η ιδια η πηγη !! http://banquedorient.org/web/?p=2275
απο banque d'orient μονο που ειναι παλιο και ιδη εχει θαφτει και πολυ απλα ειναι αλλη μια κινηση λασπολογιας και προσπαθειας να αποπροσανατολισουν τον κοσμο.
και δεν ειναι το μονο.μπορω να βαλω απηρα αρθρα που καταληγουν να τους ακυρωνουν και να τους βγαζουν απατεωνες.
Ειναι τυχαιο που στην τν κανενας δεν λεει τιποτα??? εστω για μια ομαδα απατεωνες που κανουν αυτο και αυτο
καποτε μονο τον βγαλαν στον αερα απο το τηλ μηλουσε ο ανθρωπος αλλα ουτε 30δευτερα δεν προλαβε να μηλησει!!
Μια καρακαξα ολο τον διεκοπτε και στο τελος τον ελεγε απατεωνα!!!
Ετσι απλα ακρη δεν βγαινει. οι ανθρωποι εχουν ωρες βιντεο αναρτημενα που εξηγουν το τι και πως.
για να μαθει κανεις το τι πως και πιοι ειναι πρεπει να δει μερικες ωριτσες βιντεο για να εχει αποψη ολοκληρωμενη και μετα νατους πει απατεωνες…..κανενα προβλημα!!
Ας θυμηθουμε τον καλο μας υπουργο υγειας Αδωνη οταν του εκανε μυνηση για πλαστα εγγραφα και παραπληρωφορηση του κοσμου .....το ελεγαν και οι ειδησεις......ακουσατε την αποφαση????βγηκε το καλοκαιρι.......ακρα του ταφου σιωπη......αθοωθηκε απο τα Ελληνικα δηκαστιρια και οχι μονο αυτο αλλα καλεσαν σε απολογια τον Αδωνη για τις κατηγοριες που περιειχε η μυνηση ,αλλα δεν πηγε!!!! Ακομη εκρεμει το θεμα
Ακουσατε να το αναλυει κανεις στα δελτια των καναλιων???ΟΧΙ!!!
Εγω δεν λεω πως ειναι οι σωτηρες του εθνους.
Αλλα παρακολουθωντας αυτα που λενε θα συνηδητοποιησει κανεις πως πραγματι υπαρχει μια βαση.
Αυτα που αναφερει ο gogos τα λενε και οι ιδιοι πως συμβαινουν στον κοσμο το πως θελουν να εφαρμοστει ο νομος NESARA για το καλο ολου του κοσμου για το πως η ΗΠΑ ενω υπογραφτηκε απο τον Κλιντον δεν εχει εφαρμοστει απο το 2001 και μετα που επρεπε . και αυτο γιατι ειναι σε καθεστοσ πολεμου συνεχως και το παει πισω το πραμμα και το αναβαλει.
Για πολλα και διαφορα ....για εμας τους Ελληνες για το γενος μας για τα ερπετοειδη που μας κυβερνουν και πολλα αλλα......εγω ομως ενα θα κρατησω.....οι ανθρωποι αφου ιδαν και απο ιδαν πλεων , τα λευτα τα δινουν στους δημους .....αρκει ο καθε δημαρχος να συμφωνισει και να παρει την βοηθεια και τοτε οι ιδιοι λενε πως σε 60 μερες ξεκιναν τα εργα!!!!!
Εργα υποδομων αναπλασεις κτλ κτλ .....και ολα τσαμπα χωρις τπτ.......εμενα αυτο μου αρκει που λενε, ειναι οι μονοι τοσο καιρο που εστω κατι λενε πως θα γινει.Γιατι κανεις δημαρχος δεν υπογραφει???
Ενω οι αλλοι ολο μετρα λιτοτητας και τιποτα αλλο.Απο το κακο στο χειροτερο παμε και κανεις δεν λεει τιποτα!!!
Για πλεωνασμα και αναπτηξη μηλανε και εγω τωρα που αρχιζουν τα κρυα δεν εχω τι να καψω για να ζεσταθω!!!
Αυτη ειναι η αληθεια.
Γιαυτο και εγω το χαρτι τους το υπεγραψα για να τους στηριξω και να πω πως ειμαι και εγω μαζι τους.
Αφου κανεις δεν τους δινει σημασια και αν στο κατω κατω ηταν απατεωνες που χρησημοποιουν ανετα λεξεις και ορους,χωρες προσωπα και μηλουν για αμερικη και υπουργιο οικονομικων αμερικης κτλ και ειναι ακομη εξω τοτε κατι δεν παει καλα σε συνδιασμο που δεν λενε τιποτα και τα καναλια!!!
Αρα ισως τελικα να υπαρχει καπου μια αληθεια, μια αληθεια που δεν τους συμφερει επιδη ειναι εναντιων των δικων τους προδοτικων συμφερωντων.....
Η ομαδα αυτη παντος μηλα για αμεσα εργα δια μεσω των δημων οπου ζουμε.Τοτε μονο ωφελος θα εχουμε αμεσα κιολας,τι εχουμε να χασουμε???
Εγω δεν χανω κατι.....αυτοι θα εκτεθουν αν δεν κανουν αυτα που λενε.Και ο Σωρρας το λεει ....αν ειναι στο τελος να με κρεμασετε στο συνταγμα εξω!!!
Λευτα υπαρχουν ελεγε ο αλλος και τελικα δεν υπαρχουν και μη τον ειδατε τον παναη!!!Αμερικα ειναι και το παιζει λεκτορας στα πανεπηστημια!!!
Τελος παντον το θεμα θελει να το ψαξει ο καθενας μας και να βγαλει τα συμπερασματα του.
Εγω επανασταση μονος δεν μπορω να κανω.Να παρω μονος το τουφεκι μου και να παρω τα βουνα??δεν γινετε
Μια υπογραφη την εβαλα ομως εστω να κανω κατι που μπορω αμεσα κιολας.Δεν χανω κατι.
Ελπιζω να μην ερθει η ωρα που τελικα θα ειναι αληθεια ολα αυτα αλλα θα ειναι αργα και θα κλαιμε με μαυρο δακρυ!!
Να μην γινει οπως με τον Λεβεντη που το 93 τα ελεγε τοτε αλλα ολοι τον κοροιδευαν λογο και του στηλ του.
Αλλα ολοι τα ιδαμε οτι οσα ελεγε τοτε ,βγηκαν ολα τα επομενα χρονια!!!
και μετα με το δικιο του μας ελεγε....ΖΩΑ!!!
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.