Εαν εχεις και Serial number απο τα εμπορικα μηχανηματα θα σου προτινα να ενημερωσεις τους εμπορους.
-
Μου ανοιξαν το σπιτι….
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 10 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Εαν εχεις και Serial number απο τα εμπορικα μηχανηματα θα σου προτινα να ενημερωσεις τους εμπορους.
Φιλε μου σε ευχαριστω και εσενα για το ενδιαφερων.
Δυστηχως τα χαρτια των μηχανηματων τα ειχα και αυτα στο σπιτι.
Τωρα ειναι λιγο αργα, αλλα αυριο απο την κοινοποιηση που στελνει το υπουργειο πολιτισμου οταν δηλωνεις καποιο μηχανημα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης, ελπιζω να παρω καποιο αντιγραφο.Ισως βρω καποια ακρη ετσι.
Ακομη επικοινωνησα με την τοπικη εφημεριδα για να κανει ενα αρθρο και μια παρακληση που να αναφερεται οτι δινω αμοιβη για πληρωφοριες, αλλα ζητησαν αντιγραφο της μηνυσης.Αυριο το πρωι θα γινει και αυτο.
Παντως απο το μερος μου θα κινησω γη και ουρανο να τα βρω τα κοπροσκυλα.πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Παιδια μην νομιζετε οτι επειδη ειναι δηλωμενα θα βρεθει ακρη,,,οι ανιχνευτες μεταλλων δεν ειναι αμαξι να βγαλεις υποχρεωτικα πιναδικα και τελη κυκλοφοριας , ετσι ωστε να σε βρουν.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Φιλε μου σε ευχαριστω και εσενα για το ενδιαφερων.
Δυστηχως τα χαρτια των μηχανηματων τα ειχα και αυτα στο σπιτι.
Τωρα ειναι λιγο αργα, αλλα αυριο απο την κοινοποιηση που στελνει το υπουργειο πολιτισμου οταν δηλωνεις καποιο μηχανημα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης, ελπιζω να παρω καποιο αντιγραφο.Ισως βρω καποια ακρη ετσι.
Ακομη επικοινωνησα με την τοπικη εφημεριδα για να κανει ενα αρθρο και μια παρακληση που να αναφερεται οτι δινω αμοιβη για πληρωφοριες, αλλα ζητησαν αντιγραφο της μηνυσης.Αυριο το πρωι θα γινει και αυτο.
Παντως απο το μερος μου θα κινησω γη και ουρανο να τα βρω τα κοπροσκυλα.Αν γράψεις στην τοπική εφημερίδα…..τι ακριβώς σου κλέψανε και ότι υπάρχει και αμοιβή .......το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το δουν τα κλεφτρόνια και να τους τρομάξεις ......θα λουφάξουν...........και θα προσπαθήσουν να τα σπρώξουν στο μέλλον τμηματικά για να μην δώσουν στόχο.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
@wolf:
Αν γράψεις στην τοπική εφημερίδα…..τι ακριβώς σου κλέψανε και ότι υπάρχει και αμοιβή .......το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το δουν τα κλεφτρόνια και να τους τρομάξεις ......θα λουφάξουν...........και θα προσπαθήσουν να τα σπρώξουν στο μέλλον τμηματικά για να μην δώσουν στόχο.
Εγω πονταρω στην αμοιβη.Τα κλεφτρονια γνωριζονται μεταξη τους.Ισως καποιος καρφωσει.Εξαλου αυτου το ειδος ανθρωπων πουλαει και την μανα τους για τα λεφτα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Εξαλου αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τους πιασω.Δεν με ενδιαφερουν και πολυ τα εργαλεια ή οτι αλλο πηραν.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Εγω πονταρω στην αμοιβη.Τα κλεφτρονια γνωριζονται μεταξη τους.Ισως καποιος καρφωσει.Εξαλου αυτου το ειδος ανθρωπων πουλαει και την μανα τους για τα λεφτα.
Τα κλεφτρόνια και τα πρεζόνια…..σίγουρα τα περισσότερα γνωρίζονται μεταξύ τους....... και καλά κάνεις και ποντάρεις στην αμοιβή ...........γιατί αυτό το είδος πουλάει και τη μάνα του για το χρήμα........
Απλά σου είπα να μην τους τρομάξεις........άστους μερικές μέρες,να μην νιώθουν ότι απειλούνται,να κάνουν κίνηση......να μαθευτεί στην πιάτσα ότι έχουν πράμα για σπρώξιμο........ βάλε μετά την αγγελία σου και θα δεις τι ψάρια θα πιάσεις..........πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 2,135 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
δυσκολη περιπτοση. πηραν 120 κοματια και θα ασχολιθουν ρισκαροντας να πουλισουν τα μηχανιματα. δεν νομιζω.
καλυτερα ενιμερωσε και δελεασε τους τοπικους ενεχυροδανιστες,χρυσοχοους.
πιστευω προτα εκει θα πανε να εξαργιρωσουν καπια κοματια. με τα μηχανακια θα ασχολιθουν οταν τους τελιωση το ρευστο και μαλον θα αργηση γιατι ειναι πολα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 393 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
δυσκολη περιπτοση. πηραν 120 κοματια και θα ασχολιθουν ρισκαροντας να πουλισουν τα μηχανιματα. δεν νομιζω.
καλυτερα ενιμερωσε και δελεασε τους τοπικους ενεχυροδανιστες,χρυσοχοους.
πιστευω προτα εκει θα πανε να εξαργιρωσουν καπια κοματια. με τα μηχανακια θα ασχολιθουν οταν τους τελιωση το ρευστο και μαλον θα αργηση γιατι ειναι πολα.
Πιστευω οτι μου την εκαναν οι Αλβανοι.Η παρεα του πρωην συναιτερου μου.
Με μερικους εχω βγει ισως μερικες φορες για ψαξιμο.Αν πεσουν στην πιατσα Αλβανοι με μηχανηματα πιθανων να ειναι τα δικα μου.
120 κομματια ναι ειναι αρκετα, αλλα τελειωνουν παρα πολυ γρηγορα.
Περιμενω την αυριανη ημερα να δω τι θα γινει.πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Σε ποιο χωριο εχεις το σπιτι???
πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4,012 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
@Geo:
Σε ποιο χωριο εχεις το σπιτι???
Καλημερα φιλε Γιωργο.
Στην πολη ειναι το σπιτι.Στις καμιναδες ειναι η περιοχη.Στην εκλησια Παναγια.
Περιμενω να δω τι θα γινει μιας και θα ερθει παλι κλιμακιο για αποτυπωματα.
Εβαλα καποιον γνωστο να πιεσει την τοπικη αστυνομια…ελπιζω κατι να βρεθει.πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Καλα δεν φοβηθηκαν και μπηκαν μεσα, που να ηταν και απομερα. Ειμαστε σχετικα κοντα, εαν ακουσω κατι θα σφυριξω. Στον συναγερμο ειχες τηλεφωνικη ειδοποιηση οταν πεφτει η ταση της μπαταριας????
πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4,012 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
τοσα μας εχουν κανει και ακομα τους εμπιστευεστε εεε τι να πω…..
θα μου πειτε οτι μπορει να ειναι και ελληνες, ναι μπορει, αλλα ενας ελληνας που πειναει δεν θα παρει μηχανηματα αλλα οτι μπορει να πουλησει ευκολα και γρηγορα...
οσο για το χρηματικο ποσο ειναι λαθος. ξερεις ποσοι θα βρεθουνε και θα σου πουνε ειδαμε τον ταδε? και ενδεχετε να την πληρωσει και λαθος ανθρωπος. παρε τα αποτελεσματα της σημανσης πρωτα, μαθε απο την αστυνομια ποιοι ειναι αν εχουν αφησει αποτυπωματα και μετα θα ειναι στα χερι σου να κανεις οτι νομιζειςοσο για τα μηχανηματα βαλε καποιον δικο σου να παει στο σπιτι να παρει τα χαρτια και να παει να στα δηλωσει, αν δεν τα εχεις δηλωμενα. περνεις τον σειριακο αριθμο τον καταθετεις στην αστυνομια και σε ολους τους εμπορους και καποια στιγμη θα βρεθουν, αν μεινουν ελλαδα..
πριν 10 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Χριστινα εαν περιμενει απο την αστυνομια τα κονομησε.Μονο εαν τους επιασε η καμερα η εαν βρεθουνε τιποτα καλοθελητες και τους καρφωσουν. Αφου ετσι δουλευει το Ελληνικον…..
Την αστυνομια την εχουν για να στηνεται πισω απο δενδρα και να σε πιανει με τις καμερες για υπερβολικη ταχυτητα.
Αααα ξεχασα, τωρα κλεβει και νερα απο τα περιπτερα.....πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4,012 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
χαχααχαχχαχα νασαι καλα βρε γιωργο!!
δεν θα περιμενει την αστυνομια να τους πιασει. το πορισμα της σημανσης να παρει πρωτα. αν αφησαν δαχτυλικα αποτυπωματα θα τους βρουν (στον υπολογιστη μονο).
τα στοιχεια τους μονο αν του δωσουν ειναι κομπλε.πριν 10 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Φιλε Γιωργο οχι δεν ειχε ειδοποιηση.
Παρθηκαν οπως μου λεει ο θειος μου και αλλα πραγματα.
Ενα home sinema της Sony, ακομη ενα αλλο που δεν θυμαμαι την μαρκα του, ενα επαγγελματικο keybord Yamaha PSR 2000, καποια παλια κινητα, ενα play Stadion 2, νομιζω 4DVD ακομη, 2 αρκετα μικροι ασυρματοι medion, ενα satelite Medion, το Lorenz x5, XP deus, ldr, 2 βεργες γαμα, το μαραφετι του φιλου Παναγιωτη, 2 ακομη αποστασεως ιδεοκατασκευες, το ppm, τα κομματια που εγραψα πιο πανω, κατι χρυσαφικα της γυναικας μου και γενικα οτι μπορει να πουληθει.
Χριστινα εχεις δικιο που λες οτι τους εμπιστευωμαστε, αλλα ειμαι ξεροκεφαλος.πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
ποπο ρε φιλε τι επαθες μιλαμε….
τι να πω κουραγιο και υπομονη....μπας και βγει κατι με τα αποτυποματα και εισαι τυχερος στην ατυχια σου....
πιστευω πως αυτος που μπηκε ηξερε και δεν μπηξε τυχαια...
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 957 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
ποπο ρε φιλε τι επαθες μιλαμε….
τι να πω κουραγιο και υπομονη....μπας και βγει κατι με τα αποτυποματα και εισαι τυχερος στην ατυχια σου....
πιστευω πως αυτος που μπηκε ηξερε και δεν μπηξε τυχαια...
Ευχαριστω φιλε.
Με ενημερωσαν σημερα οτι βρεθηκαν καποια αποτυπωματα στο παραθυρο και σε μια πορτα που παραβιασαν και εχουν σταλει στην Αθηνα.
Τυχαια δεν μπηκε φιλαρακι, δεν πιστευω στις συμπτωσεις εγω.
Τωρα περιμενω για να κανω ακριβη καταλογο με τα πραγματα που πηραν για να κανει ο θειος μου μηνυση.Με την μηνυση θα παω στις τοπικες εφημεριδες και θα προσφερω την αμοιβη για οποιον δωσει πληροφοριες.
Εκει πιστευω οτι τα κλεφτρονια θα αλληλοκαρφωθουν.
Δεν θα μου γλιτωσουν.Ειμαι παρα μα παρα πολυ επιμονος.πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
@Geo:
Χριστινα εαν περιμενει απο την αστυνομια τα κονομησε.Μονο εαν τους επιασε η καμερα η εαν βρεθουνε τιποτα καλοθελητες και τους καρφωσουν. Αφου ετσι δουλευει το Ελληνικον…..
Την αστυνομια την εχουν για να στηνεται πισω απο δενδρα και να σε πιανει με τις καμερες για υπερβολικη ταχυτητα.
Αααα ξεχασα, τωρα κλεβει και νερα απο τα περιπτερα.....χαχαχα ετσι, μονο αυτο κανουν.
Σιγουρα ειναι απο το ευρεως γνωστο περιβαλον. και πιθανως οι αλβανοι που βγηκατε για δουλειες. ξεραν οι υποψιαζοταν τι θα βρουν.
τωρα καλο θα ηταν να εβαζες κανα βοτοβολταικο για της καμερες , συναγερμο κτλ.
μακαρι να τους βρουν.πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 314 -
Μου ανοιξαν το σπιτι….
Φίλε αυτοί που μπήκαν μάλλον ήξεραν τι έχεις. Τα χρήματα που διαθέτεις είναι περισσότερα από όσα θα πάρουν αν τα σκοτώσουν σε κλεπταποδόχους. Πιθανόν να στα ξαναπουλήσουν με αυτό το ποσό, αν δεν τα έχουν δώσει μέχρι τώρα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375