ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ….ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 560 ΧΡΟΝΙΑ....
-
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ….ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΠΗΡΑΝΕ
Η Πόλη είναι μοναδική, ελέγχει τον εύξεινο πόντο και την πρόσβαση στη Μεσόγειο της Ρωσίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας κλπ. Αυτό επηρεάζει και τις σχέσεις των παραπάνω λαών με τη χώρα που την ελέγχει. Επιπλέον αποτελεί πύλη της Ασίας στην Ευρώπη για τη μεταφορά Πετρελαίου, Αερίου κλπ.
Τουρκία Χωρίς Κωνσταντινούπολη είναι μια ακόμη Ασιατική χώρα, χωρίς δυνατότητα ανάπτυξης ναυτικού και εκτός Ευρώπης.
Θα μπορούσα να βρώ κι άλλα, όμως νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ. -
Η Πόλη είναι μοναδική, ελέγχει τον εύξεινο πόντο και την πρόσβαση στη Μεσόγειο της Ρωσίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας κλπ. Αυτό επηρεάζει και τις σχέσεις των παραπάνω λαών με τη χώρα που την ελέγχει. Επιπλέον αποτελεί πύλη της Ασίας στην Ευρώπη για τη μεταφορά Πετρελαίου, Αερίου κλπ.
Τουρκία Χωρίς Κωνσταντινούπολη είναι μια ακόμη Ασιατική χώρα, χωρίς δυνατότητα ανάπτυξης ναυτικού και εκτός Ευρώπης.
Θα μπορούσα να βρώ κι άλλα, όμως νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.Το μονο που εχει αξια στην Κωσταντινουπολη ειναι
η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ και τιποτα αλλο -
Θα μπορούσα να βρώ κι άλλα, όμως νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.Το μονο που εχει αξια στην Κωσταντινουπολη ειναι
η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ και τιποτα αλλο -
αν το παρουμε θρησκευτικα ναι μονο η αγια σοφια εχη την αξια της οπως και η χαλκη,αν το δουμε στρατηγικα ειναι η εισοδος της μικρας ασιας για την ευρωπη,αν το δουμε και γεωπολιτικα,μπορει να προσφερη στην οικονομια οτι προσφερη σημερα ολη η ελλαδα
τελικα κατηγορουμε αλλους λαους και δεν κοιταμε τα δικα μας,πριν την παρουν τα μεμετια για ριξτε ενα ματι βαθεια στην ιστορια,ποιανων χωρα ηταν αυτη -
αν το παρουμε θρησκευτικα ναι μονο η αγια σοφια εχη την αξια της οπως και η χαλκη,αν το δουμε στρατηγικα ειναι η εισοδος της μικρας ασιας για την ευρωπη,αν το δουμε και γεωπολιτικα,μπορει να προσφερη στην οικονομια οτι προσφερη σημερα ολη η ελλαδα
τελικα κατηγορουμε αλλους λαους και δεν κοιταμε τα δικα μας,πριν την παρουν τα μεμετια για ριξτε ενα ματι βαθεια στην ιστορια,ποιανων χωρα ηταν αυτηΠριν την παρουν οι τουρκοι ηταν ρωμαιοι,με επηρεασμους τα τελευταια χρονια απο ελλαδα{ Πληθων Γεμιστος , http://el.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Γεμιστός_ή_Πλήθων} αλλα πολυ παλια ηταν αποικια των Μεγαρεων που διορατικα εντοπισαν την περιοχη.Και μην ξεχναμε την Τροια που ηταν κοντα και ηκμαζε πολυ μεχρι που τα λιακονια απ τις μυκηνες την ξεπαστρεψαν.Ολα ειναι θεμα εμποριου και πλουτου.Καποιοι θα περναν καλα ,και οι υπολοιποι θα σκοτωνονται για την παρτη τους.
Οι παπαδες θα τον ετρωγαν τον Γεμιστο οπως τοσους αλλους.Κανεις δεν θελει να χανει τα προνομια του και την βολεψη του αν περναει καλα.Μαλλον κατι ξερουν για την μετα θανατο ζωη και δεν μας το λενε.
Αν δεν υπαρχει τιποτε μετα { που εκει τεινω να καταληξω } δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο οταν ζεις .Γιατι ;ΓΙΑΤΙ ΖΕΙς ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!
Ξεφυγα απ το θεμα ,αλλα δεν πειραζει.Ετσι που μας εχουν κανει το μυαλο λιωμα ,αρχιζει και τρεχει.