εχω ενα alcatel one touch 918.
Το επανεφερα στις αρχικες ρυθμισεις για να ελευθερωσω χωρο επειδη εχει λιγο εσωτερικο χωρο.
Το προβλημα μου ειναι οτι πλεον δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το wifi του σπιτιου.
Βαζω τον κωδικο ναι μεν μου λεει οτι συνδεθηκα αλλα δεν μπαινω πουθενα .
Το ιδιο αν μπω απο τον repeater και εδω μια απο τα ιδια.
Απο οποιοδηποτε αλλο wifi αν μπω μπαινω κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα που μπορει να ωφειλεται αυτο?
-
Προβλημα με συνδεση internet σε smartphone
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ναι μονο με το κινητο εχω προβλημα δοκιμασα το ρεσετ αλλα θα το ξανακανω…αλλιως θα κοιταξω να μπω στις ρυθμησεις του ρουτερ μηπως ειναι εκει το προβλημα.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ποιο ρουτερ εχεις? το μακ φιλτερ πρεπει να σεταριστει η λιστα του για να αποκλειστουν συνδεσεις που δεν εχουμε βαλει στην λιστα. οποτε δεν παιζει ρολο μονο ενεργοποιημενο να ειναι εκτος αν κολλησε. Με το ρισετ θα επρεπε να ξεκολλησει η με μια αναβαθμηση του φιρμγουερ , αλλα δεν νομιζω. Πιστευω το κινητο είναι το προβλημα κ συγκεκριμενς στο ότι δεν μπορει να καταλαβει τον τυπο της ασφαλειας wep, wpa κ.τ.λ. εκτος αν εχεις ρουτερ του οτε που είναι πολύ μουφα κ παρατηρειται κατι τετοιο σε αυτά…
-
ποιο ρουτερ εχεις? το μακ φιλτερ πρεπει να σεταριστει η λιστα του για να αποκλειστουν συνδεσεις που δεν εχουμε βαλει στην λιστα. οποτε δεν παιζει ρολο μονο ενεργοποιημενο να ειναι εκτος αν κολλησε. Με το ρισετ θα επρεπε να ξεκολλησει η με μια αναβαθμηση του φιρμγουερ , αλλα δεν νομιζω. Πιστευω το κινητο είναι το προβλημα κ συγκεκριμενς στο ότι δεν μπορει να καταλαβει τον τυπο της ασφαλειας wep, wpa κ.τ.λ. εκτος αν εχεις ρουτερ του οτε που είναι πολύ μουφα κ παρατηρειται κατι τετοιο σε αυτά…
Το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα οταν σβηνω την συνδεση απο την μνημη φαινεται ο τυπος συνδεσης.
Θα το δω αυριο που θα ειμαι ξεκουραστος, ο ρουτερ ειναι της φορτνετ και μονο εγω τον σκαλιζω, κανενας αλλος δεν εχει τις γνωσεις και την διαθεση .Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
καλος, γιατι αν δεν γινοταν υπηρχε κ αλλη λυση…
Youtube Video