδια μου για πιο λογο δηλαδή τον εχουν μεσα.
Σκεφτηκε ποτε κανεις τη θεση αυτου του ανθρωπου; To σκεφτηκαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες που τρεχουν ως υποψήφιοι και που εχουν στελεχωσει τα ψηφοδέλτια από αυτά τα τομαρια;
Δεν εχουμε χρεος απέναντι σε αυτόν τον ανθρωπο; Πρεπει να τον θανατώσουμε και εμεις; Oπλιζουν το χερι μας; Yπαρχει δικαιολογια για μας ως λαος προδομενος να συνεχιζουμε ετσι;
Ti καθόμαστε και συζητάμε όταν είναι ολοφανερο τι θα γινει;
Τι Τσιπρα δηλαδή; Toν αθεο τον γαιδαρο να τον βαλουμε να κυβερνησει Χριστιανούς Ορθοδοξους;
Ή τον γαιδαρο της ΔΗΜΑΡ ή την Κατσελη που δηλωσε ετοιμη να συνεργαστεί με το <Δημοκρατικο τοξο> ή πιον άλλο κερατα που τα εχει πλακακια μαζι τους και ξερογλυφεται μηπως και του πετάξουνε κανενα κοκκαλο;
Nα ψηφισουμε δειλους που το λενε κιολας ότι δε θελουνε να κυβερνησουν παρα μονο να επιβιωνουν αυτοι και τα κομματα τους ως παρασιτα αλλων παρατάξεων που μας αφανιζουν εμας τις οικογενειες μας, τα πιστευω μας, τις αξιες, τα ιδανικα μας; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ…...
H Eλλαδα εχει ελλειψη από Πατριωτες αυτή τη στιγμη και τιποτε άλλο.Απο πολιτικες προδομενες χορτασαμε και θα τις τρωνε στη μαπα και τα δισεγγονα μας.
Να εγκληματήσουμε εις βαρος των επομενων γενεων για να λενε τα καθικια ότι τα τρωγαμε μαζι τους;
H ψηφος είναι πλεον ιερη και πρεπει οπωσδήποτε ο Λαος να φυλαξει στις καλπες τις μερες των εκλογων και το καλυτερο είναι όταν θα κλεινουν να ειμαστε ολοι μαζεμένοι εξω από τα εκλογικα κεντρα γιατι και τη νοθεια την εχουν κρυφο ασσο στο μανικι τους στην εσχατη των περιπτώσεων. Ετσι ισως να φοβηθουν οι δοσιλογοι να το πραξουν.
Εχουν αποδειξει ότι θα κανουν τα παντα όταν χρειαστεί και θα στειλουν φυλακη και ολη την υπολοιπη Ελλαδα εκλεγμενους και μη. -
Δυστηχως το 95 % τουλάχιστον εδώ στην επαρχια θα το ριξουν κανονικα στα 2 παλια κομματα τωρα στις δημοτικες , δεν το καταλαβαινουν ότι ψηφηζοντας για προεδρο του χωριου αναδεικνυουν το συνδιασμο του δημαρχου του μεγαλου κομματος , οι καινούργιοι υποφηφιοι δημοτικοι συμβουλοι τρεχουν σαν τους γλυφτες από εδώ και από εκει για ψηφους , δεν βλεπουν παρα περα δεν τους νοιαζει , πελατες μου που κατεβαινουν υποψήφιοι μου τα εχουν κανει '' ΝΑΑΑΑ'' με το συμπαθιο κάθε μερα για να τους ψηφησω , τους λεω ναι σε ολους αλλα στο τελος θα παρουν '' ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ '' με το συμπαθιο παντα , απλοι μεροκαματιάρηδες και νομιζουν ότι είναι απιστευστα σπουδαίοι τωρα που είναι υποψήφιοι , θελω να τους τα χωσω αλλα το σιγουρο είναι ότι μετα θα μεινω χωρις δουλεια για οι πελατες μου είναι από όλα τα κομματα , θα εχω όμως την συνειδηση μου καθαρη γιατι θα το ριξω λευκο και να σας πω το γιατι , διοτι ολοι πλεον είναι ένα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΛΙΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΣΥΡΙΖΑ, πλεον το κάθε κομμα εχει μεσα από ολους τους παλιους '' ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ '' με το συμπαθιο , να μην βγει κανεις , να πεσει η κυβερνηση , κατι τελος παντων να γινει , ΑΛΛΑ χλωμο το βλεπω , δεν θα αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο δυστηχως !
-
@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ 35 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΕΓΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ Η ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…..ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ..ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΔ.....ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥφιλε το προβλημα ειναι οι μεγαλοι ανθρωποι που βολευτηκαν επι της ακμης των μεγαλων κομματων και καθονται σπιτι και κοιταν τηλεοραση.μιλαμε για ηλικιες απο 60-70 κ ανω.γνωμη μου οτι δεν μπορει τοσο μεγαλοι ανθρωποι να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας μας μιας και ειτε το θελουμε ειτε οχι καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν.κανονικα δεν θα επρεπε καν να συμμετεχουν στην εκλογικη διαδικασια.εφ οσων δεν γινεται αυτο, κ εσυ κ εγω σιγουρα δεν μπορουμε να απαγορευσουμε σε καποιον τοσο μεγαλο να ψηφισει η να του υπαγορευσουμε τι μια ειναι η λυση κατ εμε και μπορει να την εφαρμοσει ο καθενας ξεχωριστα.ΕΝΑ Σ/Κ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. και για να το θεσω και επι προσωπικου η γιαγια μου 92 καθεται σπιτι και κοιταει τηλεοραση ολη μερα.ολη μερα λεει την ΧΑ καθαρματα και εκθειαζει τους αλλους.οκ γνωμη της αλλα δεν μπορει να αποφασισει για το μελλον του 25 ετων εγγονου της γιατι απο την επιλογη της και σιγουρα αθελα της ΕΓΩ θα φαω Σ@@@Τ@@.
κλειδωμα λοιπον… -
φιλε το προβλημα ειναι οι μεγαλοι ανθρωποι που βολευτηκαν επι της ακμης των μεγαλων κομματων και καθονται σπιτι και κοιταν τηλεοραση.μιλαμε για ηλικιες απο 60-70 κ ανω.γνωμη μου οτι δεν μπορει τοσο μεγαλοι ανθρωποι να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας μας μιας και ειτε το θελουμε ειτε οχι καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν.κανονικα δεν θα επρεπε καν να συμμετεχουν στην εκλογικη διαδικασια.εφ οσων δεν γινεται αυτο, κ εσυ κ εγω σιγουρα δεν μπορουμε να απαγορευσουμε σε καποιον τοσο μεγαλο να ψηφισει η να του υπαγορευσουμε τι μια ειναι η λυση κατ εμε και μπορει να την εφαρμοσει ο καθενας ξεχωριστα.ΕΝΑ Σ/Κ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. και για να το θεσω και επι προσωπικου η γιαγια μου 92 καθεται σπιτι και κοιταει τηλεοραση ολη μερα.ολη μερα λεει την ΧΑ καθαρματα και εκθειαζει τους αλλους.οκ γνωμη της αλλα δεν μπορει να αποφασισει για το μελλον του 25 ετων εγγονου της γιατι απο την επιλογη της και σιγουρα αθελα της ΕΓΩ θα φαω Σ@@@Τ@@.
κλειδωμα λοιπον…ένα υπνοστεντον στο βραδυνο φαγητο στο πιατο τους και την άλλη μερα των εκλογων θα είναι νιρβανα , ξαπλα ολη μερα , και μην ξεχνας οι γεροι ανω των 80 δεν τους νοιαζει να πανε για ψηφο τα παιδια τους τους τραβανε με το ζορι για να μην χαθει η ψηφος απ το κομμα , καποτε πριν πολλα χρονια του κουβαλουσαν οι γιοι με τα αναπηρικα καροτσάκια για την ψηφο !
-
ο ενεργος πληθυσμος της χωρας(ιδιωτικος τομεας) εχη συρικνωθει σε σημειο ισοζυγιου πληρωμων κατω απο το 0 με μισθο 480 ευρω χωρις τριετιες και 700 χιλιαδες συνταξιουχους των 350 ευρω
δεστε στον πινακα της επισημης αρχης για το 2013
εχουμε και 1 μυριο δημοσιους υπαλληλους συν κατι ψηλα με βασικο μισθο 680ευρω + τριετιες+επιδοματα+τα τσιπουρα χωρια οι συνταξεις και χωρια οι συνταξεις ανυπανδρων θυγατερων ολα αυτα ειναι 1000 συν πλην 1 ευρω
εχουμε 4 μυρια αλλοδαπα απο αυτα εξελληνισμενα και δικαιωμα ψηφου οι 500 χιλιαδες,ολα τα επιδοματα σε αυτους ισχυουν,και ειναι οι μονοι που περνουν το μερισμα χωρις χαρτια,συνταξη απο ογα
δωρεαν περιθαλψη και πολλα αλλα που δεν θελετε να βλεπετε
βαλτε κατω τα νουμερα και σκεφτειται στην σημερινη κατασταση αν εισασταν και δημοσιος υπαλληλος τι θα ψηφιζατε?
το μονο σιγουρο στο θεμα που αναρτηθηκε ειναι οτι εγω προσωπικα δεν ψηφιζω κανεναν απο νδ-πασοκ-συριζα,προτιμω τον εγερθητου απο πολλα ρεμαλια σωτηρες του κρατους
16258.pdf -
Aυτη τη στιγμη επιβαλεται το εγερθητι γιατι γαντζωθηκαν στην εξουσια και κανουνε τα αισχη όλα για να μεινουν εκει.
Ξερετε ποσος κοσμος αυτοκτονησε και αφησε πισω σημείωμα γράφοντας το λογο που εφτασε εκει που δεν είναι άλλος από το βουρκο που δημιουργησαν αυτά τα καθικια; Προσπαθουν να μας πεταξουν ολους μεσα αλλα θα φανε εγερθητι συννεφο.
Βιωσα κατι πολύ ασχημο στην Αθηνα περυσι. Πατερας εφερε το παιδακι του σε φαγαδικο που ετυχε να παω με δυο φιλους ζητωντας μας να του δωσουμε κατι να φαει και ενώ του ειπαμε να καθισει και εκεινος που ητανε σιγουρα νηστικος δεν καθησε αλλα εφυγε εξω και το περιμενε σας μιλαω ειλικρινα ότι μου κοπήκανε τα ποδια.
Αυτό και μονο φτανει για να τους μαυριζω με εγερθητι για παντα.
Να τρεμει η δικη τους η ψυχη και όχι η ψυχουλα από τα παιδακια που ζαλίζονται στα σχολεια από την πεινα. -
Με την ευκαιρια καντε ενα κοπο και δες τε το βιντεακι…υπαρχουν παρα πολλα τετοια!!!! ηδη γινονται συνεχως ενημερωσεις σε ολη την Ελλαδα...προχθες εγινε και στα μερη μου και σε πολλα χωρια. Δειτε τι πααμυθια μας πουλανε και αυτα δεν ειναι τιποτα σε σχεση με την ενημερωση που υπαρχει σε αυτες τις ενημερωσεις!!! το θεμα ειναι οτι πολλοι τα θεωρουν αστεια και καν δεν δινουν σημασια...
Υ.Γ. Και δεν εχει να κανει με κανενα κομμα!!!
Λεωνιδα στο βιντεο που ανεβασες δεν μιλα για δις,τα δις μπροστα στα νουμερα που παρουσιαζει το βιντεο (Τετρακις-Πεντακις-Εξακις) ειναι λεφτα για οδοντογλυφιδες….παρα ειναι χοντρο για να ειναι αληθεια.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."