Βλεποντας τοπικα τα ψηφοδελτια το μονο που μπορεις να παρατηρησεις ειναι οτι ριξανε τις μασκες και ξεδιαντροπα συνεργαζονται με τους παντες.
Πρωην υφυπουργος οικονομικων του πασοκ δινει για δημαρχος και εχει μαζεψει απο ακρα δεξια , δεξια ,και δεν συμαζευεται στο ψηφοδελτιο του και ολους τους οικονομικα υποτελεις που βολευτηκαν η θελουν να βολευτουν.
Γνωστος μου απο τον χωρο του λαος μου τηλεφωνησε και ζητησε την ψηφο μου πολιτευομενος με εναν πασοκο.
Αντε βγαλε ακρη πλεον.
Θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
υστερα μου λετε και για ΧΑ και αυτοι στο κολπο ειναι θα περασουν οι εκλογες θα ανακυρηξουν νεο αρχηγο ή θα κανουν νεο κομμα ποιο εκλεπτισμενο θα φορεσουν κοστουμια , θα παρατησουν τις φορμες και θα μιλανε γαλλικα. Ουι!
-
Πεσανε οι μασκες
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Πεσανε οι μασκες
Τι να δουμε ,ποιο λαμογιο που εφαγε λεφτα απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κοπανησαν η εστω γιαουρτοσαν οι χρυσαυγιτες.Μονο κουμουνια και πακιστανα στις λαικες κλωτσουσαν.Αν κλωτσησαν κανενα κυβερνητικο προδοτη να τους ψηφισω κι εγω.Εδω τους κοπανησε ο γιος του Μπαλτακου και κανανε την παπια..Αν εχεις πλατες το κρατος κοπανας τους '"αλλους" για να δουλεψει το βολικο παραμυθι των ακρων Τα αφεντικα σου ομως δεν τα αγγιζεις.
-
Πεσανε οι μασκες
Και για να καταλαβεις τι γινεται στο βωμο της προβοκατσιας του παρακρατους ,τρεις μαναδες χασαν τα παιδια τους( το παιδι στην αμφιαλη και τα αλλα δυο παιδια της Χρυσης Αυγης)Mη πορωνεστε και μην ακολουθητε κανενα .Ολοι ειναι πισω απ το χρημα ,παρτε το αποφαση.Βαραν το ντεφι οι "γνωστες οικογενειες" και χορευουμε ολοι στο ρυθμο του.
-
Πεσανε οι μασκες
Και για να καταλαβεις τι γινεται στο βωμο της προβοκατσιας του παρακρατους ,τρεις μαναδες χασαν τα παιδια τους( το παιδι στην αμφιαλη και τα αλλα δυο παιδια της Χρυσης Αυγης)Mη πορωνεστε και μην ακολουθητε κανενα .Ολοι ειναι πισω απ το χρημα ,παρτε το αποφαση.Βαραν το ντεφι οι "γνωστες οικογενειες" και χορευουμε ολοι στο ρυθμο του.
νομίζω ότι αυτό προσπαθούν να σου περάσουν οι δεν έχεις δυνατότητα να αντισταθείς όμως φίλε είναι υποχρεώσει μας να δώσουμε ένα αύριο στα παιδιά μας και όχι τα παιδιά μας σε αυτούς δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπαθεια και επί τουρκοκρατιας αυτή κυβερνούσαν αυτή δίκαζαν αυτό δεν απέτρεψε της προσπάθειες των προγόνων μας … εάν το είχαν πετύχει τώρα θα ειμαστε γιουσουφάκια και τώρα αυτό προσπαθούν με τον ένα η των άλλο τρόπο οποιος θέλει μπορεί να παραμείνει ακίνητος να ολοκληρώσουν το έργο τους
-
Πεσανε οι μασκες
Με αυτα που γινονται στην Ουκρανια η ΧΑ δεν θα μπορεσει με κανεναν τροπο να συνεχισει στο ιδιο μοτιβο.
Η συνδεση της με τις εικονες της Ουκρανιας θα ειναι αναποφευκτη και θα υπενθυμιζετε στον κοσμο απο το συστημα με βαση το ντυσιμο ασχετα αν θα ειναι αληθεια ή οχι, το συστημα θα το κανει να δειχνει πιστευτο και αυτο θα αναγκασει ,μαζι με τις πιεσεις των ευρωπαικων εθνικιστικων κομματων οπως της λεπεν, να αλλαξει φινετσα.
Να μου το θυμηθειτε αυτοἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Πεσανε οι μασκες
ενα ιδιο μοτιβο διαβαζω
νικολα μην κρινης με τα ματια των καναλιων γιατι βλεπω τα ιδια λαθη παλι
εδω ο πατερας του φουντουλη λες να σκοτωσαν τον γιο του για να γινη αυτος ενεργο μελος της χρυσης αυγης¨?
https://www.youtube.com/watch?v=8-1owNKnz18
και για να μιλαμε πλεον με ανοιχτα χαρτια
τα μονα κομματα που θα φερουν την ανατροπη ειναι το ΚΚΕ και η ΧΑ,οπου αλλου ριξετε την ψηφο σας ειναι χαμενη μεσα στο συστημα,παραδειγμα το ΛΑΟΣ και η ΔΗΜΑΡ,τους ψηφισαν για να συνυπογραφουν? μαλλον οχι
ισως δεν προσεξατε τιποτα απο ολα αυτα που γινονται γιατι ακομα πολλοι φορανε παρωπιδες και δεν θελουν να αφησουν την βολεψη οποια και αν ειναι αυτη και εκβιαζονται απο τα καναλια για καταρευση τυπου βενιζελου
ισως δεν προσεξατε οτι βουλευτες εχουν φυλακισθη χωρις αιτια και χωρις αρση ασυλιας,επειδη το ειπαν αυτοι
ισως δεν προσεξατε οτι μετα απο αυτην την κινηση γινανε αρνακια ολα τα μελη ανα την χωρα,γιατι???
φοβουνται μηπως? ειναι φλωροι?
δυστυχως για οσους το ελπιζουν δεν ειναι ετσι τα πραγματα,δωθηκαν εντολες να γινουν αρνακια γιατι ψιλλιαστηκαν οτι δεν θα εμενε κανεις τους εξω και θα εχαναν με την καταργηση του ψηφοδελτιου τις εκλογες
και μια και μιλατε για μασκες δεν ακουω τιποτα για το υπολοιπο συνταγματικο τοξο,που τους δωθηκε απλοχερα η ευκαιρια να εκμεταλευθουν την υποθεση μπαλτακου και να σωσουν την χωρα απο τα ρεμαλια
και ουτε καμμια συζητηση για τις χθεσινοσημερινες ανακοινωσεις καποιου κυριου του ΔΝΤ,οτι το παλουκι που τρωμε ειναι εικονικο,και αν δεν ηταν ο λεβεντης ο σαμαρας τωρα θα ειμασταν εξω απο το ευρω
ουτε του χονδρου τις δηλωσεις ακουσα να μιλα το δημοκρατικο τοξο για την λιστα μπενι που ειναι στην βουλη απο το 2011
το μονο που τους καιη αυτην την στιγμη ειναι η προεδρια και τι χρωμα θα εχη ο χαρτης
οσο για τον γιο του μπαλτακου μην ανχωνεσθε,αν αντιδρουσαν εκεινη την στιγμη οι μονοι που θα εχαναν το παιχνιδι ηταν οι χρυσαυγιτες,ειπαμε ολα κουλ αλλα δεν προσεξατε τον γερμενη στην βουλη με το ματι στιλετο να απειλει ευθεως τον αθανασιου για το τι μελει γενεσθε
ακομα και αν λυπασθε τις ορδες των καυμενων μεταναστων που του κυνηγανε οι φαλακροι,απλα σκεφτειται οτι 100 ευρω ειναι 13476 ρουπιες και η αγοραστικη δυναμη στο πακισταν ειναι οσο και 800 ευρω εδω στην χωρα μας
θελουν και 3000-5000 δολλαρια για την μεταφορα,και ασχετα ποσα δινουν φερνουν και τις οικογενειες τους
και μια χαζη ερωτηση σε ολους σας,γιατι εχουμε ορδες πακιστανων και αφγανων ενω υπαρχουν δεκαδες χωρες που πεινανε να παρουν τον ιδιο δρομο της μεταναστευσης,μηπως ειναι στημενο θρησκευτικο παιχνιδι μερικων?
αυτα τα λιγα προς προβληματισμο,αν συνεχισουμε αλλη μια 5ετια σε αυτο το στυλ,εγω θα αρχισω να διαλλαλω το αλλαχ-ακμπαρ η το νοβα μακεντονσκι
δικαιωμα του καθενος ειναι να πιστευη οτι του αρεση,αλλα να εχη και τα ματια ανοιχτα να μην του φορεθη παλι το φεσι -
Πεσανε οι μασκες
Παρη η προβοκατσια δεν εγινε για να παρει λαο η Χρυση αυγη,αλλα για να πολωσει το κλιμα ,σε μια αντιπαραθεση ακροδεξιοι-συριζαιοι(ακροαριστερες συνιστωσες)τα καναλια να τονιζουν αυτο και το συστημα να παιρνει πανω του απ το φοβο του κοσμου για συγκρουση των " ακρων ",ειναι απλο.Ουτε ακρα δεξια ουτε ακρα αριστερα,καθηστε προβατα στο κεντρο που εχει και το διαιτητη να σας φυλαει.Και οσο για την αριστεροτητα του ΚΚΕ επιτρεψε μου να αμφιβαλω πολυ.Το αριστερο ΚΚΕ πεθανε μαζι με το Βελουχιωτη.